RYANAIR -14

• 60 880
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Закупила съм да, ще чакам 27 и ще се регистрирам. Много Ви благодаря за бързият и адекватен отговор. А като съм си закупила 2*10кг чекиран багаж, може ли да е в едни куфар 20кг, или трябва да е разделен.

# 106
Пише това :Ранното регистриране ще бъде на разположение от 27-ми апр 2019. Стандартното регистриране за полет ще бъде на разположение от 24-ти юни 2019. Това значи ли че на 27 април ще мога да се регистирам и да си разпечатам билетите.
Ако имаш закупени места
 е възможно ранното чекиране.

# 107
  • на път
.... като съм си закупила 2*10кг чекиран багаж, може ли да е в едни куфар 20кг, или трябва да е разделен.

Трябва да е както пише.

# 108
Два куфара по 10 кг., които се теглят.

# 109
Относно опашките с priority- че са по- дълги, по- дълги са. Но много хора като мен го купуват заради възможността за още един багаж, а не, за да са непременно сред първите в самолета.

# 110
Приорити мисля, че купуват за да си вземат багажа с тях, да не чакат на лентата после. Аз бях с 2 багажа 20+10 кг. и двата бях длъжна да ги оставя и ги чаках на лентата после без да съм приорити.

# 111
Днес правя безплатна регистрация със случайно разпределяне на място за полет на отиване. За този на връщане, който е в понеделник трябва да отбележа "регистриране по-късно" ли? Нали ще мога после 48 часа преди обратния полет да се регистрирам за него on-line?

# 112
Можеш да, някои пътуват за смяна на документи и пътуват с различни.

# 113
  • Пловдив
Здравейте момичета,
не летя за първи път, но с новите правила тотално се обърках. Въпросът ми е, ако не се добави никакъв багаж, означава ли, че имам право само на дамска чанта? Т. е. ако не взема приорити и не си платя 10 кг за 10 евро в багажното, ще съм само с дамска чанта. Извинявам се, знам, че въпросът ми не е от най-умните и ви благодаря за това, че няма да ми се смеете много.
Hug

# 114
  • на път
Дамската чанта прибрана в раничката или малкото сакче. Снощи на летището взеха по 50 евро на сума ти недоразбрал народ....

# 115
  • Пловдив
Д-Ива, много ти благодаря! 🤗

# 116
Т. е. ако не взема приорити и не си платя 10 кг за 10 евро в багажното, ще съм само с дамска чанта.
Да, точно така. Правилно си разбрала. Ако искаш нещо повече от дамска чанта купуваш 10 или 20кг багаж, или приорити, с което имаш 10кг май беше.

# 117
  • Пловдив
IceIce, благодаря
Hug

# 118
  • София
Дамската чанта прибрана в раничката или малкото сакче. Снощи на летището взеха по 50 евро на сума ти недоразбрал народ....

Това тълкуване не ми е ясно и май заблуждаваш потребителите.
При купуване само на билет се полага 1чанта с размери 40 х 25 х 20см. В каква раница ще я прибираш ако не си взел приорити?

# 119
  • на път
Ако чантата не е с пазарски размери. Моята се прибра. Малка е.

Общи условия

Активация на акаунт