RYANAIR -14

• 61 005
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря

# 301
Здравейте!

Ще купувам три билета, за мен, ММ и малката, но искам да закупя допълнително "приоритет и 2 чанти ръчен багаж". Реално, няма как да се ползва "приоритет на опашката", защото сме трима, а само за един е закупена тази екстра?

Благодаря Ви!

# 302
  • София
Ами правиш отделни резервации за приоритетния и за вас с детето.
Нищо сложно, просто цъкаш 5 минути повече на сайта.

# 303
Не е нужно да правите отделни резервации. При покупка ви пита за всеки за всеки от пътниците с какъв багаж ще пътува. Можете да изберете приорити само за някой от пътниците. Но после на гейта ще трябва да се редите на отделни опашки. Или всички да се наредите на нон-приорити опашката.

# 304
Благодаря, така и ще направим!

# 305
  • на път
Здравейте!

Ще купувам три билета, за мен, ММ и малката, но искам да закупя допълнително "приоритет и 2 чанти ръчен багаж". Реално, няма как да се ползва "приоритет на опашката", защото сме трима, а само за един е закупена тази екстра?

Благодаря Ви!

Когато има деца до 12 години в пътуването, дават възможност за закупуване Family Plus включващ място за децата, 2 чекирани куфара, по 2 ръчни багажа, приорити.
https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/flying-with-us/family-plus

# 306
Може ли съвет за Атина метро или автобус е по-добре да се ползва, интересува ме повече за посока към летището, полета е в 8,35, следователно ми се ще към 6,30 да сме на летището. Видях, че метрото тръгва в 6,30, значи не ми е опция, или греша?. Колко горе долу е пътя с автобус и в колко да го вземем,(може би линия 95 ще ползваме) и дали има шанс за сериозни задръствания или стачки толкова рано сутрин, ако сме с автобуса?

# 307
Може ли съвет за Атина метро или автобус е по-добре да се ползва, интересува ме повече за посока към летището, полета е в 8,35, следователно ми се ще към 6,30 да сме на летището. Видях, че метрото тръгва в 6,30, значи не ми е опция, или греша?. Колко горе долу е пътя с автобус и в колко да го вземем,(може би линия 95 ще ползваме) и дали има шанс за сериозни задръствания или стачки толкова рано сутрин, ако сме с автобуса?

Около 40-50 мин е пътя с метрото (зависи от коя спирка) аз като ходех преди 2 години бях с метрото, защото четох някъде, че с автобуса бил към час час и нещо пътя.

# 308
  • София
Имам питане момичета.. Купих си билети, на отиване с Раян, на връщане с Уиз, приоритито беше по-евтино от допълнителен багаж и реших да си купя него и в двете посоки. Сега обаче се сетих, че качвам куфара на борда с мен, а това ограничава течностите, които ще нося, нали ?
Какво да правя сега? Мога ли да си пусна куфара на лентата и да влезне в багажното въпреки закупеното приорити.. Трябва да нося много лекарства, ракия, кремове, няма как да оставя нито едно от нещата ...

# 309
  • на път
Не може. Трябва да се купи багаж за чекиране. Иначе се доплаща 50 евро на летището за да го вземат в багажното.

# 310
  • София
Добре, а иначе колко бутилчици по 100мл мога да кача ? Имам ли ограничение?

# 311
Имам питане момичета.. Купих си билети, на отиване с Раян, на връщане с Уиз, приоритито беше по-евтино от допълнителен багаж и реших да си купя него и в двете посоки. Сега обаче се сетих, че качвам куфара на борда с мен, а това ограничава течностите, които ще нося, нали ?
Какво да правя сега? Мога ли да си пусна куфара на лентата и да влезне в багажното въпреки закупеното приорити.. Трябва да нося много лекарства, ракия, кремове, няма как да оставя нито едно от нещата ...
За съжаление няма как да платите по-малко, а да ползвате услуга, струваща повече...макар че, в случая и обратното не е възможно. Та: каквото сте платили - това ползвате. За чекиран багаж трябва да платите още един куфар. Вижте изискването в раздел „багаж” на авиокомпаниите.

# 312
  • София
Трябва да са в прозрачен плик с вместимост 1 литър, така че реално няма как да натъпчеш много, пликът трябва да е плътно затворен.

# 313
  • София
Много лошо се прецаках Sad Sad Sad Благодаря на всички за отговорите...

# 314
  • София
Добре, а иначе колко бутилчици по 100мл мога да кача ? Имам ли ограничение?

Всичко освен ракията може да изпратиш в колет с Арамекс. Вземат го го носят на адрес.
За 4 -5 дни пристига, около 45 лв. е колет до 30 кг. Виж на сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт