RYANAIR -14

• 60 992
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Тaня67  Благодаря! Канадките са подлакътните патерици , по-къси и с регулатор, т.е. могат да се скъсят до 1 метър и спокойно да влязат в багажното отделение.

Със сигурност ще изкоментирам по телефон или на място подробности. Имах нужда от информация от личен опит. Благодаря Simple Smile

# 361
  • на път
Аз съм пътувала с канадка и с бастун много пъти. Стюардесата се грижеше за тези аксесоари. Прибира и дава при нужда.

# 362
  • HH
Говорите пълни глупости. Не конфискуват,глобяват. И е скъпо. Надявам се никой да не се вслушва в подобни на тези глупости
300€ и по 30 цента на цигара отгоре в Германия. Аз не бих рискувала.

# 363
  • София
Добре,взимам си 5 кутии цигьри да ми е мирна главата.
Ново питане:мога ли да взема парфюм(под 100мл) в пликче с цип и паста за зъби?Към Рим ще летя.
И още нещо:раницата с която ще пътувам е с по-голям размер от допустимия,но няма да е пълна и с набутване ще влезе в матрицата.Така ще има ли проблем?

# 364
  • Берлин
Говорите пълни глупости. Не конфискуват,глобяват. И е скъпо. Надявам се никой да не се вслушва в подобни на тези глупости

Катя,надявам се,че коментарът Ви е допълнение на поста ми или?

# 365
Парфюма и пастата може, раницата също ако влезе в кошарата няма проблем.

# 366
  • Русе

Аз така го разбрах.

# 367
  • HH

Точно така.

# 368
  • Берлин
Актуално за Германия

# 369
  • София

И това подтвърждава думите ми 800 цигари = 4 стека.
Сега, че кано непушач не знам колко кутии има в 1 стек - виновна съм, но няма да пропуша по повода.  Wink

# 370
  • Враца
Здравейте.
Пътуването ни до Милано Малпенса мина благополучно.
Искам да кажа с няколко думи какви са впечатленията ми, за да бъда полезна на други пътници.
Пътувахме с две деца- на 1г. и на 9г.
На българското летище няма никакви привилегии за децата, въпреки, че имахме закупен приоритет. Служителите се правеха, че не забелязват единственото ревящо бебе на края на опашката /нашето/. Чакахме си чинно.
На летището Малпенса чекирането се извършва на check in area 3. Това е на единия край на летището, което, според моите впечатления, е с размерите на средно голям софийски квартал.
Тъй като имахме столче за кола ни изпратиха да го оставим   в зона за чекиране 12. Това пък е по средата на летището. Служителката на чек-ина се държа нелюбезно и ми обясняваше къде да ида на полу-италиански, полу-английски, а накрая ми се скара, че не я разбирам. Laughing Не ми се занимаваше да споря и добре, че не губих време за това.
Чекирахме се с електорнни карти на телефоните, както и масово другите пътници. Нямаше проблеми.

След като оставихме столчето минахме на граничен контрол. На това летище има специални трасета за деца и техните семейства, както и за хора с увреждания. Служителите направо те привикват, не се налага да се молиш на когото и да било. Бяха любезни и внимателни. Опашките за другите пътници бяха огромни. Ако трябваше да чакаме там, нямаше да хванем този самолет.
След проверката трябваше да идем на изход B32 за качване в самолета. Това е на долния етаж в другия край на летището. Вече имаше около 4-5 минути до затваряне на гейта. Минахме на бегом цялото летище и стигнахме буквално в последния момент.
Цялото минаване на проверки, чек- ин и всичко останало ни отне час и половина, при положение, че бързахме между отделните гишета, не сме се мотали. Ако имах възможност и знаех предварително, щях да отида още половин час по-рано, за да не се стресирам толкова.
Нищо, следващия път.  Laughing

Благодаря на всички, които ми помогнаха да организирам самолетното пътуване!

# 371
Здравейте, мога ли да взема количка тип чадърче за 4 годишно или трябва да доплащаме?

# 372
сериозна фирма
имат над 400бр Boeing 737

# 373
  • София
Здравейте, лак за коса до 100 мл. разрешено ли е да се взима в ръчен багаж?

# 374

Общи условия

Активация на акаунт