RYANAIR -14

• 60 004
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Моля за Помощ!
Прочетох първата стрнаница,както и видях в сайта на раянеър,че мога да правя промени 48часа след направената резервация...Да обаче в моя случай този срок е изпуснат!!!
Казуса ми е следния:
След ден ще лятят мои близки от Милано до Берлин.При опит да чекирам билетите забелязах правописна грешка е едно от имената-вместо Penyu е изписано грешно Penio!Когато тръгна да правя корекция на името ми изписва такса от 115евро!
Моля за съвет,как да процедирам!На някого случвало ли му се е?
Утре ще опитам да се свържа с някого на живия чат.
Според вас дали ще направят проблем на летището за една буква?Да рискувам или да заплатя тази такса?
Ще бъда благодарна за бързите ви отговори!

# 586
Малко по страничен въпрос ....миналата година Райън имаха доста полети от Бургас след 15.04 ...сега няколко пъти се пробвам - стои като дестинация - Дюселдорф Везе но ... няма полети.Аз ли не правя нещо както трябва или ?

Райън тръгнаха уж много силно миналата година от Бургас, големи обещания бяха, но уви! Мисля, стачките са една от причините. В момента от Бургас има полети само до Братислава веднъж седмично и до Краков - два пъти. През юли и август ще има и Варшава два пъти седмично. Това е. По другите дестинации няма полети. Дано дойде някоя друга нискотарифна компания, че ми омръзна все да ходим до София, за да летим.

# 587
Моля за Помощ!
Прочетох първата стрнаница,както и видях в сайта на раянеър,че мога да правя промени 48часа след направената резервация...Да обаче в моя случай този срок е изпуснат!!!
Казуса ми е следния:
След ден ще лятят мои близки от Милано до Берлин.При опит да чекирам билетите забелязах правописна грешка е едно от имената-вместо Penyu е изписано грешно Penio!Когато тръгна да правя корекция на името ми изписва такса от 115евро!
Моля за съвет,как да процедирам!На някого случвало ли му се е?
Утре ще опитам да се свържа с някого на живия чат.
Според вас дали ще направят проблем на летището за една буква?Да рискувам или да заплатя тази такса?
Ще бъда благодарна за бързите ви отговори!

недей да плащаш. една буква не е проблем, ако много държиш всичко да е изрядно по чата ще ти оправят името

# 588
Малко по страничен въпрос ....миналата година Райън имаха доста полети от Бургас след 15.04 ...сега няколко пъти се пробвам - стои като дестинация - Дюселдорф Везе но ... няма полети.Аз ли не правя нещо както трябва или ?

Райън тръгнаха уж много силно миналата година от Бургас, големи обещания бяха, но уви! Мисля, стачките са една от причините. В момента от Бургас има полети само до Братислава веднъж седмично и до Краков - два пъти. През юли и август ще има и Варшава два пъти седмично. Това е. По другите дестинации няма полети. Дано дойде някоя друга нискотарифна компания, че ми омръзна все да ходим до София, за да летим.
Нещо не разбирам - тези полети ги има и от Уиз.. защо дублират?

# 589
Благодаря ,neuromancer !
Писах на живия чат и поправиха буквата в името за две минути Simple Smile

# 590
  • Бургас / UK
Здравейте,мога ли в ръчен багаж да сложа 10 пакета тютюн по 40 гр ? Минавала съм с по 5-6 кутии цигари, ма с тези 10 пакета да не ми направят проблем.Ще летя Лондон-Белфаст.

Благодаря  Simple Smile

# 591
  • София
Зависи дали има ограничения в превоза на тютюн между УК и Ирландия. Провери на място, на летището.
Иначе  ние всеки месец пътуваме с 4 стека цигари за Германия. От там пък мъкнем 500 гр. насипен тютюн  за 49.99Е. Не сме имали проблеми и по двете направления.

# 592

Нещо не разбирам - тези полети ги има и от Уиз.. защо дублират?

Няма ги. Уиз еър от Бургас летят само до Лондон, доколкото знам.

# 593
Преди ден летях с Райън, бях питала за куфар със закупен приоритет, с малко по-големи размери(вместо 20 см. беше 21-22 см), та да кажа, че нямах проблеми. За другите без закупен багаж, ако много бие на очи, че е голям размер раницата/куфара- тогава те спират, молят да я премериш и те таксуват.

# 594
Здравейте! Надявам се въпроса ми да не е много глупав. Преди няколко дни купих билети Порто- Милано и Милано- София. 2 напълно различни билета с час и 15 минути време между двата полета. Нямаше други възможности и знам, че времето да е малко(надявам се да е достатъчно). Малко след това видях и, че раян еър имат възможност за транферни полети от летище Бергамо. Та въпроса ми е, съществува ли някаква възможност, при която могат да ми слеят двете резервации, така че да се получи един трансферен полет? Благодаря ви предварително!

# 595
Не, защото не се продава билет София- Порто с прекачване

# 596
Здравейте
Някой може ли да ми помогне как да стигна от Валенсия до летището в Кастелон. Кой е най-удобният транспорт ?

# 597
Здравейте, искам да знам мога ли да добавя куфар на по-късен етап ако реша, и на каква сума, не мога да разбера от сайта им. Благодаря!

# 598
  • София
Да, може да се добави голям багаж.
Струва около  40 - 45 Е.

# 599
  • София (Възраждане)
Цените са различни за различните полети.

Общи условия

Активация на акаунт