Да се надявам ли на промяна?

• 10 784
  • 331
  •   1
Отговори
# 210
Значи, не ме иска или не съм достатъчно хубава ли Weary
охх, не знам вече и аз. уж съм била красива с хубаво тяло, умна бля бля  и накрая излиза, че проблемът съм аз

# 211
охх, не знам вече и аз. уж съм била красива с хубаво тяло, умна бля бля  и накрая излиза, че проблемът съм аз

Откъде ти хрумна, за Бога! Тринайската не се е изразила правилно. Едно е да искаш, друго е да можеш. Той може да иска, ама толкова си може.
Човекът е бързак, с преждевременна еякулация тоест.
Нямаш абсолютно никаква вина, разбира се.
Потентният мъж е потентен всякак - и с хубави, и с не чак толкова. Особено пък на тези години. Твоят още отсега е така зле, на 35-40 ще е импотентен.
Много хитро се е ориентирал към неопитно момиче. Всяка друга ще го навре, където слънце не грее.
Такива поне се стараят да компенсират недъга си по други начини - с галантност, с отношение, че и с материални изражения. А тоя намерил на хляба мекото, тарикат с тариката му.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 22:15 от Анонимен

# 212
Пффф, тъпо съм го написала.
Не, не е това проблема. Ако не те иска и не си достатъчно хубава, нямаше да е с теб. Проблема е, както и Сапфира пише в него. Я, горе главата!

# 213
Аз и без това отпреди смятах, че е по-хубав от мен и поне предполагам, че ме харесва визуално, за да иска някакви интимни отношения, та дори и тези.

# 214

Откъде ти хрумна, за Бога! Тринайската не се е изразила правилно. Едно е да искаш, друго е да можеш. Той може да иска, ама толкова си може.
Човекът е бързак, с преждевременна еякулация тоест.
Нямаш абсолютно никаква вина, разбира се.
Потентният мъж е потентен всякак - и с хубави, и с не чак толкова. Особено пък на тези години. Твоят още отсега е така зле, на 35-40 ще е импотентен.
Много хитро се е ориентирал към неопитно момиче. Всяка друга ще го навре, където слънце не грее.
Такива поне се стараят да компенсират недъга си по други начини - с галантност, с отношение, че и с материални изражения. А тоя намерил на хляба мекото, тарикат с тариката му.
Беше казал, че е защото не е правил секс месец, но дали е така...
Благодаря ви за подкрепата и че още пишете. Наистина ми помагате!
Събирам сили за себе си да приключа нещата, пък дали ще му дам обяснение или ще сийна....ако въобще пише, не знам.

# 215
Божкее, наистина ли си толкова зелена?
Ако не е правил секс месец, той просто ще те разбие отвсякъде! Да, може да свърши един път бързо, но нормално е да последва поне още веднъж, че и дваж.
А следващият път нали не е било пак след месец?

Пък че бил хубав - извинявай, но това въобще не е важно качество за един мъж. Не и хубав, както жените са хубави. Мъжът трябва да е надежден, мил, грижовен, а в леглото - издръжлив и чувствителен към потребностите на жената. Външно е достатъчно да е як и да не е по-нисък от тебе. Може и да няма хубаво личице.

Ако искаш да си жестока, отрежи го, че не те кефи повече сексуално.
Ако искаш да си деликатна, отговаряй му лаконично в стил "Друг път". В един момент ще се усети.

# 216
  • сф
Имах подобен опит, но разбрах нещата от рано и всичко се разви в рамките на 2 месеца. Приключих. На повече години сме и двамата. Но още ми е мъчно.
Писа няколко пъти. Учтиво, но дистанцирано отговарях. Преди седмица писа последно, искаше да се видим 'не като на среща'. Отказах. Трудно е, но аз се старая и удържам. Успех на теб..

# 217
Божкее, наистина ли си толкова зелена?
Ако не е правил секс месец, той просто ще те разбие отвсякъде! Да, може да свърши един път бързо, но нормално е да последва поне още веднъж, че и дваж.
А следващият път нали не е било пак след месец?

Пък че бил хубав - извинявай, но това въобще не е важно качество за един мъж. Не и хубав, както жените са хубави. Мъжът трябва да е надежден, мил, грижовен, а в леглото - издръжлив и чувствителен към потребностите на жената. Външно е достатъчно да е як и да не е по-нисък от тебе. Може и да няма хубаво личице.

Ми така се случи, че през един месец беше. И за мен е странно, че не опита втори път, но явно си е задоволил нуждата и дотам......Знам, не гледам само визията по принцип, само споменах. Отвсякъде е хубав, за съжаление, да ббеще и като отношения същия...

# 218
Имах подобен опит, но разбрах нещата от рано и всичко се разви в рамките на 2 месеца. Приключих. На повече години сме и двамата. Но още ми е мъчно.
Писа няколко пъти. Учтиво, но дистанцирано отговарях. Преди седмица писа последно, искаше да се видим 'не като на среща'. Отказах. Трудно е, но аз се старая и удържам. Успех на теб..

При мен е на периоди с няколко месечни прекъсвания и е отчайващо, защото хем се връща, хем реално го и няма. Продължава ли още твоя? И само за секс ли те иска като при мен?
Успех и на теб, трябва да държим фронта Purple HeartHeart Exl

# 219
  • сф
Е ако му връзвах, сигурно и при мен щеше да е на периоди😅

# 220
Значи либидото му се изчерпва с 5 минути месечно....при средна норма за възрастта 1 час дневно (ако има с кого). Ми хубаво. Халал да е на късметлийката.

# 221
Значи либидото му се изчерпва с 5 минути месечно....при средна норма за възрастта 1 час дневно (ако има с кого). Ми хубаво. Халал да е на късметлийката.

Да, другото е странно нещо е, че хем търси само секс и как е над нещата, хем съм сигурна и очевидно не прави често, пък казват, че на мъжете уж все това им е в главата и при всяка възможност са готови. Ако беше много сексуален, нямаше ли да иска и да го прави по-често?

# 222
потребителка, няма никакъв проблем в теб. нито външно, нито вътрешно. ти си млада и имаш ухажори. изглеждаш интелигентна, имаш хоби, приятели. съвсем нормално е и да искаш по добра връзка.

но този за нищо не става. нито връзка, нито отношение, пък и секс никакъв. трябва да си мазохист за да седиш при него. повярвай ми, ще намериш и по добър от него, ако просто се огледаш.

Ако беше много сексуален, нямаше ли да иска и да го прави по-често?
не е необходимо да е много сексуален. само нормално сексуален и ще иска като за световно.

# 223
потребителка, няма никакъв проблем в теб. нито външно, нито вътрешно. ти си млада и имаш ухажори. изглеждаш интелигентна, имаш хоби, приятели. съвсем нормално е и да искаш по добра връзка.

но този за нищо не става. нито връзка, нито отношение, пък и секс никакъв. трябва да си мазохист за да седиш при него. повярвай ми, ще намериш и по добър от него, ако просто се огледаш.

Ако беше много сексуален, нямаше ли да иска и да го прави по-често?
не е необходимо да е много сексуален. само нормално сексуален и ще иска като за световно.

и аз така мисля,  а и с това изморяване.....не е на 60.

# 224
Здравейте!

Стрелям направо с въпроса, който ме мъчи от дооооста време, а именно има ли шанс мъж (по години, но момче по разбирания и държание) да промени възгледите си и да поиска сериозни взаимоотношения, а не просто секс и коя би била пречупващата причина? Има ли възможност някакси да променим такъв мъж и как?

Прескачам 16 страници и ти казвам, че е възможно. 3 от 6-те ми връзки са започнали със "само за една вечер". Две от тях продължиха половин година - премина се естествено просто от едното към другото - някак си егото им беше засегнато, че аз не ги потърсих след това и започнаха да ме преследват.

Третата беше 7 години и това беше хардкор, докато го докараме до връзка. Защото аз бях влюбена, обаче знаех, че той няма сериозни намерения и много държах да знае, че за мен си е просто супер само да спим заедно. Умирах вътрешно, много влюбена бях. Той също изглеждаше много зарибен, просто не му беше момент, беше прикрит. Постоянно уж беше "последно, за да не хлътваме" и пак му падах в мрежата - ден през ден - умопомрачителен секс+някой ресторант или кино, гледане на филми на компютъра. Това към 3 месеца, аз вече не можех да дишам без него и ситуацията ме убиваше. Лягах и ставах с мисълта за него и да съм с него. Ревях при мисълта, че утре може да свърши. Ама котка по гръб пада ли - как ще си призная аз? В един момент той ме нарани - в някакъв разговор всичките ми страхове се сбъднаха. Казах му - ок, да си върви по пътя. Станах и си заминах. Блокирах номера му, фейсбук, скайп, майспейс - всичко, което имаше по онова време, блокирах и общите ни приятели. И изпаднах в мрак - 5 месеца постоянен рев (аз принципно не рева), самонавиване че той е олигофрен и не е това, което търся, че ще си намеря друг - сериозен и да ме обича, опити за излизане, опити за срещи с други - изобщо бях решена и борбена, ама въобще не ми се отдаде - бях като омагьосана. След 5 месеца дойде. Каза, че искал да живеем заедно. Аз му се изсмях - ти луд ли си? След всичко? След 15 минутна лекция вече бяхме напът към тях "за една вечер" (пак мои думи) и повече не се прибрах - останах там. Изкарах 7 прекрасни години, изпълнени с любов. Той много ме обичаше, много. Така и не посмях да го попитам дали ме е обичал от начало и той - кога точно се е влюбил в мен. Всъщност аз до край не му казах откога съм влюбена в него. Изобщо цялата ни работа остана до край една потайна и неизказана. Държахме се в шах.

Тъй че на въпроса ти - на теория и на практика е възможно и при мен това беше пречупващата причина - да го изритам от живота си. Макар да не беше някаква манипулация от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт