Да се надявам ли на промяна?

• 10 789
  • 331
  •   1
Отговори
# 285
Има шанс вече...виждаме светлина в тунела. Момичето е интелигентно и барем узрее напълно да не си губи времето с льольовци.

# 286
Поздравления, Потребителка+, за разлика от Анинимната си разбрала колко различни са вашите ситуации и колко неподходящо за теб е да следваш нейните хммм.. съвети.
Именно заради това смятам, че ще се спасиш и няма да си губиш времето повече.

Aми, то е очеизвадно. При мен няма даже bare minimum и грам усилие от отсрещната страна.......Усилието е да натисне копчетата на телефона и понеже съм глупава и имам чувства и хоп - главата в торбата. Ще се променя, ще мине още малко време, ще го помисля, ще се понахъсам отрицателно и трябва да стане. Ще изляза от тази ситуация.

# 287
  • ВАРНА
 Авторке,явно си чела или гледала доста романтични произведения и си добила грешната и вредна представа ,че мъж се променя.Хубавеца е наясно със себе си и се цели в таргет млад и неопитен.Само те могат да се заблудят,че е добър любовник.Ти само си мислиш,че това е любов.Когато смениш,дори и малко средата, ще откриеш един цял свят на възможности,защото е пълно с млади момчета необременени от еректилна дисфункция,с  мил характер,любезни и уважителни,към момичето до тях.Ти сама  си слагаш спирачки.И е обяснимо момче на 24 с преждевременна еякулация,но необяснимото е липсата на желание за още.Помисли,защо ти допускаш унизителното му отношение,къде се крие твоят.криптонит-това може да ти навреди и в бъдеще.

# 288
Помисли,защо ти допускаш унизителното му отношение,къде се крие твоят.криптонит-това може да ти навреди и в бъдеще.
Много ценно изречение.

Аз имам някои предположения - прекомерна самокритичност, месиански комплекс, липса на здравословен егоизъм и цинизъм - все плодове на доброто възпитание. То затова казват - хубавите ябълки прасетата ги ядат.

# 289
момичето е много влюбено. трудно ще стане да го отреже отведнъж.
връщай се и чети темата отново и отново. рано /по добре/ или късно ще ти дойде ума в главата.
това твоето нищо не е. нищо не получаваш. а дори не знаеш колко хубаво може да бъде, какво изпускаш, какъв е кеф да имаш истинско гадже - чак мен ме боли. някои от коментарите бяха остри, дори това трябваше да изтърпиш, а той дали въобще се е сетил за теб /освен ако не му се прави секс, разбира се/.

# 290
Помисли,защо ти допускаш унизителното му отношение,къде се крие твоят.криптонит-това може да ти навреди и в бъдеще.
Много ценно изречение.

Аз имам някои предположения - прекомерна самокритичност, месиански комплекс, липса на здравословен егоизъм и цинизъм - все плодове на доброто възпитание. То затова казват - хубавите ябълки прасетата ги ядат.

Да, наистина е ценно да разбера кое ми куца и да не си повтарям тази грешка пак.
Със сигурност едното е породено именно от тази случка - разклащане на самочувствието и постоянно търсене как да се подобря ( и външно, и вътрешно). Втора грешка - винаги съм подхождала деликатно - ама да не обидя, да не разтълкува нещо грешно, да не си помисли нещо. Трета грешка - не мисля, че съм егоист или поне не бях в конкретната ситуация - той да е ок, мен кучета ме яли. За месианския комплекс не бях чувала, но сега ще прочета за какво става въпрос. Просто истината е, че и доста ме е страх от това, дори да не е той, а някой бъдещ, да не ме зареже и постоянно имам чувството, че ако не изглеждаш топ или по определен начин, шансът да го загубиш е по-голям. Да, малоумно звучи, но в света на социалните мрежи, подправените снимки и прочие, се създава изкуствен идеал и мъжете си мислят, че изборът им е голям и всеки е лесно заменим, но истината е, че стойностните хора не са един през друг. Не знам.........това са моите мисли за момента. А и като гледам колко обвързани пишат на свободни момичета и се опитват да ги зарибяват тайно от приятелките си, ми се плаче.

А и като гледам в темата преди мен- мъж с прякор в ббгмама Манекена иска мнение да си купи ли мотор, а преди това е пускал други абсурдни теми. Направо се потресох...и такива имат изисквания и претенции и въпреки годините, не изглежда особено узрял. И не само неговата тема.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 13:14 от potrebitelka+

# 291
момичето е много влюбено. трудно ще стане да го отреже отведнъж.
връщай се и чети темата отново и отново. рано /по добре/ или късно ще ти дойде ума в главата.
това твоето нищо не е. нищо не получаваш. а дори не знаеш колко хубаво може да бъде, какво изпускаш, какъв е кеф да имаш истинско гадже - чак мен ме боли. някои от коментарите бяха остри, дори това трябваше да изтърпиш, а той дали въобще се е сетил за теб /освен ако не му се прави секс, разбира се/.

Дали се сеща за мен....добър въпрос, едва ли, не знам... Сеща се като кача някоя хубава снимка да пише.

# 292
  • София

Aми, то е очеизвадно. При мен няма даже bare minimum и грам усилие от отсрещната страна.......Усилието е да натисне копчетата на телефона и понеже съм глупава и имам чувства и хоп - главата в торбата. Ще се променя, ще мине още малко време, ще го помисля, ще се понахъсам отрицателно и трябва да стане. Ще изляза от тази ситуация.

Че ще излезеш от ситуацията, не се съмнявам- нито си глупава, нито недоразвита. Hug

Питам се, обаче- като те викне веднъж в месеца за един нечитав тек, колкото да те олигави, ти как се чувстваш?
Не ти ли иде да му откъснеш главата, да му кажеш, че така жена не се задоволява и че язък му за хубостта и псевдоинтелигентността, щом не го е разбрал и не е направил нищо по въпроса?

# 293

Че ще излезеш от ситуацията, не се съмнявам- нито си глупава, нито недоразвита. Hug

Питам се, обаче- като те викне веднъж в месеца за един нечитав тек, колкото да те олигави, ти как се чувстваш?
Не ти ли иде да му откъснеш главата, да му кажеш, че така жена не се задоволява и че язък му за хубостта и псевдоинтелигентността, щом не го е разбрал и не е направил нищо по въпроса?

Ами как се чувствам...докато си говорим, се радвам, че съм го видяла и е имало разговор и някаква близост. После  се е случвало, естествено, да се ядосвам на себе си, защото явно имам очаквания, което е грешка и като примерно не пише седмица или две или колкото там се случи, аз се сдухвам и съм в очакване на следващата доза малко внимание. Жалко е. Преди се бях нахъсала като отида в тях,  да му кажа, че не струва, поне ако има някво самочувствие или представа велика за себе си, да я разбия. Не съм такъв човек ама наистина тогава си го мислех сериозно, не че ще постигна кой знае какво ама след всичко...да се види, че не съм толкова толерантна. Аз след подминаването как го храних и се зарекох, че уж точка. Няма да греша пак!!

# 294
Нали не приемаш сериозно Манекена?

# 295
Нали не приемаш сериозно Манекена?

Не ама той сигурно се приема насериозно, ако темата не е ебавка и ако това е същият човек, който беше недоволен, че жената, която сам си е избрал, не е космонавт или нещо престижно. Hands ThumbsdownHands ThumbsdownPeople Ok Woman

# 296
Същият. Жена му продавачка, той плаща луксозен наем, по едно време стана ясно, че апартаментът бил на жена му. И е експерт по тройките. Обаче иначе се тупка в гърдите, че е много успешен...в какво? За сега не се знае.

# 297
Същият. Жена му продавачка, той плаща луксозен наем, по едно време стана ясно, че апартаментът бил на жена му. И е експерт по тройките. Обаче иначе се тупка в гърдите, че е много успешен...в какво? За сега не се знае.

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Ужас, смешко. Кефи ме как написа, че му е запорирала сметката сигурно и затова го няма хахахахахах SmileSmileSmileSmile

# 298
Аз какво изпуснах? Какво общо има Манекена тук, нещо не ми стана ясно?

# 299
Аз какво изпуснах? Какво общо има Манекена тук, нещо не ми стана ясно?

Нищо, само го вметнах като пример за нелеп мъж, защото случайно видях темата за мотора и се сетих и за старата, която беше пускал.

Общи условия

Активация на акаунт