Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 596
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
ggbg222, има го като момент, затова ще имаме Welcome drink, никак не исках, тъй като самата аз не обичам да стърча, но ще се постараем да не е оттегчително дълъг, смятам да не отдаваме прекалена важност на фотосесията.
Повече би ме притеснило гостите, които са дошли да ме взимат да трябва да чакат у нас, но всеки с предпочитанията си ще направи както е правилно за него.
Аз като гост не бих протестирала срещу нито един от вариантите, както са си решили младоженците - така.🥂

Оооо, аз като гост за нищо не се притеснявам и не съм скучала в тези паузи - те докато се снимат и ние си се снимаме Grinning

Но от другата страна като съм и съм ги замислила гостите Simple Smile))

# 676
И аз да се похваля. Вече имам и агенция, която ще ми помогне с поканите и подаръците за гости. Май не ми остана друго от по-големите точки, освен роклята, а? Grinning

# 677
Момичета, някой поръчвал ли е малки шишенца с ракия за мъжете като подаръчета. Или само шишенцата съответно, бих могла сама да ги окрася

Тук намерих, излизат към 1,75 празно шишенце с тапичка. Към момента това ми излезе най-бюджетно.
http://www.barmagazin.net/yuzcheta-rakia.html
не знам дали е най-добрата цена.
Ако сте виждали някъде другаде

Зор са ми тези подаръчета - ракия и медчета малко са ми банални, но пък..

Мисля да им поръчам такива ветрилца от aliexpress 20-30
И да ги оставя по насите за подписването, което ще е навън.
Имам 4-5 ветрила и все се усещам, че съм го забравила като ми стане жега. Та могат да влезнат в употреба и да им останат за спомен.

И тези магнитчета са ми много сладки. Годеникът ми не беше очарован, но пък са ми сладурски.
Мисля, че са споменавани и преди из форума.

И Магически бобчета гледах, и цъфтящи чайове, но нищо не ми грабва на 100% вниманието.
Знам, че са символични, но все пак..

Нещо интересно ако сте изнамерили.

Мерси

# 678
Аз ще поръчвам такива магнити, но с друг дизайн.
Да ви се оплача, че ММ само дава мнение "да" и "не" като му покажа нещо, пръста не си мръдна да потърси нещо сам. И си му казах вчера, че на другата сватба пу аз съм младоженеца, купуваш един пръстен и си свиркаш, да се спасява булката...

# 679
Момичета, може ли предложения за шаферски рокли
Предпочитам да са дълги, а като бюджет около 100 лева?

# 680
https://dekrida.com/mobile/product/details?Id=267&langId=0
Днес им писах и поръчах платното за влизане Simple Smile

# 681
Момичета, не съм писала отдавна, а отметнах доста задачки☺.
Миналата седмица успях да си запазя фризьор и гримьор.
Също така избрах меню и уточних с хотела броя на гостите и стаите и сега ми остава трудната част с разпределението на гостите.
Избрах си и торта, спрях се на гола торта с живи цветя, но трябва да доуточним крема и блатовете.
А  тази седмица с помощта на майка ми, направихме бутониерите и късметите и ми останаха само за майките и сестрите.
На 30ти съм на първа проба за роклята и нямам търпение пак да я видя! 😄

Да ви се оплача, че ММ само дава мнение "да" и "не" като му покажа нещо, пръста не си мръдна да потърси нещо сам. И си му казах вчера, че на другата сватба пу аз съм младоженеца, купуваш един пръстен и си свиркаш, да се спасява булката...
Не се притеснявай, повечето са така. От месец карам моя да обиколим вече за пръстени и чаши, защото времето доста напредна.

# 682
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но искам да получа малко мнения относно следния казус. Наши много добри приятели ще се женят май месец, като тези дни ще подписват в гражданското и са ни поканили да отидем и ние заедно с кумувете. Големия подарък ще е на сватбеното им тържество, но някак не си представям да отидем на подписа с празни ръце. Мисля си да вземем хубав букет или нещо друго? Хем не искам да е нещо скъпо, хем пък да е уважително към тях. Вие какво мислите?

# 683

А  тази седмица с помощта на майка ми, направихме бутониерите и късметите и ми останаха само за майките и сестрите.

Maggie91, ще може  ли да споделиш снимка за бутониерите и късметчетата. Скоро и аз ще трябва да ги почвам Simple Smile)

# 684
Здравейте, не знам дали въпроса ми е за тази тема, но искам да получа малко мнения относно следния казус. Наши много добри приятели ще се женят май месец, като тези дни ще подписват в гражданското и са ни поканили да отидем и ние заедно с кумувете. Големия подарък ще е на сватбеното им тържество, но някак не си представям да отидем на подписа с празни ръце. Мисля си да вземем хубав букет или нещо друго? Хем не искам да е нещо скъпо, хем пък да е уважително към тях. Вие какво мислите?

Погледнете страницата на Небукети във фейсбук,може да направят нещо комбинирано и за двамата в един букет

# 685
Моля да не ме цитирате. По-късно ще изтрия снимките.

Двете в ляво са за гостите, като с прасковената розичка са за жените, а белите за мъжете. В дясно ще бъде за младоженеца, кума и бащите.

А тези ще са за майките. Бутониерите не са нищо особено, но за мен е важно, че аз си ги правя ☺

Последна редакция: нд, 24 мар 2019, 11:07 от Maggie91

# 686
Радвам се да видя,че има и друга булка която си прави сама бутониерите и аз днес действах по тях ...естествено сама майка ми нещо е суеверна ...."майката на булката не трябвало да прави нищо по сватбата ...."
Прикачвам снимка на бутониера на бащите

# 687
  • Бургас
Здравейте, момичета. Днес поръчахме халките. Много се вълнувам. Казаха, че след седмица ще са готови, а след това ще ни ги гравират. Сега се чудим дали да си гравираме само датата или и още нещо. Освен имената някакви други идеи да дадете?

# 688
Радвам се да видя,че има и друга булка която си прави сама бутониерите и аз днес действах по тях ...естествено сама майка ми нещо е суеверна ...."майката на булката не трябвало да прави нищо по сватбата ...."
Прикачвам снимка на бутониера на бащите
И аз съм с вас, доста неща мисля да си правя сама, мисля тази седмица да почвам поканите

# 689
Здравейте, момичета. Днес поръчахме халките. Много се вълнувам. Казаха, че след седмица ще са готови, а след това ще ни ги гравират. Сега се чудим дали да си гравираме само датата или и още нещо. Освен имената някакви други идеи да дадете?
Ние също си поръчахме халките и ни предложиха да гравират неговото име на моята халка, а моето - на неговата, както и датата на сватбата, но впоследствие видях идеи за гравирани двете имена и датата и ми се стори много сладко. Вие откъде сте ги поръчали? На нас ни се наложи да отидем до Пловдив по друг повод и решихме да минем и през Сара Трейд. Поръчахме си халки малко прибързано и сега се чудя дали не сбъркахме, защото прочетох мнения, че се били драскали много лесно (то нали е злато и всички ще се надраскат рано или късно, но не ми се иска това да е още на първия месец Confused). Решила съм, че ако не ми допаднат, ще отида до Дуо и ще ги заменя за нови... Вие какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт