Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 820
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
petinkata__ Добре дошла и успех в организацията! Това ресторант Аугуста да не е част от комплекса на язовира? Наскоро ми хрумна да събера момичетата за една вечер там, нещо като моминско парти, само че с басейн и напитки през деня, вечеря и, ако все още има, дискотека или някакъв бар за накрая ми звучи добре. Не съм от Монтана, но съм била в комплекса преди години и се сетих за него, защото има всичко, което търся. Ще ми разкажеш ли повече за него?
Ако някой може да ми предложи нещо друго, но подобно, ще съм благодарна. Без значение къде е, защото ще събирам девойки от 4-5 различни града.

# 721
Да, ресторантът е част от комплекс Аугуста, който се намира до язовира. Мястото е много приятно, има басейни и хотелска част. Може да разгледате фейсбук страницата им (Европа Аугуста) за снимки. За дискотека или бар - може да слезете до града след това и да се повеселите. Мисля, че ще си изкарате супер там, защото мястото, а и управителката са страхотни. Blush

# 722
Здравейте и от мен! Чета темите с голям интерес, но чак сега се включвам. И аз се записвам към булките на 2019 със сватба на 21.09  Blush Нашата сватба ще бъде в гр. Монтана, ресторант Аугуста. Именно затова постовете на Марулета са ми много полезни (видях и, че вашата дъщеря ще се омъжва там Hug ) Смятаме да ползваме същата агенция - РозаБела, тъй като много ни харесват нейните украси. Може ли да ми кажете, дали е съгласна да подреди изработени от нас неща (тейбъл картички, подаръчета за гости) и да заплатим за останалите неща? Благодаря много Blush
   Привет!На нас не ни постави условие тези неща да са изработени от нея.Мисля,че няма да има проблем.
   За украса също горещо препоръчвам Арт студио Vintage,Христина Христова.Работи с голямо желание,доста ценни съвети ми даде.Прави някои неща за дъщеря ми,станаха страхотни.не я ангажирахме нея,защото още през 09.запазихме другата агенция,после се срещахме с Хриси.Дъщеря ми се колебаеше дали дане наеме агнвеция от София,изобщо беше неориентирана.И после й стана съвестно да отказва едната агенция,за да иде при другата.И двете работят страхотно.Хриси може да ти направи много неща,ако се колебаеш-за моминско парти,бутониери,покани.....
   Какви подаръчета за гости сте избрали?Ние сме с бурканчета мед,бащата на зет ми има кошери и медът му е страхотен.Но мисля да се поразходя и по левчетата да видя за ветрила.За сватба на 20.07 мисля,че са задължителни.
   Правихте ли късметчета за гости и колко трябва да са като брой?Нещо ми се малеят на моята дъщеря бройките и се чудя дали да не направя още малко?!
     Относно Аугуста,за нашия град мисля,че това е най-страхотното място за летни сватби.Гледката е уникална,вечер става хладно,има хотелски комплекс.Собственичката държи да изпипва нещата,разбира си от работата.В близост има и друг многозвезден хотел,но скоро бях там на едно събитие-тотал щета,а цените  двойни.

# 723
Момичета вашите майки с какво ще посрещнат младоженеца и родителите му (като почерпка на входа )?

# 724
Здравейте .Може ли да ми препоръчате агенция за украса,примерни цени .За тези който сте избрали или са ви минали вече сватбите. Спрях се на една ,но вече месец неможе да се срещнем (все е заета).За София

# 725
Момичета вашите майки с какво ще посрещнат младоженеца и родителите му (като почерпка на входа )?
    Аз съм майка на момиче.Живеем в къща и си представям нещата така-бели покривки,с акценти пепел от рози.Това на едни високи коктейлни маси,на които ще са подредени чаши за шампанско.на друга,правоъгълна маса,чаши за уиски и безалкохолно,лед,подноси със сладки хапки и солени хапки.От Джъмбо имам едно стъклено бидонче,вътре ще има домашна лимонада.Имаме морава и навес,щ преценяваме според времето къде ще подредим почерпката.Имаме близки от други градове,които ще с в нас,приятелките на дъщеря ми,зет ми с неговите авери,така като гледам доста хора ще има у дома.

# 726
  • София
Здравейте, момичета. Ние най - накрая успяхме да си намерим и поръчаме торта. Оказа се, че гола торта доста рядко се навива някой да направи и ако се навие е само с определен вкус. Нашата я поръчахме от сладкарница Бордо и съм много доволна. Имаше различни варианти за вкусове и декорация, а също така стойката и транспорта влизат в цената, като стойката те имат грижата да си я приберат на другия ден.
Ето и снимка на тортата:

# 727
Имайте предвид, че матовият ефект на халките ще се изтърка и целите ще си станат лъскави и то не след много време. Виждала съм халката на момиче, няма и година след сватбата, била е матова в средата и лъскава в двата края, а аз я видях изцяло лъскава и вече го нямаше този красив ефект.
Потвърждавам, че е така. Матовият ефект на  нашите халки се загуби за няма и 6 месеца. В интерес на истината, така ми харесват повече и не съжалявам, но ако държите на него, трябва да имате предвид, че ще ви се налага да ги давате най-много през година за матиране отново. Същото се получи и с халките на други мои приятелки, които са си ги купували от различни магазини, така че явно не зависи толкова от мястото и изработката

# 728
Мими моите родители посрещаха гостите на входа съответно: майка ми с бонбониера на Линд голяма, баща ми с бъклица

# 729
Вчера получих бижутата от Krassi Jewelry. За тези пари нещата изглеждат доста добре. Прочетох предишните коментари, но не мога да потвърдя дали ги поръчва от някъде или си ги изработва сама. За заплитането на гребенчето ще ви каза след 5ти май Blush На мен лично ми харесаха, но всичко е въпрос на вкус Blush

# 730
Здравейте момичета,
Имам нужда от малко помощ за програмата на деня

Тези от вас, които ще имат изнесен ритуал и после приемане на подаръци и снимки с гостите в комплекса/градината на сватбата - в колко ще ви е подписването и кога влизането в ресторанта.

Аз планувах към 5:30 подписване, до към 6, после до към 7 и нещо снимки и влизане в ресторанта
От ресторанта ме съветват подписването да е 6:30, че било много топло, реално няма надвес където ще се подписва; че бил дълъг денят и тнт
за 30/6 става дума, на юг сме, там си е топло Simple Smile

Благодаря предварително Simple Smile

# 731
Здравейте момичета,

Тези от вас, които ще имат изнесен ритуал и после приемане на подаръци и снимки с гостите в комплекса/градината на сватбата - в колко ще ви е подписването и кога влизането в ресторанта.

Аз планувах към 5:30 подписване, до към 6, после до към 7 и нещо снимки и влизане в ресторанта
От ресторанта ме съветват подписването да е 6:30, че било много топло, реално няма надвес където ще се подписва; че бил дълъг денят и тнт

Ние ще сме с изнесен ритуал от 16.30 и в 17:00 снимки, поздравления и подаръци. Надявам се до 17и30 да сме приключили, защото след това ни е фото сесията и от 19 часа влизане в ресторанта. Не знам колко време ще ни остане за снимки, но се успокоявам, че градината на комплекса е много красива и може да се снимаме там. Simple Smile

# 732
Колко време ще продължите в ресторанта? Смятали ли сте да плащате  overtime на ресторанта и дж-я? На нас ни излиза около 200-300 лв още на час. Много ми се струват

# 733
Здравейте момичета,

Здравей! И при нас нещата сме ги планували в същите часове - 5:30 подписване до към 6, после поздравления и снимки и към 7, 7 и нещо в салона (ресторанта), мисля че е нормално и ние сме на Юг, но нашата дата е 01.06. Разпределете часовете така както вие ги усещате, все ще има мнения за всичко.. или поне при нас се дават такива Simple Smile Във връзка с overtime, и при нас се плаща 250-300(не помня точно колко) на час, не сме планували до колко ще продължи но по моя преценка най - вероятно поне час, два допълнително.

# 734
При нас ритуалът започва в 19.00.Ритуал по посрещане в ресторанта няма да има,поне не такъв,какъвто го предлагат обикновенно.Просто ще  посрещнем децата в заведението.За снимки с гостите изобщо не сме се сещали,благодаря,че подсетихте.

Общи условия

Активация на акаунт