Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 564
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Ние сме края на Август. Ритуалите са ни в 16:30, 17:30-коктейл, приемане на подаръци и снимки с гостите,фотосесия, 19:30-влизане в ресторанта

# 736
Мисля че при всички положения ще се наложи overtime за ресторант и ДЖ, не бих си причинила да сложа край на сватбата няколко часа по - рано , за да спестя пари ( който няма да са повече от 500,600лв)

# 737
Благодаря ви.

При мен също го има момента, че в градината няма сянка, та ако напече и .. ще е централно и безпрепятствено Grinning
Чак вече мисля опция да наемем нещо като шатра да прави сянка Neutral Face

Ще го гледам пак след 3 седмици и ще го мисля..

Поне най-накрая наместих подаръците за гостите, че голям зор беше Simple Smile)))

# 738
Нас ни съветваха от мястото да ни е в 18.30, но аз реших че ще сме в 17.30. Мисля че е ок, особено след като е юни все пак.

Наредете си ритуала точно, когато ви е удобно според мен, и няма реална опасност да е чак толкова топло.

Съгласна съм с предишното мнение - да, оувъртайма е доста, но пък и не върви да приключва рано сватбата, за да се спестят малко пари. Веднъж се женим! 😉

# 739
Здравейте, аз запецнах на Dj и фотограф. Ще съм благодарна ако ми препоръчате, особено Dj. Попаднах на Стоян Стоянов,но не намерих много отзиви за него.

# 740
Здравейте, аз запецнах на Dj и фотограф. Ще съм благодарна ако ми препоръчате, особено Dj. Попаднах на Стоян Стоянов,но не намерих много отзиви за него.
Ние сме ангажирали Иван Тодоров.

# 741
Момичета от Пловдив- имам ходене до там тези дни, можете ли да ми препоръчате някакви магазини с рокли? До Асеновград ще се ходи също, но ми се щеше да видя и там.

# 742
  • Пловдив
Здравейте, да се запиша и аз при вас. Нашата сватба е октомври в Златоград спа комплек Александър. Там ще срещнем гостите, тъй като аз  съм в Хасково , годеника ми Смолян Grinning и Златоград златната среда. Тепърва ще търсим всичко останало. На този етап имаме уточнени : младоженци, кумове, ресторант, меню Grinning другите неща , дано да успея да измисля на време Simple Smile

# 743
И аз определено не мисля да се нагаждам според овъртайма. 1 час повече или по-малко не е толкова фатално. Просто говорих с водещата и Дж-я дали ако е от 5:30 ще им е проблем, защото искам да си е там Дж-я докато има хора, и да не им стане дълго.
Просто влизане в ресторанта към 8 ми се струва късничко..
Иначе първаначално ми се стори добре 6:30, сватбата 30/6, игра на цифри малко Grinning
Но няма да е. Макс 6 да мръдна

Мисля, че на място ще го реша и както си го усетя, че питах някой друг познат и накрая важното е на нас да ни е комфортно, не кой кво мисли Simple Smile

Веднъж ще сме булки Wink

Момичета, някоя от вас ако е с гол гръб рокля - каква дължина ви е воала.

# 744
Май е време за нова темичка Simple Smile

# 745
Нашият ритуал ще започне в 19:00 ч. Ще направим фотосесията преди това, за да не става много късно за вечерята. Ще снимаме на територията на Двореца и ботаническата градина. Като приключи церемонията, ще се поздравим, ще си кажем "наздраве" с чаша шампанско, ще се снимаме заедно и ще поканим гостите си в ресторанта, докато ние направим още няколко снимки, този път на плажа по залез. Като приключим, ще се присъединим към тях. Ще бъдем само ние с най-близките ни, така че програмата е лесна. Дано само се получи така, де... Simple Smile

# 746
Здрасти Мими
И аз мога да се включа към списъка
30/6 Сандански

Закъсняла с организацията булка, но пък ако има друга булка към оня край - може да се намерим Simple Smile)))

Май е време за нова темичка Simple Smile

# 747
Булчета, кога смятате, че е удачно за приемане на поздравления и подаръци - веднага след ритуала/подписването или вечерта в ресторанта?

# 748
Аз лично се опитвам да го наместя това след подписването, защото не ми харесва как гостите бездействат докато се приемат подаръците и наздравици и тнт. Сякаш и музиката е по-лека и всички може да чакат и скучаят..

На предната сватба пък ДЖ-я привикваше маса по маса да идем до младоженците да им дадем подаръци и да си кажем наздраве. Не ми допадна особено, но пък мина бързо Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:35 от ggbg222

# 749
  • София
Моля пуснете нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт