Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 050
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Защо пък да е задължително? Изберете си хора, на които си държите и които искате да са до вас най-много в този ден. Нашите кум и кума всеки си има половинка - на младоженската маса ще сме 6ма, ще отидем и с половинките им на фотосесията. Ако единият нямаше половинка, пак щяхме да сме така - просто 5ма. Simple Smile

# 106
Здравейте, нашата дата е за 11 май тази година, надявах се да има някоя булка, която да има идея как са ресторантите и хотелите в Русе, за всички има двойни мнения! Имаме около 120 гости

# 107
Ние сме 5има за сега Grinning Кумата няма приятел.

Защо пък да е задължително? Изберете си хора, на които си държите и които искате да са до вас най-много в този ден. Нашите кум и кума всеки си има половинка - на младоженската маса ще сме 6ма, ще отидем и с половинките им на фотосесията. Ако единият нямаше половинка, пак щяхме да сме така - просто 5ма. Simple Smile

# 108
Аз също съм в чуденка за кумовете. Имаме детенце и за кръстник поканихме 1 приятел на мъжа ми, който живее в чужбина сега и е сам. Според вас щом е кръстник, задължително ли е той да е и кум. Ако е той трябва да търсим кума, а свободна приятелка нямам, някакси пък като не се познават ми е неудобно да поканя примерно приятелката с мъжа й и той да седим заедно на булченската маса. Все пак кума и кумата са навсякъде двамата, на фотосесията, танци...Трябва да намеря някакво решение.
При нас на кумата ни моите родители са кръстници. Тя е и кръстница на дъщеричката ни. Малкия брат на мъжа ми ни е кум ,а големия брат кръстник на бебка. Всичко може Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 19:19 от Polina Rao 616199

# 109
За кумове ние избрахме най-близката ни приятелска двойка, чието детенце ще кръщавам аз две седмици преди сватбата.
Разменихме малко нещата, затова питах попа в черквата, в която ще се венчаем дали има проблем, той каза, че не.
Но кумът няма кръщелно свидетелство, не се знае и къде е кръщаван и не знам какво ще правим, четох тук подобна тема, че е относително и трябва да говорим с конкретната черква.

# 110
  • Враца
Ние също имахме проблем при избора на кумове.
В крайна сметка поканихме двойка, която не ни е толкова близка, но пък кума е много забавен и се познават в мъж ми още от ученическите си години и се надяваме да спретнем весело тържество...

# 111
Отново с цветните стени за снимки се включвам Simple Smile попаднах на една страница”хартиени усмивки” и така в предлагат стени от хартиени цветя.Някой да е обърнал внимание на сеатбените изложения-били са там,писах им и чакам оферти,но да питам и тук,ако някой знае приентитовъчни цени

# 112
  • Пловдив
На мен ми беше голям проблем кого да поканя от работата, че сме много хора, но в крайна сметка реших, че няма смисъл да каня всички. Най-много да има някой сърдит, ама...

# 113
Много съм доволна аз от избора ни за кумове. Точно както искахме - двойка, и двамата са ни много близки приятели и на мен и на годеникът ми. Аз много държах да бъдат двойка, както и да не са от страната на единия, а да бъдат общи приятели - това за мен е идеалния вариант. Като цяло ние не сме се и много чудили, след като ми предложи почти веднага решихме, че ще бъдат те. Който обаче няма такава двойка близки приятели, по-добре изберете да не са двойка, отколкото да изберете някои, които не са ви толкова близки само и само да са двойка.

# 114
Здравейте, нашата дата е за 11 май тази година, надявах се да има някоя булка, която да има идея как са ресторантите и хотелите в Русе, за всички има двойни мнения! Имаме около 120 гости

Ние бяхме 100 човека в Теодора палас през изминалия Май. Simple Smile Много сме доволни. Професионалисти са, разбират от една дума, всичко стана така, както ние го искахме. Комуникацията беше лесна, не ни излъгаха за нищо. Храната беше вкусна и обилна.

# 115
Ох, толкова много ми харесаха поканите от svatbenstil, които бяхте публикували. Ама пусто по 3лв за покани няма шанс да дадем, за над 100 човека. Поне изплакнах очите Heart Eyes
И при нас кумовете са близки приятели, женена двойка. Бяха приятели на ММ, но с времето се сближихме и аз дори му предложих да бъдат те. Разбирам че е кофти човек да избере, все пак кумовете са много важни както в самия ден, така и за цял живот. Пожелавам успех на всички в избора Hug

# 116
И аз съм в търсене на чаши ...доста добра цена намерих https://www.wed-market.com/stores/product/37258/ritualna-chasha-sw-fm01....но все пак от сайт ...незнам някой да е поръчвал чаши ?

# 117
А какво им е специалното на ритуалните чаши в сравнение с нормалните чаши за шампанско? Освен, че са малко по-украсени. Аз харесах в Крео, със сигурност не са типичните ритуални чаши, но пък предпочитам да е нещо, което ще ми доставя естетическо удоволствие.
https://kreo.bg/vino/chashi-za-vino/chasha-za-shampansko-belle-e … l-prozrachna-cena

# 118
Ние поръчахме обикновени кристални чаши и мисля да ги украся със зелена клонка (може би евкалипт) и панделка. Ето снимка (май бяха 16 евро двете).

# 119
Скрит текст:
Ние поръчахме обикновени кристални чаши и мисля да ги украся със зелена клонка (може би евкалипт) и панделка. Ето снимка (май бяха 16 евро двете).

От къде ги поръчахте?

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 07:19 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт