Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 052
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
За торти Лияна. Цените варират в зависимост от това дали има фондан, украса от цветя (съответно дали цветята са от фондан или изкуствени), дали има дантела и т.н. Най-високата цена която на нас ни обявиха с вкл. захарни цветя и дантела беше 3.50 лв. Правоъгълните парчета бяха по 1.80.

# 181
Скрит текст:
[
Момичета, не ходете в магазините на Стоян Радичев, с риск да се повторя ви препоръчвам да си запазите час по телефона и направо при него в ателието му! Страхотно отношение, щом на мен угоди с моите огромни претенции и нежелание да правя компромис с моя личен  МОДЕЛ сватбена рокля, ще изпълни и вашите желания.
Свещите на N candles са красиви, но тези които на мен ми допаднаха са 72 лв. няма да ги дам.
Някой ме беше питал за поканите тип паспорт - видях че нашите са качени във фейсбук страничката им.
И най- накрая да ви покажа нашите чаши, днес ги получих!

# 182
Цените на торти Лияна на нас ни излиза 3.50 на парче, защото всичко ще е една голяма торта с много украса и цветя.

# 183
Цените на торти Лияна на нас ни излиза 3.50 на парче, защото всичко ще е една голяма торта с много украса и цветя.

А избрали ли сте си?(може ли снимка,ако имате избрана) те с каталог ли работят,или по модел на клиента

# 184
Ние ще сме с водеща Анелия Азманова и нейния съпруг ще е DJ. Още не сме се срещали, но по телефона беше очарователна. Мисля, че ми каза 550 лв за двамата за 5 часа и след това по 50 лв на час. Нямам търпение да се срещнем Simple Smile . Четох много хубави коментари и за Роси Колева, но е заета на нашата дата. 

# 185
Аз да се включа за Стоян Петров, защото и ние сме с него и сме били на две негови сватби. Аз не си спомням да е имало неуместни коментари, тук таме някоя подобна шега, но не ми е направило лошо впечатление, даже напротив, аз предпочитам да е весело без простотии (това например със залъка за свекървата на мен ми е забавно, зависи естествено от хората, моята много би се смяла). Според мен просто ако има такива изисквания трябва да се споделят предварително, той е много точен и разбран и би се съобразил. На едната сватба на мен музиката не ми хареса много, но това беше, защото младоженците така я бяха поръчали, на другата сватба беше супер. Много е субективно като цяло всичко.

Аз да се похваля, че ние вчера подписахме Grinning Беше много хубав и  ден, само ние двамата, времето беше страхотно, много слънчево и си изкарахме супер. Както бях супер спокойна предните дни, съвсем кратко ми се насълзиха очите по време на церемонията, така че предполагам, че през лятото ще има още повече сълзи и емоции Simple Smile

# 186
Knysna, Честитоооо!!!!

# 187
Честито!Все така да ви е слънчев живота и сълзите да само от радост!

# 188
Knysna,честито! Желая ви здраве, дълъг и щастлив семеен живот Hug А през лятото един луд купон Heart Eyes
Ние май се спряхме на агенция. Като цветове - бледо розово, сиво и зелени клонки. Дано се получи Heart Eyes

# 189
  • Пловдив
Честито!

# 190
Knysna,честито! Желая ви здраве, дълъг и щастлив семеен живот Hug А през лятото един луд купон Heart Eyes
Ние май се спряхме на агенция. Като цветове - бледо розово, сиво и зелени клонки. Дано се получи Heart Eyes

Много добра комбинация сте избрали от цветове, браво!

# 191
Благодаря ви Blush още нещо мога да ви посъветвам и то е да не се прегърбвате по време на церемонията Simple Smile добре че се усетих по някое време, че щеше да ме е яд после за снимките. Ох и да се оплача, че смяната на името повлича голяма бюрокрация, това го знаех, но все пак е голяма досада. Например тук в Германия банките никъде не казват точно кога и какви документи да им пратиш, трябва ли им само свидетелство за брак или и лична карта (която ще е готова най-рано след 4 седмици).

# 192
Благодаря ви Blush още нещо мога да ви посъветвам и то е да не се прегърбвате по време на церемонията Simple Smile добре че се усетих по някое време, че щеше да ме е яд после за снимките. Ох и да се оплача, че смяната на името повлича голяма бюрокрация, това го знаех, но все пак е голяма досада. Например тук в Германия банките никъде не казват точно кога и какви документи да им пратиш, трябва ли им само свидетелство за брак или и лична карта (която ще е готова най-рано след 4 седмици).

И в България е същата работа. Първо ходил в паспортното, ако отидеш много бързо може да не се е обновило името в системата на ЕСГРАОН, както стана при мен, та се връщах втори път. След като ти е готова личната карта отиваш в КАТ, редиш се цял ден и после още 1 ден за получаване. Ходиш по банки да си сменяш имената, при личния лекар също трябва да се смени. Пращаш новите документи на работодателя. И всичко това заради 1 фамилия...

# 193
  • Пловдив
Аз много се чудя дали изцяло да си сменя фамилията или да си сложа новата с тире. Знам, че разправиите с документите са едни и същи и в двата случая, но не мога да реша.

# 194
Аз ще съм с тире Simple Smile Цял живот съм си била с това име и не мога да си представя да си го залича Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт