Сватба, булките на 2019 тема 3

• 53 000
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Някой знае ли дали се заплаща за записване на час за проба в Be Qeen, Mille Bridal и Carry wedding?

# 241
Не се заплаща на нито един от трите магазина. Просто си запиши час (може и по фейсбук на повечето).
[/b]
Някой знае ли дали се заплаща за записване на час за проба в Be Qeen, Mille Bridal и Carry wedding?

# 242
аз останах доста разочарована от  Be Qeen, пробвах е така 1 рокля колкото да не съм отишла напразно, но няма база за сравнение със другите 2 магазина. Много са им стари моделите в Be Qeen, за разлика от Carry wedding. Моята рокля е от Carry, просто там всички са ужасно красиви и модерни модели.

# 243
  • София
Препоръчвам за грим Боряна Стефанова. Аз също правих пробния за моминското парти. След сватбата ни ме е гримирала за още 6 сватби миналата година, сега пак си записах час при нея. Има доста клипчета в youtube с видеоуроци, можете да видите какъв грим прави.

# 244
За грим и прическа, от Плевен кого бихте препоръчали или близкият регион?

# 245
  • Пловдив
Вече имаме и диджей.
Ето тази торта харесах:
Скрит текст:
40 парчета - 100 лв. Малко голяма ми идва, защото гостите си имат включена торта в куверта, тази само ще я режем и после остава за нас, но ще раздаваме на близките след сватбата освен.
Сега търся фризьор и гримьор в Кърджали. Някой, ако може да препоръча, да казва.
За грим и прическа в К-ли мога да ти препоръчам Ани, нейното студио се намира точно до х-л Арпезос (мисля че там имаше открит басейн ) доволна съм от нея (прави ми прическа и грим за сватбата на брата  на ММ ).  Ако искаш мога и тел да ти дам.
Благодаря ти. Дай ми и телефон, ако може.

# 246
Вече имаме и диджей.
Ето тази торта харесах:
Скрит текст:
40 парчета - 100 лв. Малко голяма ми идва, защото гостите си имат включена торта в куверта, тази само ще я режем и после остава за нас, но ще раздаваме на близките след сватбата освен.
Сега търся фризьор и гримьор в Кърджали. Някой, ако може да препоръча, да казва.

Гюрджан Наим - фризьор, аз съм от Кърджали по принцип и мога да кажа че е много добър и работи с качествени продукти. Мога да ти го препоръчам и за оформяне на вежди с конец-  спрямо лицето ти определя най- добрата форма, наистина си го бива. За гримьор обаче - не знам Simple Smile

# 247
  • Пловдив
Благодаря.

# 248
Аз съм на теми рокли, защото навсякъде пишат, че времето за изработка е около 3 месеца и съм много напрегната. Вие имате ли ориентир каква рокля искате, имате ли вече рокля. Общо взето съм мерила 3 рокли и не са ми паснали както трябва. В петъка ще ходя до Be Qeen, Areti i carrie wedding и незная още накъде да се насоча. Бюджета ми е около 1000 лв, знам че в тези бутици има доста по-скъпи рокли, но искам някакъв ориентир, пък може и да си ушия, просто незная как да процедирам. Вие докъде сте стигнали с роклята?

# 249
  • Пловдив
В края на този месец ще ходя на проба, че моята рокля е абитуриентска и ми я преобразуват в бяло. Grinning От Асеновград е, цена: 740 лв. (но имаше и по-евтини там). От готовите модели не си харесах нищо.

# 250
Аз съм на теми рокли, защото навсякъде пишат, че времето за изработка е около 3 месеца и съм много напрегната. Вие имате ли ориентир каква рокля искате, имате ли вече рокля. Общо взето съм мерила 3 рокли и не са ми паснали както трябва. В петъка ще ходя до Be Qeen, Areti i carrie wedding и незная още накъде да се насоча. Бюджета ми е около 1000 лв, знам че в тези бутици има доста по-скъпи рокли, но искам някакъв ориентир, пък може и да си ушия, просто незная как да процедирам. Вие докъде сте стигнали с роклята?
Успех, може да погледнеш в Сватбения център, там цените са около твоят бюджет. Може би в Кари и Арети няма да намериш за тези пари

# 251
Успех, може да погледнеш в Сватбения център, там цените са около твоят бюджет. Може би в Кари и Арети няма да намериш за тези пари

Да, звъннах им, искаха ми 30 лв за да премеря 5 рокли?! Ами отказах се, защото искам да меря различни рокли - с дантела, изчистени, А-линия и т.н. да видя коя как ми стои за да се ориентирам... Общо взето нямам идея каква рокля искам, просто трябва да меря явно, да търся за да се  ориентирам.

# 252
Плаща се 30 лева само ако сте записала час, ако отидете без такъв не се заплаща за пробване на роклите, но мисля че може около 5 броя

# 253
Здравейте и от мен! Аз ще съм булка през август и сме на етап "търсене на видео оператор".Дайте идеи за Търново, тъй като сме на Арбанаси. Имате ли лични впечатления от някого?

# 254
Плаща се 30 лева само ако сте записала час, ако отидете без такъв не се заплаща за пробване на роклите, но мисля че може около 5 броя
Благодаря ти много за уточнението, явно аз не съм разбрала добре

Общи условия

Активация на акаунт