Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 970
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Момичета да ви се похваля, пристигнаха ми обувките за сватбата! Ще кача снимка, но по-късно ще я махна. Много, много си ги харесвам, станаха точно, както ги исках! ☺

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 18:58 от Maggie91

# 271
Момичета да ви се похваля, пристигнаха ми обувките за сватбата! Ще кача снимка, но по-късно ще я махна. Много, много си ги харесвам, станаха точно, както ги исках!  ☺

Здравейте! Обувките ви са страхотни, може ли да споделите от къде сте ги поръчали ( и нашата дата е 01.06, много ми хареса идеята) Simple Smile Благодаря предварително.

# 272
Момичета да ви се похваля, пристигнаха ми обувките за сватбата! Ще кача снимка, но по-късно ще я махна. Много, много си ги харесвам, станаха точно, както ги исках!  ☺

Здравейте! Обувките ви са страхотни, може ли да споделите от къде сте ги поръчали ( и нашата дата е 01.06, много ми хареса идеята) Simple Smile Благодаря предварително.

Страничката се казва Стъклената пантофка / glass slipper .Има различни варианти, а момичето е отворено за идеи.🙂

# 273
Страхотни обувки Heart Eyes и нашата дата е 01.06. Май доста булки сме за тогава.
Аз много се чудя какви обувки да избера. Висока съм, не съм свикнала да нося високи обувки, но ми се иска да са поне малко елегантни. Maggie, ти през целия ден ли ще бъдеш с тези обувки? Simple Smile

# 274
Да, доста е желана датата.
Аз също не нося високи обувки и от самото начало се бях насочила към ниски. Целият ден ще съм си с едни, пробвах ги, удобни са, а това е най-важното за мен. А и мъжът ми е висок, колкото мен и се съобразям и с това на снимките да не стърча над него.  Simple Smile)

# 275
Относно обувките аз обичам и нося високи.Дори на ниско ми е по-трудно. Влюбих се в едни и сега само ги мисля

# 276
Относно обувките аз обичам и нося високи.Дори на ниско ми е по-трудно. Влюбих се в едни и сега само ги мисля

Обувките са уникални, и аз искам нещо такова само че в бяло за официалната част, в последствие може би ще сложа ниски - и ми хареса идеята на булката с нарисуваните обувчици. Макар че аз съм маниак на тема обувки и нищо чудно да си изкарам с високите, удобно ми е на висок ток и нося, но си е въпрос на преценка и индивидуално усещане, важното е да ни е удобно Simple Smile

Само да попитам може би ще се преповторя с някоя от вас от предните дни, но как поканихте кумовете си - ние мислим за торта с надпис, бутилка уиски и още се колебаем дали да е хартиена покана или от тези стъклените, има сандъчета с надписи много красиви, изрисувани чаши и какво ли още не.. идеи много, но маи съм нерешителна. Споделете Вие как предложихте?

# 277

Ние поканихме нашите така, вътре с бутилка уиски и розовште lindor.
Пониже те идваха, имаше и пиле погача и разни други неща за ядене.

Аз за обувки ще съм с тип кецове,но сватбени,имаше си ги в магазина и са уникални. Ще ги взема утре и ще ги покажа.

# 278
От къде купихте кутиите?
Искам да поканя шаферките ми със нещо подобно

# 279
Здравейте! При мен стана пълна какафония 😂😁😁 изместихме датата за сватбата с един месец и сега нямам почти никакво време, а напрежението е в повече 😁😁😁

# 280

Страхотни са! Може ли да споделиш каква е цената за изработката? Simple Smile

# 281
Разбира се, 55лв са ☺

Страхотни са! Може ли да споделиш каква е цената за изработката? Simple Smile

# 282
Thristova какво стана, защо сменихте датата Simple Smile на мен понякога ми се иска да бяхме намерили по-ранна дата Simple Smile

За обувките, аз искам да съм с ниски (съвсем равни или до 3см), но елегантни, нещо като на снимката долу. 178см съм и рядко нося високи обувки. Иначе и спортните на Maggie91 ми харесват много, но съм голям номер и ще изглеждат по-грубо на мен. Още търся, надявам се в Асос да пуснат на пролет нови модели.

# 283
Само да попитам може би ще се преповторя с някоя от вас от предните дни, но как поканихте кумовете си - ние мислим за торта с надпис, бутилка уиски и още се колебаем дали да е хартиена покана или от тези стъклените, има сандъчета с надписи много красиви, изрисувани чаши и какво ли още не.. идеи много, но маи съм нерешителна. Споделете Вие как предложихте?
[/quote]Аз ще съм булка чак догодина, но ви следя с интерес... та на въпроса. Има една страничка във ФБ - with love: eli , правят меденки за всякакви поводи. Аз сега поръчах за рожден ден, но съм виждала за бебе, кумове и каквото се сетиш. Simple Smile

# 284
Thristova какво стана, защо сменихте датата Simple Smile на мен понякога ми се иска да бяхме намерили по-ранна дата Simple Smile

За обувките, аз искам да съм с ниски (съвсем равни или до 3см), но елегантни, нещо като на снимката долу. 178см съм и рядко нося високи обувки. Иначе и спортните на Maggie91 ми харесват много, но съм голям номер и ще изглеждат по-грубо на мен. Още търся, надявам се в Асос да пуснат на пролет нови модели.

Ами попринцип юни месец, както беше запланувано щях да съм в края на осми месец. Сменихме я поради тази причина главно, всички се притесняваха за мен и хайде вчера всичко на юруш... Старая се да не се напрягам и нервирам, но за съжаление съм овен и искам всичко да е точно 😂😁😁

Общи условия

Активация на акаунт