Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Момичета знаете ли дали ще вдигат цената на златото в Дуо? Скоро бях питала и ми казаха 67лв/грам . Мислим да отидем до края на месеца да поръчаме халки.

Цената на златото в Дуо е цената на златото на борсата в момента + 23лв за грам за изработка. Ако се вдигнат борсовите цени на златото, ще се вдигнат и в бижутериите, няма как Simple Smile
Аз съм от Пловдив и гледах цените в Сара Трейд, златото излиза около 75 лв. за грам, струва ми се доста скъпо Sad

# 391
  • Sofia
Момичета знаете ли дали ще вдигат цената на златото в Дуо? Скоро бях питала и ми казаха 67лв/грам . Мислим да отидем до края на месеца да поръчаме халки.

Цената на златото в Дуо е цената на златото на борсата в момента + 23лв за грам за изработка. Ако се вдигнат борсовите цени на златото, ще се вдигнат и в бижутериите, няма как Simple Smile
Аз съм от Пловдив и гледах цените в Сара Трейд, златото излиза около 75 лв. за грам, струва ми се доста скъпо Sad
Преди месец ни излезе 67лв/гр в Сара трейд.

# 392
Можете ли да ме ориентирате за ценови диапазон на този магазин, ако някоя има информация?

Не мога да си харесам рокля, нямам идея какво искам, изпадам в тих ужас..

# 393
Можете ли да ме ориентирате за ценови диапазон на този магазин, ако някоя има информация?

Не мога да си харесам рокля, нямам идея какво искам, изпадам в тих ужас..

Не си спомням в сайта им или във фейсбук страницата им разглеждах няколко рокли с цена около 2000. Незная дали имат по-евтини, някой ако знае може да се включи

# 394
И аз с такова впечатление останах във фейсбук. Но пък са красиви.

Момичета, понеже кумата не е кръстена имам въпрос: има ли забранени дни за кръщене както е за венчавка освен Задушница, например по време на пости? Понеже и тя не живее в България и като смятахме кога ще се прибираме, все се пада по време на пости. И някоя от вас дали знае, аз мога ли да съм й кръстница, а тя по-късно на мен кума? Ако имате каквато и да е информация какво се изисква, как протича кръщенето на възрастен човек и колко горе-долу струва в София ще се радвам да споделите.

# 395
Когато ние бяхме кумове, моят мъж не беше кръстен. Искаше бъдещият младоженец да му е кръстник, но свещеникът в църквата, в която щеше да е църковния брак каза, че не може, така че си избра друг кръстник Simple Smile Така че най-добре си попитайте в църквата, в която ще се венчаете, за да не стане после проблем, че то малко всеки си ги тълкува както му е удобно Simple Smile

# 396

Момичета, понеже кумата не е кръстена имам въпрос: има ли забранени дни за кръщене както е за венчавка освен Задушница, например по време на пости? Понеже и тя не живее в България и като смятахме кога ще се прибираме, все се пада по време на пости. И някоя от вас дали знае, аз мога ли да съм й кръстница, а тя по-късно на мен кума? Ако имате каквато и да е информация какво се изисква, как протича кръщенето на възрастен човек и колко горе-долу струва в София ще се радвам да споделите.

Годеника ми го кръстихме по Коледа, и няма проблем кръстник да е кума му. Успех!

# 397

Годеника ми го кръстихме по Коледа, и няма проблем кръстник да е кума му. Успех!

Кръстник да е кума му няма, но кръстник да е бъдещият му кумец може и да има Wink
Най-добре питайте във вашата църква Simple Smile

# 398
Здравейте!

Имам известни колебания относно избор на фризьор. Колебая се между Диляна Ангелова, Маги Ранкова и Тодор Сивов. Можете ли да ми препоръчате някой от тях? Или ако имате други предложения за фризьор за град София, който да идва на адрес.

# 399
Искам да ви попитам, тъй като имам идея като дойдат да ме вземат и не всички гости се качват при булката, или докато чакат в градината да сложа няколко ей такива буркани. Въпросът ми е какъв коктейл, безалкохолно ли, какво би могло да ги напълня, да не е някоя супер силна алкохолна напитка, пък да се хареса.

# 400
Лимонада/цитроната някакъв лек коктейл, бира

# 401
Може и просто вода с различни плодове/краставица/мента. Студен чай. Аз поне на много от сватбите, на които съм била, при това обикаляне по жегите с часове съм си купувала или поръчвала вода и безалкохолни, за алкохола има време.

# 402
Моите покани дойдоха, много съм щастлива! Точно каквото исках! 💕🥳
От същото място на по-късен етап ще поръчам менюта и номера за масите, кутия за подаръци и пожелания, и табло с разпределението по маси.
На снимки цветовете се разминават леко с реалността, а и зависи от светлината.

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 11:48 от Анонимен

# 403
  • София
Здравейте!

Имам известни колебания относно избор на фризьор. Колебая се между Диляна Ангелова, Маги Ранкова и Тодор Сивов. Можете ли да ми препоръчате някой от тях? Или ако имате други предложения за фризьор за град София, който да идва на адрес.

Аз ходя при Тошко от години и съм много доволна от него, така че и за сватбената прическа ще му се доверя. Моята кума ще се жени малко след мен и също се е разбрала с него за нейния ден. Нямам впечатления от дамите, които си споменала, така че не мога да направя сравнение.

# 404
Моята кума също не беше кръстена, но преди две седмици го направи. При нас в Бургас в църквите може всеки да бъде на всеки, но при вас може да не позволяват.
Почти сме готови ние, но тази седмица ще ми е моминското много се вълнувам, защото ще бъде в Пловдив!

Общи условия

Активация на акаунт