Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 966
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Честит празник,дами!Пожелавам ви много любов,усмивки и цветни емоции!
  Честито "бракуване",^^tweeti, страхотен купон ти желая!

# 571
  • Sofia
Момичета, къде сте ходили или ще ходите за рокли в София? Искам нещо изчистено, свободно падащо и да не се влачи след мен, за да мога да танцувам. По възможност максимум 1500-2000 лв.

# 572
Здравейте момичета Simple Smile
На 2-3 места срещам спомената Роси Колева за водеща

Ако някой е бил на сватба с нея моля да сподели впечатления.
Благодаря!

# 573
Здравейте момичета Simple Smile
На 2-3 места срещам спомената Роси Колева за водеща

Ако някой е бил на сватба с нея моля да сподели впечатления.
Благодаря!
Беше водеща на сватбата на синът ми. Те си я бяха харесали от две предходни сватби на техни приятели. Невероятна водеща с набор от оригинални игри и забавления и с подходящо подбрана музика. Идва си с dj и всичко е с мярка. Каквото искате се уговаря с нея и няма никакви издънки. На сватбата направи невероятен купон. Препоръчвам я с две ръце. Само имайте предвид, че много от рано и се запълват датите. Така че я потърсете по-навреме. Цените и също са много приемливи. За 5 часа общо с dj 600 лв. В нашия случачай беше 1000 лв., т.к. проведе и изнесения ритуал и времето беше 8 часа.

# 574
Благодаря fatalina Simple Smile

Аз като позакъсняла булка за 2019 започвам с питанките Simple Smile

Принципно мислим да направим частта с "взимането", което би било от някоя наета къща около мястото, че моят град е далеч от неговият (и ресторанта)

Та .. Младоженецът взима кумувете
Но като дойдат в къщата да ме взимат - първо пускат кумата при мен и после шаферките преговарят с младоженеца и кума

Или и кумът и кумата са си с младоженеца при идването и докато влезе при мен?

Сега се замилих и се озадачих Grinning

Благодаря!!!

# 575
Момичета, къде сте ходили или ще ходите за рокли в София? Искам нещо изчистено, свободно падащо и да не се влачи след мен, за да мога да танцувам. По възможност максимум 1500-2000 лв.
Аз взех моята от Mille Bridal, препоръчвам с две ръце, много красиви рокли, а Мила е тооолкова мила! Simple Smile Вписват ти се и в бюджета.
 В Carrie Bridal също ми харесаха и цените са също в този порядък.  Simple Smile

# 576

Принципно мислим да направим частта с "взимането", което би било от някоя наета къща около мястото, че моят град е далеч от неговият (и ресторанта)

Но като дойдат в къщата да ме взимат - първо пускат кумата при мен и после шаферките преговарят с младоженеца и кума

Благодаря!!!

Както ти харесва повече на теб Simple Smile
Аз лично съм виждала по-скоро първия вариант - кумата влиза при теб, дава ти букета и те забулва (ако ще имате това), а младоженецът заедно с кума бори охраната ти Grinning
Но в крайна сметка всичко е индивидуално - вашата сватба е, направете си го както на вас ще ви допадне, няма универсална формула Simple Smile

# 577
Честито Рапунцел Blush Пожелавам ви много дълъг и щастлив семеен живот.

Tweeti, честито за подписването и да разкажеш как е минал купонът Blush

Аз все си казвам, че има време и днес рязко осъзнах, че има по-малко от 2 месеца. При вас как е нивото на вълнение? Имахте ли проблем с подредбата на гостите (особено ако сте с разведени родители)?

# 578
  • Sofia
Аз взех моята от Mille Bridal, препоръчвам с две ръце, много красиви рокли, а Мила е тооолкова мила! Simple Smile Вписват ти се и в бюджета.
Благодаря, Vanin! Заглеждах роклите и в двата препоръчани магазина, харесват ми Simple Smile обаче ми се струва, че почти всички, се влачат метър след булката. Има ли такива до малко над земята? Удобството е важно за мен, смятам да съм фурия на дансинга Wink

# 579
За влаченето на роклите не се притеснявай, повечето им пришиват копче, за което се закача шлейфа. А може и да се изреже още като се правят корекции. На мен лично на Мила ми се сториха малко по-тежки роклите. Но със сигурност иди да пробваш.

И моите родители са разведени, мисля просто да сложа единия при родата на мъжа ми.

За взимането го знам като Рапунцел, но наистина няма нужда да се спазва. Моята кума трябва да я питам дали изобщо иска да я взимат или ще й е повече стрес така. Аз като бях кума бяхме подготвили вкъщи нещо за хапване и пийване, което се оказа добре, защото булката се беше забавила с подготовката и младоженецът  и кумът трябваше да поизпакат у нас.

# 580
Благодаря, Vanin! Заглеждах роклите и в двата препоръчани магазина, харесват ми Simple Smile обаче ми се струва, че почти всички, се влачат метър след булката. Има ли такива до малко над земята? Удобството е важно за мен, смятам да съм фурия на дансинга Wink
Ами честно казано не знам, аз лично много исках да имам шлейф и съм пробвала само такиви, но казват че се закача и нямало проблем за танците, пък ще видим .. Simple Smile но въпреки шлейфа ми се струва доста удобна Simple Smile
Наскоро ходих с една приятелка и в Арети там има дооооста голям избор и тя пробва няколко без шлейф, може и там да погледнеш... 

# 581

Може да погледнете красотите на тази дизайнерка http://fede.bg/bg/categories/bride. Моята рокля е от там Simple Smile

# 582
Мерси Рапунцел
То е ясно кой както си го реши
Моят ден - моите правила!!!! 😂😂😂

Просто ми стана интересно кой как го прави (или е виждал да го правят)

Поздравления за сватбата и попътен вятър!!!

Благодаря!!!

Както ти харесва повече на теб Simple Smile
Аз лично съм виждала по-скоро първия вариант - кумата влиза при теб, дава ти букета и те забулва (ако ще имате това), а младоженецът заедно с кума бори охраната ти Grinning
Но в крайна сметка всичко е индивидуално - вашата сватба е, направете си го както на вас ще ви допадне, няма универсална формула Simple Smile

# 583
Аз също препоръчвам Mille Bridal  с две ръце! Мила е наистина невероятна, а роклите са приказни. Моята е от там, много е лека и удобна. Има малък шлейф, но ако искам, мога да го отрежа и да си е равна навсякъде. Аз лично предпочитам да има малко и да го закача с копче, както ми обясни Мила.
Иначе ми се искаше дори по-дълъг шлейф, много ми харесва как излиза и по-снимки и затова мисля да си направя по-дълъг воал, по-богат, защото роклята ми в долната част няма дантела.

# 584
Много ми хареса идеята за bridesmaid proposal box и реших че мога да ги изработя сама.
Още не са на 100% готови, но какво мислите?
Моля не ме цитирайте, ще ги изтрия защото още не съм ги дала на момичетата

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 14:08 от Amisuy

Общи условия

Активация на акаунт