Сватба, булките на 2019 тема 3

• 52 620
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Ами на вкус си беше страхотна, но визията не беше това, за което говорихме, даже доста се различаваше, дори цветпвете не бяха точно така, както бяха на снимката модел.

# 631
Здравейте, прекрасни булки!
Поздравления на всички красавици, които вече са минали, и успех на предстоящите!
Досега само следих темата, но сега имам нужда от съвет относно роклята.
Предвидено е нашата сватба да бъде разделена в две дати - юни и септември. От малък град сме, където всички сватби изглеждат по един и същ начин, затова взехме решение да изнесем ритуала много извън него.. стигайки чак до морето. Сега се занимаваме приоритетно с тази организация и, като я приключим, ще пиша повече за нея. Искаме ритуалът да е скромен, романтичен, личен, с най-близките ни хора. С това взето предвид, всичко ще бъде обрано и неофициално.. включително моята рокля. Представям си я дълга, бяла и феерична, "плажен тип", без корсети, кринолини, камъни, тежки дантели, пайети и подобни.. Моля ви, посъветвайте ме къде да гледам за подобни рокли на разумни цени (100-200 лв.) - онлайн или във физически магазин в София, Варна или Пловдив. И понеже мисията ми се вижда невъзможна, вторият вариант би бил да се обърна към шивачка, която да ми я направи по поръчка. И тук приемам предложения за същите градове.
Подчертавам, че ни предстои голямо тържество през септември с около 150 човека, където ще имам по-традиционна и пищна рокля. Поради тази причина сега ми трябва изчистена, съобразена с цялостната идея за желаната от нас сватбена церемония.
Благодаря, че прочетохте дългия ми пост!

# 632
biserra, изпращам ти линкове към 2 рокли, които аз много харесвам и обмислям евентуално да имам вариант да се преоблека по някое време на тържеството за повече удобство.
http://avinonline.com/product/3068/kokteylna-roklya-white-blossom.html
https://megz.eu/product/megz-roklya-s-tsepka-i-edno-ramo

Ние за първия сватбен танц няма да имаме специална хореография, но сме решили с кумовете да си направим някаква хореография с народни танци и да си изпълним един общ танц.

Относно костюма на младоженеца ние поръчахме да ушият какъвто иска и си го представя младоженеца в Драго и Радо, защото от готовите нищо не ни хареса.

# 633
Бисера, в Х&М има подобни рокли.

# 634
Tincheto, да, такава ми е идеята. Даже се бях спряла на една в Авин.
Роузи Памуксън, благодаря!

# 635
Нашето момче облечено,мисля от Теодор.Панталон,риза,папионка.Той не иска костюм.
В събота отивам в София,щерката си е набелязала 3 рокли,иска мнение.Аз ги видях на снимка,но на живо е друго.
За танца,мисля,че няма да има хореография,нещо тяхно ,любимо,нежно.Аз гледах преди два дни филма с Лейди Гага и страшно много ми хареса една от песните,текстът .Но не аз съм булка.

# 636
biserra - виж в магазините на mercari. Taм продават и сватбени - такъв тип феирични на цени -80-100 лв

# 637
Момичета,някой да е ходил в Одета за рокля?Мнения,впечатления,плаща ли се?

# 638
Да ви покажа нашата торта. Аз съм изключително доволна.  Торти чочко хо 3,5 парчето. С естествени цветя е. И беше изключително вкусна.

# 639
meggle94, красива е тортата, аз също гледах в сайта на “Чочко”, хубави торти, направили си го хората коректно, въвеждаш си парчета, виждаш цена.
Моята първоначална идея беше също такава - изчистена торта с падащи прасковени цветя по диагонал например.

Но случайно видях друга торта, намерих контакти и ще е тя. Ще ни я доставят от Благоевград. 120 парчета, розите ще бъдат прасковени и отгоре вместо инициали, надписът ще е Mr&Mrs и фамилията. 680 лв. с доставката.

Скрит текст:

# 640
meggle94, красива е тортата, аз също гледах в сайта на “Чочко”, хубави торти, направили си го хората коректно, въвеждаш си парчета, виждаш цена.
Моята първоначална идея беше също такава - изчистена торта с падащи прасковени цветя по диагонал например.

Но случайно видях друга торта, намерих контакти и ще е тя. Ще ни я доставят от Благоевград. 120 парчета, розите ще бъдат прасковени и отгоре вместо инициали, надписът ще е Mr&Mrs и фамилията. 680 лв. с доставката.

Скрит текст:

Тортата много ми харесва,може ли контакти с производителя 😊

# 641
  • Пловдив
Аз днес ходих на проба за роклята. Напълняла съм и ми беше тясна...Сега ще я разширяват. Отделно че ми стана и лошо по време на пробата...На 29-ти март, ако всичко е наред, ще я взимам.

# 642
Момичета, днес направих поканата за кума и искам да я споделя с вас, в случай, че някой има нужда от идеи.

Най-трудно намерих кутията, но това е, защото търсих по сувенирните магазини, където няма богат избор и цените са доста по-високи. Накрая ходих в два големи китайски магазина и имаше огромен избор и в двата. За по-големите градове и Джъмбо е опция. Понеже държах да се придържам към кафяво-златната гама на кутията, включих в нея малка бутилка уиски, чаша за уиски, която надписах ръчно със златен перманентен маркер, златиста пура, черен шоколад, на който пише "горчиво" със златни букви (Grinning) и бонбони Фереро Роше. Сложих всичко върху кафява тишу хартия. Поръчах свитък със съчинена от мен покана под формата на стих и, мисля, се получи много добре.
Кумовете ни няма да са двойка, макар че много искахме, и затова правим две отделни покани. Скоро ще кача и тази на кумата.

Последна редакция: сб, 16 мар 2019, 00:34 от biserra

# 643
Момичета, някой може ли да ми изпрати, естествено ако има офертата за сватба на хотел Акорд. Благодаря предварително!

# 644
I.v.y.
Аз съм от Бургас и за всеки един повод за грим се доверявам на Art & Beauty by Teodora Kalcheva

Теди е голям професионалист и никога не съм била разочарована от работата и. Можеш да погледнеш в страницата и във фейсбук. Simple Smile
Честито на всички минали вече булки! Прекрасни сте! Бъдете здрави, обичани, обичащи и много щастливи!
Остават ми има няма 3 месеца, а още не съм запазила прическата и грима. Направо ме е срам от себе си как не мога да реша къде. Тъй като не съм от Бургас ви питах за мнение, препоръчахте няколко човека, уж проучих из снимките горе долу как правят нещата, но не мога да събера смелост да се запиша при никой все още. Искам да съм красива, най-вече в собствените си очи, за да съм спокойна и щастлива през целия ден. Стискайте ми палци скоро да реша нещо, че усещам как накрая ще почна да им звъня наред и вместо да избера някой ще съм при който все още не е запазен...

Общи условия

Активация на акаунт