Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 57

• 48 653
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Мами, възможно ли е да усещам бебето в 15г.с+6 дни?
Усещам като леко трептене на моменти.... 🤔🤰🏻
Коя бременност ви е ?

# 286
  • Бургас
Коя бременност ви е ?

Първа бременност

# 287
Къде е усещането?
Спорен мен са газове .

# 288
  • Бургас
Къде е усещането?
Спорен мен са газове .

Леко ниско понякога после малко по нагоре, и аз се чудя вече какво е
Сякаш е рано да го усещам 🤔

# 289
Къде е усещането?
Спорен мен са газове .

Леко ниско понякога после малко по нагоре, и аз се чудя вече какво е
Сякаш е рано да го усещам 🤔
По - вероятно е да усещате разтягането на матката. И аз усещах подобно трептене и това ми обясниха. Имайте търпение, и бебето ще усещате след някоя друга седмица, даже ще ви тормози в един момент Simple Smile

# 290
И аз първата бременност започнах да усещам нещо подобно(определях го като гъделичкане) точно в тази седмица(16г.с.) и не бяха газове. Така че, според мен, е напълно възможно да усещаш бебето. А това коя бременност подред е, ми се струва по-скоро поредния мит. С втората бременност усетих бебето малко по-късно и лекарите ми обясниха, че вероятно е заради предната плацента(миналата бременност беше задна).

# 291
Аз също съм сигурна, че около 15 седмица усещах бебето. Доктора тогава ми каза, че все повече жени споделяли, че го усещат доста по-рано от 20 седмица. И не са били газове, ами си беше точно като шеко гъделичкане или трептене.

# 292
Напълно възможно е да си усетила бебето. Аз го усетих много рано и противно на мненията на близки и на АГ, се оказа точно то (първа бременност ми е)

# 293
И аз го усетих доста рано, това са глупости че зависи коя бременност ти е

# 294
Момичета ,  на МБ отново ми излязоха стрептококи  (правих лечение с Гинофит и пробиотик на Garden of Life...По препоръка на Сигридов) Вчера обаче се оказа , че са си там . От днес имам назначен АБ . Изобщо не искам да го пия ...някоя от вас да има опит с тези гадинки ?

# 295
По-добре си слушай доктора, не трябва да са там тези стрептококи, може да направят доста поразии, така че задължително ги излекувай.

Момичета ,  на МБ отново ми излязоха стрептококи  (правих лечение с Гинофит и пробиотик на Garden of Life...По препоръка на Сигридов) Вчера обаче се оказа , че са си там . От днес имам назначен АБ . Изобщо не искам да го пия ...някоя от вас да има опит с тези гадинки ?

# 296
Тъкмо писах в една друга тема , че ми става много зле от АБ (това преди да забременея) сега да си призная ме е страх как ще се чувствам. Основно заради това се колебая 🤔

# 297
Пий си антибиотика според мен. Тези гадове могат да спукат мехура или да инфектират околоплодни води.

# 298
  • Sofia
Здравейте, имам въпрос към тези от вас които приемат б12, малко неудобно въпросите. Имате ли промяна в цвета на изпражненията? Аз от около седмица и малко започнах да взимам б12, и забелязах този ефект от 3 дни, но истината че не съм сигурна от какво е, мисля че е от б12. Нямам оплаквания болки или друго, просто по странен цвят. Естествено ще си попитам аг-то, но ми е интересно дали и при друг има подобно наблюдавано състояние Simple Smile

# 299
Да, това може да са страшните последствия от тези и други гадини, ако не се лекуват... ако ти стане зле от аб, говори с АГ-то да ти го смени с друг и задължително антибиограма, а не на сляпо. Аз като имах е.коли в урината, имах Антибиограма към изследването и от там АГ-то ми изписа този, който може да се пие по време на бременност.
Пий си антибиотика според мен. Тези гадове могат да спукат мехура или да инфектират околоплодни води.

Общи условия

Активация на акаунт