Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 621
  • 200
  •   1
Отговори
# 45
reap7, Пази Боже сляпо да прогледне, няма смисъл. Аз съм слушала от колеги, как мотористите са гадни, миризливи, не се къпят и са пазар за органи. Та то няма смисъл да се обяснява на някой, който приема даден човек по условност за загубеняк с неизживяно детство и още други безумни епитети... Този човек дали въобще може да даде адекватно мнение , според мен едва ли..

# 46
  • София
Аз моите деца още като ми бяха в корема ги возех.Grinning

Тъжно ми е като знам в какво ще се превърне темата и колко епитети ще се наредят.

# 47
  • Бургас
reap7, Пази Боже сляпо да прогледне, няма смисъл. Аз съм слушала от колеги, как мотористите са гадни, миризливи, не се къпят и са пазар за органи. Та то няма смисъл да се обяснява на някой, който приема даден човек по условност за загубеняк с неизживяно детство и още други безумни епитети... Този човек дали въобще може да даде адекватно мнение , според мен едва ли..
Не мотора те прави донор, миризлив и т.н. Ти и с колелото може пак към моргата да хванеш.
Много се кефя на едно семейство, което минава покрай нас с мотор почти всеки ден лятото. И тримата са качени, с кожените якета, музичка...красота.
Обаче, ако мотора ще го кара някой адреналин джънки, поне една застраховка живот си трябва. За това казах, ако мъжа ми ще си купува мотор - > застраховка. Като го изпере хапа и му се обадят братята ще падат ластици по пътищата, та...нужно е при него.

# 48
Точно. Да не говорим, че мотоклубовете и мотообществата всяка година правят дарения за бедните, благотворителни обяди по празниците, висят с нас по протести. Не знам хората виждали ли са откриване на мото сезон и какви мъже и мотори има там.
Ще ме извинявате, ама мъже на 40+ с мотори от по 40 хилки и нагоре, надали са "момченца с не изживявано детство".
Не можете да стъпите на малкия пръст на повечето по постижения и кариера. Айде сега. Щото във форума много лалате, ама като видите повече от 5 моторджии на едно място, ви е страх да шукнете, да се заяждате или да им сечете пътя, щото в най-добрия случай ще останете без няколко прозореца. И това не е защото ние сме лоши, миризливи, не къпещи се хора, а защото вие си го простите.
Пак казвам, не конкретизирам никой.

# 49
Масовото "самоубиец, ходещ некролог", после "пияници, миризливци, Рокери" и тук там някой ще ни защити с " те не са толкова лоши, просто живеят в друго общество и са бедни хора". Всичкото това съм го чувала и ми е обяснено без да се знае въобще, че имам допир с въпросното общество Grinning. После много се радвам като питам " Аз на такава ли приличам" е настава ебати мълчанието Grinning

# 50
  • Бургас
E, защо така с лошото и генерализирате? То си е народопсихология това. Ако си карате мотора за кеф, без да вдигате половината квартал на главата си и сте нормален гражданин никой няма да ви потупа. 90% даже няма да ви обърнат внимание. Ще видим само "дрисльото", който сече път, изпреварва от дясно, търси си го...То същия "дрисльо" сигурно и с кола ще си го търси.
Това на страна. Бих брала повече страх, че докато мъжа ми си кара мотора някой ще му отнеме предимството и ще го остави на място, отколкото, че сам ще причини нещо /нищо, че получава сигнали от време на време и обича да разпуска Simple Smile/За сега се радвам, че разпуска с моторна лодка, а не с мотор.

# 51
Не си купувай!
В България пътищата не са подходящи за каране на мотор...

# 52
Не е вярно, зависи какъв мотор си вземе. Вземи се ендуро, че да ти е добре на к*ро..

# 53

Ще ме извинявате, ама мъже на 40+ с мотори от по 40 хилки и нагоре, надали са "момченца с не изживявано детство".
Не можете да стъпите на малкия пръст на повечето по постижения и кариера. Айде сега. Щото във форума много лалате, ама като видите повече от 5 моторджии на едно място, ви е страх да шукнете, да се заяждате или да им сечете пътя, щото в най-добрия случай ще останете без няколко прозореца. И това не е защото ние сме лоши, миризливи, не къпещи се хора, а защото вие си го простите.
Пак казвам, не конкретизирам никой.

Не виждам защо на 40+ да не си момченце с неизживяно детство....или пък застаряващ комплексар, втренчен в отиващата си мъжественост Mr. Green...особено пък ако си дал 40 бона точно за мотор, а не примерно за образованието на децата си.
А болднатото съвсем ме респектира относно акъла на 5-тимата моторджии.
Иначе за протести са супер мото-агитките. Ама те и футболните агитки са все там, тъй че...

Каквото и да си говорим, колите са по-железни и от най-железния моторджия.

И каквото и да си говорим, хобито, включващо мотор и екипировка, си е цифра. Една сериозна цифра, която е редно не да се издухва през ауспуха, а да се вложи в по-належащи разходи. Не ми се вярва всичките тия супермени с по 40-те бона за мотор да са си насмогнали чак толкова на масрафа, че никой в семейството им да не е ощетен от безобидното им хоби.

Именно защото имам досег с въпросното "общество", а също и с други подобни - яхтаджии, алпинисти и парашутисти - та знам как масово не ги слушат главите и получават включвания. И колко е популярно да изтрезняват с бира. Иначе има много секси между тях - и мъже, и жени. Само да не ти е вкъщи туй чудо, че трудно се издържа.

# 54
Какво им е на алпинистите? Впрочем ако си на мотор, ще ти уважат ли застраховката живот или го смятат за прекален риск?

# 55
  • София
Ами честно казано, аз не че познавам много моторджии на 40+, ама има двама разведени, двама-трима дето никога не са се женили и т.н.

# 56
Във Финландия имаше доста мотористи на 40+. Обаче говорим за студена, педантична нация, с нечовешки контрол над импулсите. За български деликафалия - не си пасват добре с нищо механично. Да си гледа там коня-шарколия и дотам, моторите ни идват много.

Впрочем кон също е яко и мъжествено, питайте Путин.

# 57
  • София
Явно не познаваш отблизо финландските и норвежките мотористи.

# 58
Не, само като страничен наблюдател - как се движат в трафик, какви са им моторите и дрехите и къде работят. Мотористи са, ама поне изглеждат цивилизовано.

Иначе тия с мотопоходите са гот, пътешественици на мотор, не само с цел да се напият.

# 59
  • София
И къде работят?

Общи условия

Активация на акаунт