Чудя се дали да си купя мотор...

• 10 646
  • 200
  •   1
Отговори
# 15
Защо мотор, не ти стигат парите за бентли ли?  Laughing

# 16
Моторът е някакъв фройдистки символ на мъжествеността. Нещо като пищова. Нямам представа защо.
Но разбирам защо мъжете с надвисналия Демоклев меч на отиващата си мъжественост изпитват нужда да я демонстрират с такива играчки. Само да не става играчка-плачка.

# 17
Алекс, мъжът ти е постъпил абсолютно безотговорно! Моят не ме качва при никакви положения, дори да поискам, без минимума екипировка: каска, яке, протектори за коленете, ръкавици. Задължително панталони с дълги крачоли и обувки, които покриват глезените. Това с натоканите мацки, които се возят по къси панталонки и с голи кръстчета, или пичагите с маратонки показва единствено липса на култура на пътя и отсъствие на елементарна отговорност към живота.

# 18
  • София
Кой е този най~голям модел мотор ,че ми стана интересно?

# 19
Ако може дефиниция и за малък мотор, за скутер ли става въпрос?

# 20
  • София
Не бре от тия малките китайските сигурно Grinning

# 21
Мразя мотори. Въпреки това се радвам на жена шофираща такъв. Има нещо много секси. Същевременно много ме дразни мъж с мотор. Винаги го свързвам с избиване на комплекси.
Манекена, това как ще се отрази на семейният бюджет?
Извън темата. С тази тема манекена буквално се изака на всички мъжки теории от предишната тема, относно защо мъжа не трябвало да си казва заплатата и как трябвало да си има заделени ако жена му го изгони. Разликата между мъжът и жената е че в повечето случаи мъжът изхарчва заделеното чисто егоистично само и единствено за себе си, купувайки си някаква тотална глупост, която дори не може да си позволи,. Без да се интересува за жената, децата или тяхното мнение. Заделените пари на жената в повечето случаи отиват отново за общото домакинство и децата.

# 22
Кажи на жена ти, че мотор е по-добре от любовница. Така, де. Явно си в кризата на средната възраст. Едни ги избива на мотори, други на риболов, трети си намират любовница.
Абе, купи си го, така ще имаш занимание, ще си го ремонтираш, галиш, ще му говориш. Зарибяващо е.

# 23
  • Пловдив
Естествено, че ще си купиш мотор човече.....! Обожавам и карам мотор.Чувството е несравнимо. Това е нещо, което не може да се опише. Имаш ли възможност  - не се замисляй. Обожавам мъже, които карат мотори.

# 24
Замисляш да направиш нещо яко и мъжкарско...и отиваш в БГ Мама да питаш дали да го направиш. Фройд би си запалил пура.

Истинският мъж си купува мотор. Не се чуди, не пита жена си, не пита консилиум от жени, които са на същия акъл като жена му. Просто го купува. И знае какъв модел да е.

Впрочем ако не е Ducati, не се хвали.

# 25
  • Бургас
Замисляш да направиш нещо яко и мъжкарско...и отиваш в БГ Мама да питаш дали да го направиш. Фройд би си запалил пура.
LaughingLaughing Laughing

# 26
  • София
На Дукатито няма да може да вози жената.

# 27
Аз не се кефя особено на мъже, които карат мотор, но на мацките определено - да.
Melusine, права си, знам, че е така, но всъщност аз съм безотговорната🤣Смисъл, че ние и двамата не знаехме(не осъзнавахме) колко е опасно. Иначе, ако не е сигурен в себе не би го направил, дори понякога се държи с мен, като с дете😂смисъл (свръх загрижен е) . Нямахме екипировка, само една каска, ако бяхме паднали с този незнам си колко кг пистак нямаше да си пиша тука изобщо.Радвам се, че всичко си беше наред, но не бихме постъпили толкова безотговорно отново.

# 28
Ако те влече, вземи си.
Аз също карам. Не смятам, че е проблем и дори да не карах, не бих забранила на човека до мен да си вземе. Това е все едно той да ми забрани да си купувам козметика, да излизам и всичко останало.
Всеки си има хобита. Даже и в по-екстремните няма лошо, стига да се внимава.
И какво имаш предвид под голям мотор?
Карал ли си преди?
Трябва да съобразиш и пътната обстановка в България, която не е подходяща за по-мощен мотор.
Ако ти е първи, извинявай за не поискания съвет, ама бая хора измряха по пътищата... По-добре си вземи някой стрийт файтър или турист, да не надвишава 600 кубика и с водно охлаждане. Можеш да го караш на дълги разстояния, без да загрява, вдига си 200-200 и нещо и е идеален за нашите пътища. А и харчат по-малко.
Примерно някоя хонда хорнет или сузуки мародер/бандит. Има и нови маски от моделите. Готинки са и ще ти вършат най-хубава работа. Хем е кеф, хем вози, хем шанса да се отрепеш е по-малък. И са най-лесни за поддръжка. 😁

# 29
  • София
Ооо, много е готин този Хонда хорнет 600. Леко ретро дизайн. Покрай мм много гледам предавания за мотори.

Общи условия

Активация на акаунт