🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 38 395
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Току- що в На кафе обявиха последните двама: Милко Калайджиев и Стефан Илчев.

# 166
Простете за незнанието, но кой е Стефан Илчев???
Горкия Милко, ще му махнат мустака Joy

# 167
Стефан Илчев е певец и се води имитаторът на Лили Иванова.
Аз пропускам обаче. Маги Халваджиян съвсем се отдалечи от първоначалната идея в шоуто да няма професионални певци и чалга Tired

# 168
  • София
Стига бе - Милко Калйджиев.  Laughing

# 169
  • София
Ох, Милко. Joy

# 170
С Милко ще е супер Simple Smile Той няма да има проблем да го правят на чучело, ще има смях.
Жалко, че не вкараха нито един актьор.

# 171
  • София
Милко си е шоу в добрия смисъл на думата.
Позитивен човек, с чувство за самоирония, ще се посмеем

# 172
И к' во, само певци така ли? Голяма скука ще е, всички ще се надвикват и надпренарват да покажа кой пее по- добре, а идеята на шоуто е друга.

# 173
  • DE
Тъкмо си мислех, че ще си мерят... гласовете  Mr. Green

# 174
  • тук, на мястото си
Харесва ми, че ще участва Милко, той може да пее и може да забавлява. Мисля, че ще се представи по-добре от Дичо.

# 175
Дичо хич, ама хич пък да не го харесвам. Не знам,  още като беше в д2 не ме кефеше и така си върви.  Ама пък можеха да поканят заместника му- Дидо🙄, страхотен глас има той и пее в пъти по-добре😍 

# 176
  • DE
Това трябва да е майтап, Дидо е доста по-некадърен певец от Дичо, според мен де Mr. Green
На вкус и цвет... Peace

# 177
Не е майтап, на Дичо само като му чуя гласеца и се изприщвам. Как ще гледам шоуто изобщо не ми  е ясно.
Правилно- на вкус и цвет.. ✌😊

# 178
Аз харесвам Дичо и гласът му, и според мен превъзхожда Дидо гласово в пъти. Дидо също ми е симпатичен, особено след Фермата. Но някак ми е странно, че след като Дичо напусна Д2 не съм чувала нито една нова тяхна песен. Не ги следя специално, но слушам радио и бг музика и песните на Д2 с Дичо бяха огромни хитове и са достигали до мен като обикновен слушател, който не е някакъв страстен фен на групата. То и след като Дичо стана солов изпълнител се сещам само за една негова песен де... Но както и да е, това не е толкова важно, всеки си има предпочитания. Според мен Дичо ще е добър имитатор, дано не ме разочарова.

Милко ми е странен, не го виждам как ще имитира когото и да било, честно казано се съмнявам и в гласовите му възможности, поне от песента, с която е може би най-известен (и само нея знам) - Пиленцата, но може да ме изненада приятно, надявам се. От Деси Добрева, Петя Бу, Мария Илиева и Тита не очаквам кой знае колко, макар че Мария много ми допада с имитацията си на Миро и се надявам да не й е последната. Другите ми се струва, че ще са тотални дървета актьорски, отделно че ще пеят като себе си.

От Стефан Илчев нямам впечатления, дори не съм сигурна дали въобще ми е бил познат отпреди да прочета в темата за него и да го гугълна. Надявам се също да е приятна изненада, макар че щом е известен като имитатор на Лили Иванова... не знам колко ще му е лесно да "избяга" от този маниер. Подозирам, че Папи Ханс ще е най-добрият имитатор, макар че ми е ужасно противен от ББ насам, надявам се това да не ми повлияе и да мога да оценя добрите му изпълнения и да им се насладя.

И според мен предаването много губи от липсата на актьори в каста, стига да имат елементарни гласови данни, винаги се справят в пъти по-добре. На мен фалшивото пеене много ми влияе на впечатлението и дори актьорски да е супер имитацията, ако вие като вълк, няма как  да го оценя, затова от една страна певците са ок, защото рядко някой фалшивее чак до такава степен, но при тях пък проблемът е, че много трудно успяват да избягат от себе си. Не знам кое е по-дразнещо, но и двете не са ок. Ще видим, дано е силен сезон, макар първоначално кастът да ми се струва най-слабия до момента.

# 179
  • София
Милко Калайджиев си е самороден талант актьор.
Изобщо не се заблуждавайте.

Общи условия

Активация на акаунт