🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 1

• 38 377
  • 721
  •   1
Отговори
# 180
  • Испания
Щеше ми се да направят сезон само с актьори, макар че в страните, в които следя шоуто, никога не се е случвало.

Няма изискване да не участват професионални певци. Участват и още как. И тази година в Испания спечели певица, но не защото е такава, а защото беше страхотен имитатор.

Когато говорех за избраните образи и визуалната прилика, имах предвид това:

Направих колажите вчера /снимките на участниците вляво са от всекидневието им, т. е. преди да бъдат гримирани за шоуто/, като ползвах руските Капки, чийто сезон се излъчва в момента. Този сезон се нарича народен, защото е с участие на обикновени хора. Всяка седмица са различни 8 участника. Само треньорите /пак осем/ са едни и същи всяка седмица и са участници в предишни сезони. Завършилият на първо място ще участва във финала. На мен ми е интересно.

# 181
  • Mediterraneo
Честно ли това са всички избрани?! Очертава се слаб сезон, що се отнася до мен. Няма актьори!

# 182
  • Испания
Честит рожден ден на дядо Маги!

Какво ни очаква в новия сезон на "Като две капки вода" - На кафе (18.02.2019)

В началото журито ще бъде съставено от Фънки, Хилда и Маги.

Последна редакция: пн, 18 фев 2019, 19:28 от smileys

# 183
  • София
Току- що в На кафе обявиха последните двама: Милко Калайджиев и Стефан Илчев.

Хахахаха, Милко Калайджиев, ще стане яко шоу! Като знам Зуека и Рачков колко го харесват...ще го скъсат от майтап! А той вечно един такъв ухилен...

Деси Добрева ми е много нежна и я харесвам, но според мен не е добър имитатор.
Дичо никак не го харесвам. Нито като глас, нито като поведение. Лигав ми е.

# 184
  • софия
Тита ще е най-лошият имитатор, няма съмнение Simple Smile

# 185
Според мен Тита пък ще се справи много добре, мисля че има глас, а и танцува. Не е надменна като Гери Никол, мисля че е добро и скромно момиче, няма да се е взела много на сериозно. Как обаче го изтърпя Папи нямам идея, това сигурно ми е най- противната личност на всички времена, такъв нагаждач мазен. 😤 Бате Милко засега ми е лъча светлина.

# 186
  • софия
ооо Пепа е номер едно дразнител ! И съм сигурна ,че Рачков и Зуека ще са му авери и ще падне лигня до Луната.... Ще трябва да минава някой да забърза локвите след тях.....Майтапите с Милко вече са ясни, преди да сме ги чули.
Дичо го харесвам, но не мисля , че ще е добър имитатор.
Марчето може и да се окаже приятната изненада.
А онзи последния не го знам въобще кой е , така че нямам коментар Simple Smile

# 187
  • До морето
Деси Добрева има божествен глас, но иначе е толкова посредствена, милата. Винаги ми е неудобно до й слушам интервютата.
Тита е възпитаничка на Криско,  а той никога не се прави на гъзар пред авторитети и затова го харесват. Има респект, държи се уважително и се скъсва от бач. Мисля, че и Тита ще се държи по този начин

Корайма Илиева не я харесвам,  но пък тя е от ттара коза яре, не е от вчера в шоубизнеса и знае кое се харесва на зрителите. Не вярвам да залитне в посока-Аз съм суперзвезда! По-скоро и тя ше дава всичко от себе си, за да спечели симпатиите на зрителите.

Другите ги забравих, смятайте колко са интересни.

# 188
  • Испания

Другите ги забравих, смятайте колко са интересни.

Деси Добрева, Тита, Мария Илиева, Буюклиева, Константин Трендафилов, Дичо, Милко Калайджиев, Стефан Илчев

# 189
  • Пловдив
И как забрави Петер Бу и Бан Милко, беее.

# 190
Според мен Тита пък ще се справи много добре, мисля че има глас, а и танцува. Не е надменна като Гери Никол, мисля че е добро и скромно момиче, няма да се е взела много на сериозно. Как обаче го изтърпя Папи нямам идея
Какво общо има Тита с Папи?

# 191
  • софия
Певците са лоши имитатори, защото имат обработен глас и определен стил на пеене. Винаги са си те, изпълнявайки чуждо парче. Това е предаване за актьори....

# 192
Все пак имаше изключения от правилото, не за всички се отнасяше това.
Мен ми е чудно какъв английски ще извади Милко. Дано не е като на Софи Маринова.

# 193
Според мен Тита пък ще се справи много добре, мисля че има глас, а и танцува. Не е надменна като Гери Никол, мисля че е добро и скромно момиче, няма да се е взела много на сериозно. Как обаче го изтърпя Папи нямам идея
Какво общо има Тита с Папи?
Изпуснала съм ще. Как аз ще го изтърпя Папи, нищо общо нямат с Тита.

# 194
  • в резерват
Забравих къде гледах имитации от Милко Калайджиев на Адриано Челентано и  Тото Котуньо , и то на доста добър италиански.

Общи условия

Активация на акаунт