Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 80

• 48 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 23:50 от Airra

# 556
Добро утро, мили дружки Flowers Hibiscus.

Отново сте споделили толкова разнородни и интересни неща! Бих искала да отразя всички, но дали ще успея... Hug Thinking - ще наблегна на цитатите (някои скрити, да не става много дълго Wink!

Фенче, много ми хареса тази новина Simple Smile:
Скрит текст:
Цитат
Жюрииз 50 человек, в составекоторогоуважаемыеимена в областикино, литературы, архитектуры, произведенийискусства и др.,выбрали 100 лучшихтурецкихсериалов. Изних 4 проекта, в которыхигралКыванч и 2 проектаТубы:
- 2 место- "Запретнаялюбовь"
- 7 место- "Эзель"
- 19 место "КузейГюней"
- 67 место- "Аси"
- 68 место "Джесур и красавица"

Айре - тази също Simple Smile:
Скрит текст:
уауууу почти 1 млн гледания за първите 3 дена!!! smile3501

доколкото рабрах от тук
https://twitter.com/boxofficeturkey/status/1092458554592759809
на 9-то място за най-добро начало, за всички времена Peace
https://boxofficeturkiye.com/tumzaman/?tm=ucgun

Айре, каквито и средства да се е наложило да използват да привлекат Киво, заслужавало си е Grinning.
Големи са зевзеци Wink
Скрит текст:
Как ЙЕ е убедил Къванч да играе във филма. "Откраднахме му колата и му казахме, ако искаш да си върнеш колата-ще играеш във филма "

дали е вярно?? Joy Joy Joy

А някои щастливки, Диве, скоро са на кино - супер Simple Smile:

Поли - братът близнак на Киво Joy Joy
Скрит текст:
Братът близнак на Киво, отгледан от семейство на сладкарка и автомoнтьор....

Ире - и на мен тук ми е любимо място Heart Eyes!
Скрит текст:
Ани 😍 ,
И аз се престраших да пиша по- свободно в тази тема и не съжалявам. Толкова добре ме посрещнаха Айрето 😍 и Фенчето 😍, за което пак им благодаря.
Това е любомото ми място.

Айре, благодаря за всичката нова информация, снимки, календарчето и преведения озет Heart Eyes Hug!

Синан, благодаря за фрагмана - отново ще е напрегнато и динамично Simple Smile!

Терзи, Кети, Хелънче, Фиф, Али - с голям интерес ви прочетох Hug!

Диве, царица си на гифчетата Simple Smile - много точно усещаш любими, красиви и незабравими моменти - и за ДК, и за Сблъсък  Heart Eyes!

Хелънче - точно така, заслужава си! Аз и след толкова време и многократно повторение, все още се вълнувам от играта на Киво в ДК Heart Eyes Супер сте го казали с Фенчето:
Съжалявам, но ще догледам филма докрая на инат, а и ще ме яд заради Къванч. Той прави страхотна роля, не мога да се нагледам... Всички емоции се четат в погледа му, успява да ме накара да почувствам болката му, страданието, щастието, любовта.
Киво в тази роля наистина показа всевъзможни човешки емоции безобразно добре.
А за Туба - споделям вашето мнение, Айре, Фенче и Вики Heart Eyes:
аз пък не съм толкова крайна спрямо Сюхан....  Whistling
и за Туба -въобще не съм съгласна.....
от това, което съм гледала с нея в реала-мисля, че е много земна, добросърдечна и мила Peace
да не говорим пък как се отнася с децата, страхотна е!!
Е, имаше и такива, които не успяха да го оценят, но те са обсебени от Туба, та им е простено  hahaha Ние, за разлика от тях обаче, гледаме и оценяваме и колегите му  Wink А Туба за мен наистина изигра противоречивия образ на Сюхан страхотно!  Peace

Фиф, Айре, Фенче, понеже сте споменали Чукур - аз също съм фен Grinning ! Някак съчетанието на великолепни актьори, един магнетичен Арас, завладяваща и различна история, невероятната музика на Тойгар, останалите песни (нокои в изпълнение на актьорите) и цялостната енергия и емоция на сериала сработиха напълно за мен и го гледам с голям интерес и удоволствие (а рядко ми се случва - особено когато Киво не участва WinkSimple Smile.

Фенче, Айре - и на мен ми е домъчняло за Сеит... много се подценява тази роля на Киво, а той си е на супер ниво, както винаги Heart Eyes!

Фенче JoyJoy - как го измислиха!
Скрит текст:
Подругите веднага направиха сравнение  Laughing

Кадир бил възмъжалия Кузей, а Вели син на Ферхат  Joy Joy Joy Joy

Поли, Айре, Себи - копирам ви дословно, защото сте го казали чудесно и се подписвам с две ръце  - колкото и да го хвалим, все е недостатъчно Heart Eyes :
Hug Добър вечер! Много ще съм кратка:
Уау! Знам, че трябва да съчувствам на Керем и да съм потресена от това, което преживява...и до първите 5 секунди от фрага бях!  Керем троши и връхлита с подпухнали очи!
Но  в мига, в който се появява Кадир с поглед на покровител и започва да крещи: "Успокой се, ще я намерим" и край - вниманието ми и съзнанието ми са приковани към него! Вече искам да следя всичко през очите на неговия герой!  Абсолютно 100-процентово превъплащение!  Има защо той да е в главната роля! Няма поза, няма измислица, няма преиграване, няма имитация  - има един Кадир в един Къванч, който в момента сам е забравил името и самоличността си. Край!
Лека, момичета!
smile3521, Киво много го бива да изразява подобни емоции!!

Ето за това говоря! smile3521 smile 3521  Стоп кадър на казаното от мен! Уникален! Неподражаем! Абсолютно истински!
Айре, ми как ! Озетът ми остави много въпросителни, сега още по-ревностно чакам четвъртъка!  
За актьорския състав мисля ,че две мнения няма- Къванч  невероятен , не защото е красив, а защито  е единствен турски актьор  в момента ,който може да се превъплати в каквото си поиска и за каквото можем да се сетим.

Светле, Айре, и аз се смразявам от ужас какво може да направи Демир... AngryAnguished
От двамата лоши - Вели и Демир, на мен Демир ми е по-смразяващ. Във Вели видяхме все пак някаква плаха мекота и звънна нежна струнка покрай общуването му с детето. А при Демир, може би защото не беше съвсем очаквано, когато изпод рафинираната стандартна външност на адвокат се появи стомана, лед и жестокост, на мен взе да ми се смразява кръвчицата. А след последната серия, с тази жажда за чуждата кръв, при това без кой знае каква причина, ей тъй, заради удоволствието от отнемането на чуждия живот, още повече. И не че може да служи за оправдание на Вели, но поне знаем, че той си отмъщава на живите заради мъртвите свои близки. А при Демир това желание да убива изглежда като перверзно усещане за власт, че може той да решава кой да живее и кой - не. И това наистина е плашещо.

Мамси Hug, много интересни разсъждения и по трите точки Hands Thumbsup!
А има и трети вариант - хем да я разкрият рано, хем сериалът ни да си продължи, но вече с по-голямо участие на Асийе ханъм. Щото сега криенето и не предполага голямо разгръщане на образа. Тя освен да си говори с Вели и с малката, друго няма какво да прави.  И всъщност крие ли се тя, или излиза и на светло? И ако живее нормален живот, къде ходи, какво прави? Как досега за толкова години тя не е напреднала в информацията нито за сина си, нито за делата на уж обичния и Вели.

И ако жестокостта и псувните(които уж са замаскирани) ще се толерират, а целувките не, тогава накъде върви тази държава? Нима е толкова слаба интелигенцията в Турция, за да се опълчи, с доводи разбира се.... Ще глобяват сериала за бомбения атентат, показан в началото, защо? А в същото време публични разстрели, издевателства, отвличания, тормоз над деца, ги показват като част от ежедневието. Нейсе.., кучето си лае, керванът си върви...

Добре че нашият е умен и направи хитър ход. Ей така искам да го гледам, да се състезава интелигентно с Вели, а не да псува кат каруцар.

Коте, твоите разсъждения също ми допаднаха Hug:
...точно такива въпроси и аз си задаявах в началотодокато глредах серията, ама после не ми беше на дневен ред Асийе ханъм та не я отразих как си трябва  Mr. Green. Верно много глуповато ми седи таз жена. Толкова години си седи с една сляпа вяра към Вели, дет на всяка втора дума си я пуска на ските  Mr. Green. Как пък не се замисли, аджеба къв точно го играе любимия втори син, че все е с една камара охрани и се крие в разни дупки  Rolling Eyes, от ей такива прости въпроси да бе започнала пак щеше да стигне донякъде   Peace, така си мисля аз!

Поли, Коте, Фенче - за Мелиса Hands Thumbsup - аз си я харесвах и в КСШ, но тук има повече възможност за изява и в по-положителна светлина ... Simple Smile
Но и Мелиса е задобряла Peace, засега добре се справя в ролята на Джемре а и в коплект с Алперен са много сладка двойка  Crazy Heart Eyes. Като влюбени ученици са ми   smile3503
Котеее, абсолютно съм съгласна с теб за Мелиса!
В началото в нейната игра нещо все не ми достигаше!...
Не знам ...беше ми като пиле с ориз, в което няма пиле! Не е лошо само по себе си, ама знаеш, че нещо липсва!
Сега вече се поотпусна и заживя с образа на Джемре!

Айре, Коте, Себи, Фенче - и аз съм изключително доволна от Елчин и Киво - както и очаквах, защото (повтарям се) това беше моя избор Heart. Освен всичките им качества като актьори, има една естественост и спокойствие между тях, една спойка, която явно си имат още от КСШ... Heart Eyes.

Фиф, Хелънче - да, Алперен е прекрасен (аз го харесах и в Чукур Simple Smile и съм убедена, че в следващия си сериал ще изпълнява главната роля - има харизмата и таланта за това Heart Eyes

Коте, присъединявам се и аз Grinning - екшън и много ашк !!!

Айре Heart Eyes Kissing Heart - ама колко сладки бяха и днес, нали Heart

https://twitter.com/mlamh202/status/1093247939189923840

А вижте какво са забелязали някои фенове: песента от сватбата на Хазал е тази, която Кадир пее в 4-ти епизод на Сблъсък Simple Smile!
https://twitter.com/dayinizimulan/status/1093272183835639808

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=PDXq_hoSHAc&fea … FZKMBsK8QUb1VFTK8

Оставям ви с надежда Flowers Four Leaf Clover и очакване Heart

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 08:11 от AniMae

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug
кафе Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Фиф  Hug у Чукура не съм попаднала още  Naughty ам аз тъпо и упорито се дърпам та затуй  Naughty Mr. Green Mr. Green
ма щом спомена мрънкане .....ей тука вече не мога ти откажа  Stop Joy Joy
искам яка екшън серия с мнгоооо ашк smile3514 smile3514 smile3514

Ох Котьооооо  Mr. Green станаме два броя с тва искане   smile3508 smile3521

JoyJoyJoyJoyJoyJoy много сме, силни сме Stuck Out Tongue Winking Eye

Айре Hug хареса ми статията са хрисимите Wink

Поли Hug Мелиса не съм я гледала в КСШ, че като цяло не ме грабна това дизи Frowning1, но пък я знам от Кара Севда. Макар да го играеше  отвратителна роля ми направи впечатление, щом ме подтигна искрено да намразя героинята й значи ми е харесала играта й, но имаше още какво да се желае, но пък тук като вечно лъганото момиче на татко ми хареса как се справя.

Я, Хазалката се омъжила Hushed ами пожелавам й да е много щастлива! Избранника си е нейн, определено няма да й го крада JoyRelaxed

Много хубави и стилни Киво и Башак Heart! Роклята й наистина е хубава и й стои прекрасно!

Ани  Hug отново чудесен анализ си направила с цитати на постовете! Ейвала! Така няма шанс да изпусна нещо значимо Stuck Out Tongue Winking Eye.

Хайдииии на работа Joy, стига съм си чешела клавиатурата Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 09:31 от kotelina

# 558
Вай бе... ЧЕТВЪРТЪК Е!!!!!  newsm44 newsm68
А ся гюнайдъъъън  Hug Hug Hug

Сипвам си от големия чайник на Котето, че имам нужда.
Коте, Ани  Hug Hug Hug Hug

Ани, страхотен анализ и много добро обобщение на всичко изписано до момента  Peace

Само си пропуснала да мрънкЯш, но сега имаш възможност да поправиш тази грешка  Mr. Green

# 559
Добро утро, момичета!
Честит четвъртък, доживяхме го и тази седмица! (Особено аз съм много щастива, че го доживях, защото в пон.ми изсипаха толкова много задачи, че си викам - край, сигурно тези дни ще свършва светът и се подготвяме за телепортация, няма как да е друго!)

Значи Аниии, искам да ти кажа, че обожавам твоите обобщителни постове ( и коментаторските също)! Направо са ми като обзор на седмицата (или деня) и нямам търпение да ги прочета, да си обобщя какво сме коментирали и накъде са отишли емоциите в темата! Браво! Много усилия се изискват за такова нещо ( аз понякога опитвам, но не се получава и редактирам постовете набързо да не ми проличи неумението).....

Айре - тези снимки са супер! За пореден път ще го кажа, но повторението е майка на затвърждаването и баща на себеизразяването, та - Башак е супер в тази рокля! Толкова стилна, толкова премерена в дрес кода, че веднага печели уважението ми! Само заради избора си на визия! Неволно ме връхлитат сравнения с други жени на актьори и с любими актриси и ...все повече двойката Къванч - Башак ми се издига в очите! И нямам предвид само физическите дадености, защото все пак там невинаги имаме много съзнателна намеса - но едно е да решиш да се барнеш в леопардов поларен халат и четири нюанса цветна конфекция под него или в космонавтски скафандър, преправен на рокля, едно е да си избереш нещо елегантно и по мярка и да се "постнеш" така пред фенове и публика! Все пак този свят с нищо не ти е виновен за липсата на вкус, че да го наказваш така жестоко (нарочно не искам да посочвам кои точно визирам)! И разбирам, че някой твърдят, че визията пред публика е форма на бунт или изява на идентичност, ама когато от два твои кадъра сумати народ се принуди да търси офталмологична и психологическа помощ, значи нещата са излезли извън контрол!
За мен добре избрания и премерен облик частично е и израз на уважение към тези, които ще те видят! Така че приемам, че Киво и Башак ни уважават!

Коте - тоя чайник е баш като за мен! Мерси!
Фиф, Фенче - Hug

Хубав ден на всички!  

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 10:23 от Polina_

# 560
Добро утро, дружки!  Hug Четвъртък е!  newsm44

Ани  Heart Eyes благодаря, слънчо за кафето и за всичко споделено - обобщила си отново всичко класно, е, талант си си! thumbsup  bouquet
 Joy Joy Joy много наблюдателни фенове, как веднага познаха песента. И един от пеещите как извика Хайдеее  Laughing
Наистина почти целия ЗП е на сватбата  Peace

Айре  Heart Eyes bouquet
Приятелите са се събрали  Peace
Поли  Hug много хубаво си го казала, сигурно е по-лесно, когато снимаш с някой професионалист, защото всички играят супер!  Peace
Много хубави думи за любовта, написани от Едже за Джелил от КСШ. Напомниха ми за любовта на Кадир и Зейно, за това ги споделям  Peace
Цитат
Когато растеш, и проблемите ти растат. Сърцето расте. Любовта расте. Сърцата на възрастните по-трудно се лекуват, от малките.
Сабри: Колко глупаво!
Дж.: Любовта прави човека глупав. Любовта не щади човека. Попадне ли веднъж в душата му, довежда го до това състояние. Прониква в разума му...
Сабри: Но това, което казваш, е лошо.
Дж.: Как може да е лошо? Любовта е прекрасна! Понякога, за да я завоюваш, не трябва да си настоятелен. Няма да разбираш, защо бие сърцето ти. Защото е живо, или защото обича.
После...когато я загубиш - намираш отговора...

Сабри: Обичал ли си някога така?
Дж. Разбира се, обичах. И знам, че повече никого няма да обикна така.

Цитат
После большого успеха фильма Од2  и сразившего всех персонажа Сары Сарухана в исполнении Кыванча, создатели фильма начали думать о продолжении и снять третью часть. 💣💥

Хайдиии , довечера ще се кефим на сериала ни  Peace

Хубав ден!  Hug
Уаууу, 3 нови коментара , аз докато се туткам  Laughing
Поли  Hug супер си го казала, Киво и Башак уважават феновете  Peace
Фифи  Hug започваме  hahaha  smile3514 smile3514 smile3514
Благодаря и за твоето кафенце!  bouquet
Коте  Hug жалко, че не ти е допаднал КСШ, на мен ми е от любимите сериали на патрона, невероятна игра отново на всички актьори, а и историята ми харесва  Heart Eyes
Вай, бе това твое кафе ще ми стигне днес  Laughing благодаря!  bouquet

# 561
Фенче, страхотни, прекрасни думи за любовта! Много ме развълнуваха!

# 562
Поли  Hug да, страшно красиви думи, а и верни  Peace
Ех, тук е наистина като руски благородник патрона , толкова е красив с този кожух Heart Eyes Ето какво прави един истински мъж за любимата жена  Heart Eyes

Извинявайте, сигурно ви досадих с клипчета от КСШ, но много ми липсва Сеит Еминов, няма повече сьоз   Embarassed  Laughing
Хайдиии, до довечера с Кадир и Зейно!  Heart Eyes  Hug

# 563
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Машшалла къзлар  Crazy Crazy Crazy

Сипвам си от големия чайник на Котето, че имам нужда.

сипвай, сипвай аз утре с дамаджаната шъ додА  Joy Joy Joy Joy

Толкова стилна, толкова премерена в дрес кода, че веднага печели уважението ми! Само заради избора си на визия! Неволно ме връхлитат сравнения с други жени на актьори и с любими актриси и ...все повече двойката Къванч - Башак ми се издига в очите! .... но едно е да решиш да се барнеш в леопардов поларен халат и четири нюанса цветна конфекция под него или в космонавтски скафандър, преправен на рокля. Все пак този свят с нищо не ти е виновен за липсата на вкус, че да го наказваш така жестоко (нарочно не искам да посочвам кои точно визирам)! ........ ама когато от два твои кадъра сумати народ се принуди да търси офталмологична и психологическа помощ, значи нещата са излезли извън контрол!
За мен добре избрания и премерен облик частично е и израз на уважение към тези, които ще те видят! Така че приемам, че Киво и Башак ни уважават!

Коте - тоя чайник е баш като за мен! Мерси!

Поли  Hug
ей точно със стила и сдържаността си и мен ме плени Башак  Peace а такива с леопардови халати и аз съм виждала та ми чок интересант кого визираш  Rolling Eyes Praynig дето убивЪт  коня с поглед  Mr. Green Mr. Green

я, виж колко предвидливо съм дошла с чайника  Mr. Green

Вай, бе това твое кафе ще ми стигне днес  Laughing благодаря!  bouquet

ама ще взема да се самопровъзглася за кафеждийка на деня  Naughty hahaha hahaha

# 564
Привет сладурки Hug
гледам кафета има под всякаква форма Laughing
Ани Hug, направила си пак прекрасен обзор на темата от последните дни, ейвала!! bouquet
Поли Hug имаш лайк за снощния ти пост с точките 1 и 2, много ми хареса!! както и днешния де Simple Smile
личеше ти по коментарите, че не ти се пише много...ама то имало причина, събрала ти се работа, като за пред края на света Whistling Joy
Цитат
И нямам предвид само физическите дадености, защото все пак там невинаги имаме много съзнателна намеса - но едно е да решиш да се барнеш в леопардов поларен халат и четири нюанса цветна конфекция под него или в космонавтски скафандър, преправен на рокля, едно е да си избереш нещо елегантно и по мярка и да се "постнеш" така пред фенове и публика!
опасна сииии Joy Joy Joy

Фиф Hug Wink
забравих да ти кажа нещо за Чукур...след средата на първи сезон се появява един психо маниак Емрах, а актьора който играе ролята еееее.......... Алперен!!! Wink

Фенче Heart Eyes bouquet
хммм втора част на Организето, пак с Киво....що пък не...ама за сега не вярвам Peace

Коте Hug Joy Joy Joy
Башачка си е много стилна  и премерена дама!! Heart Eyes Много хубаво стоят един до друг-КБТ Heart Eyes

Сватбата на Хазал е била супер весела и щура, много се забавлявах като гледах клипчета
Да не говорим пък колко гости от артистичните среди бяха поканени, браво!!
и тя е такава щурачка, направи я видях в друга светлина!!!
ще сложа само 2  Joy Joy
Чаго, Еркан Кюстендил и младоженеца се виждат на преден план Laughing
https://twitter.com/CUworldwidefans/status/1093255657900466179
Хазал хвърля букета и го хвана мъж Joy Joy Joy
https://twitter.com/lodismh1/status/1093277144837513217

видео с гостите, вкл. и Киво

..............
хаштага за тая вечер #annem майка

майтапите се вие с това мрънкяне Joy Joy Joy
ама работата е много сериозна-чооок Naughty
не че зависи от нас Mr. Green
ама с тоя нов сериал + Сървайвър
дано не ни попарят утре с рейта  smile3514 newsm17

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 13:49 от Airra

# 565

Фиф Hug Wink
забравих да ти кажа нещо за Чукур...след средата на първи сезон се появява един психо маниак Емрах, а актьора който играе ролята еееее.......... Алперен!!! Wink

Айре  Hug
мярнах някъде по снимки, че и Алперенчо е в джаза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не знаех, че го играе лош герой. Не е ли ченге в Чукура?  newsm78

# 566

Фиф Hug Wink

Айре  Hug
мярнах някъде по снимки, че и Алперенчо е в джаза  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes но не знаех, че го играе лош герой. Не е ли ченге в Чукура?  newsm78

ами уж е ченге...то в Чукура по принцип полицията липсва, няма такова животно Joy Joy Joy
героят на Алперен е отврат, брат е на Сена/Дилян/ и й разказва играта тотално Whistling
абе гледай, няма да съжаляваш Peace
и Ани се е изказала супер за него!

още КБТ Heart Eyes

и още, свързано със сватбата!!!
Много хубав жест от страна на младоженците 👏

На турските сватби е обичайно младоженците да дават на гостите си малки подаръци, обикновено сладкиши. Хазал Кай и Али Атай, които вчера станаха съпруг и съпруга, измислиха нещо много по-добро. Нур Феттахоглу, която присъства на сватбата, сподели снимка на подаръка си, която гласеше: "Вместо да ви даваме сватбени бонбони, направихме дарение от ваше име в благотворителния фонд за подкрепа на деца с церебрална парализа".

..........
май ще ни пуснат сцена от серията

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 15:13 от Airra

# 567
Привет момичета! Накратко Wink този път.

Коте, Фиф, Поли, Фенче, Айре – благодаря, много сте мили Heart Eyes Flowers Hibiscus! Радвам се, че има някаква полза от обобщенията ми и че ви допадат! Дано не прекалявам с дължината на някои постове – опитвам се да вляза в разумни граници, но като искам да спомена всички, а вие пишете толкова хубаво и интересно и  се увличам (извинявам се за което Wink Blush )!

Коте, „кафеджийката на деня“ Wink – хубавото е, че тази „кофа“ изглежда и бездънна Grinning

Фиф – това си е супер причина да се събуди човек – за да пие кафе Wink
Ама как да не мрънкЯм – нали казах, че се присъединявам: „искам яка екшън серия с мнгоооо ашк“  Rage (то в новата версия кой ли гиф е за мрънкане...Wink?).
И освен това, 85 минути от серията да са с Киво и Елка заедно (много са ми скромни желанията WinkHeart.

Поли, чудесно си го казала за Башак – а след интервюто с нея преди няколко седмици, силно се впечатлих и от вътрешния ѝ свят (доколкото ни го разкри Simple Smile)! Много красив изказ имаш винаги и то съчетан с талант за комичното, възхищавам ти се за това Heart Eyes!

Айре, знам, че не подлежиш на влияние за рейтинга Wink, но ще опитам отново - не бой се, къз, няма да ни свалят Киво от екран - толкова глупави не са Simple Smile!

Айре - чудесен жест на младоженците, ейвала HugHands Thumbsup

Фенче, колко прекрасни и истински думи за любовта - ще завърша с тях Heart Eyes!

"Любовта е прекрасна! Понякога, за да я завоюваш, не трябва да си настоятелен. Няма да разбираш, защо бие сърцето ти. Защото е живо, или защото обича. После...когато я загубиш - намираш отговора..."

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 18:49 от AniMae

# 568
Здравейте

# 569
Здравейте Hug

Терзи Heart EyesHug

Нещо забавничко Stuck Out Tongue

Благодаря на всички за чудесните коментари, удоволствие е да ви чета Hug

Общи условия

Активация на акаунт