. 
- ще наблегна на цитатите (някои скрити, да не става много дълго
!
:

:

. 

:

!
!
!
!
- много точно усещаш любими, красиви и незабравими моменти - и за ДК, и за Сблъсък
!
Супер сте го казали с Фенчето:
:

Ние, за разлика от тях обаче, гледаме и оценяваме и колегите му
А Туба за мен наистина изигра противоречивия образ на Сюхан страхотно! 
! Някак съчетанието на великолепни актьори, един магнетичен Арас, завладяваща и различна история, невероятната музика на Тойгар, останалите песни (нокои в изпълнение на актьорите) и цялостната енергия и емоция на сериала сработиха напълно за мен и го гледам с голям интерес и удоволствие (а рядко ми се случва - особено когато Киво не участва 
.
!
- как го измислиха!

:
Добър вечер! Много ще съм кратка:
, Киво много го бива да изразява подобни емоции!!

, много интересни разсъждения и по трите точки
:
, така си мисля аз! 
, засега добре се справя в ролята на Джемре а и в коплект с Алперен са много сладка двойка
. Като влюбени ученици са ми 
. Освен всичките им качества като актьори, има една естественост и спокойствие между тях, една спойка, която явно си имат още от КСШ...
.
и съм убедена, че в следващия си сериал ще изпълнява главната роля - има харизмата и таланта за това 
- екшън и много ашк !!!
- ама колко сладки бяха и днес, нали 
!
и очакване 

у Чукура не съм попаднала още
ам аз тъпо и упорито се дърпам та затуй

много сме, силни сме 
хареса ми статията са хрисимите 
Мелиса не съм я гледала в КСШ, че като цяло не ме грабна това дизи
, но пък я знам от Кара Севда. Макар да го играеше отвратителна роля ми направи впечатление, щом ме подтигна искрено да намразя героинята й значи ми е харесала играта й, но имаше още какво да се желае, но пък тук като вечно лъганото момиче на татко ми хареса как се справя.
ами пожелавам й да е много щастлива! Избранника си е нейн, определено няма да й го крада 

! Роклята й наистина е хубава и й стои прекрасно!
отново чудесен анализ си направила с цитати на постовете! Ейвала! Така няма шанс да изпусна нещо значимо
.
, стига съм си чешела клавиатурата
Четвъртък е! 

благодаря, слънчо за кафето и за всичко споделено - обобщила си отново всичко класно, е, талант си си! 
много наблюдателни фенове, как веднага познаха песента. И един от пеещите как извика Хайдеее 

много хубаво си го казала, сигурно е по-лесно, когато снимаш с някой професионалист, защото всички играят супер! 

супер си го казала, Киво и Башак уважават феновете 
започваме

жалко, че не ти е допаднал КСШ, на мен ми е от любимите сериали на патрона, невероятна игра отново на всички актьори, а и историята ми харесва 
да, страшно красиви думи, а и верни 
Ето какво прави един истински мъж за любимата жена 

а такива с леопардови халати и аз съм виждала та ми чок интересант кого визираш
дето убивЪт коня с поглед 

, направила си пак прекрасен обзор на темата от последните дни, ейвала!! 
имаш лайк за снощния ти пост с точките 1 и 2, много ми хареса!! както и днешния де 

Много хубаво стоят един до друг-КБТ 

но не знаех, че го играе лош герой. Не е ли ченге в Чукура? 

но не знаех, че го играе лош герой. Не е ли ченге в Чукура? 

този път.
! Радвам се, че има някаква полза от обобщенията ми и че ви допадат! Дано не прекалявам с дължината на някои постове – опитвам се да вляза в разумни граници, но като искам да спомена всички, а вие пишете толкова хубаво и интересно и се увличам (извинявам се за което
)!
– хубавото е, че тази „кофа“ изглежда и бездънна 
(то в новата версия кой ли гиф е за мрънкане...
?).
.
)! Много красив изказ имаш винаги и то съчетан с талант за комичното, възхищавам ти се за това
!
, но ще опитам отново - не бой се, къз, няма да ни свалят Киво от екран - толкова глупави не са
! 
! Препоръчани теми