Отдавна не съм писала, но първо, че нямам много свободно време за писане и второ, че вие така хубаво и много точно коментирате и разнищвате всеки детайл в отделната серия, благодаря ви за което.

Не мога да сварвам понякога да ви чета и се извинявам, ако написаното от мен някъде сте го обсъждали.
Сега само да кажа нещо, което ми мина през главата докато гледах края на серията. Кой попречи на Демир да убие майката на Керем? Някак си много бързо ми мина мисълта, че това може да е госпожа Асийе, която съм убедена, че е майката на Кадир. Тогава си представих двете жени как се засичат по някакъв начин там при Вели и дори се сприятеляват. И заради Асийе Вели няма да убие майката на Керем.
В превода на фрага не се споменава дали е мъж, или жена, но дори и Демир да е казал "той ми попречи" нали в турския език няма мъжки и женски род, така че няма как да разберем засега.
Вижда ми се обаче, че човекът, на когото Асийе казва, че синът ѝ е жив, е жена и според мен е точно майката на Керем. Значи може наистина двете жени там да се запознаят.

Другото, което искам да кажа: Защо Селим Гюр издаде дъщеря си пред Вели? Както и Кадир каза когато се бяха събрали у тях, защото Вели няма да посегне на дъщерята на Селим Гюр. Затова и адвокатът се застрахова според мен, като каза името ѝ и натърти, че това е дъщеря му.
Не знам защо така ми се струва, но според мен перуката на госпожа Асийе сякаш е умишлено направена и носена по този начин. Някак си много се набива на очи изкуствеността ѝ. Не мога да се съглася, че стилистите ще си оставят така ръцете. Може би по този начин жената се крие от някого и май че няма да е далеч времето, когато ще ѝ падне от главата.

. Ще е абсолютно нереално!
права си!
Особено за силата на думите
Не знам ... на мен ми се струва, че Асийе говори на момичето, което и помагаше
И какво ще прави тя на това място, където бяха закарали Серпил
има да го мислим ...
И аз така теб 

Значи иде ми да си издера очите...

!