Бързи въпроси и отговори на тема КЪРМЕНЕ - тема 18

• 31 226
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • над кукувичето гнездо
Коричките също са заразни.

# 331
Здравейте, бебето ми е на 5 месеца и малко и някъде към края на декември започна да спи от 23:00 до 9:00 без да се буди, но последните 3 седмици почна да се бъди в 5:00 да цока Cry Дали вече не стига кърмата?

# 332
Здравейте, бебето ми е на 5 месеца и малко и някъде към края на декември започна да спи от 23:00 до 9:00 без да се буди, но последните 3 седмици почна да се бъди в 5:00 да цока Cry Дали вече не стига кърмата?
Не мисля, започват зъбите Simple Smile)

# 333
Всяка нощ точно в 5:00
Да започват ?
Не мисля, започват зъбите Simple Smile)

# 334
  • София
Възможно е. На мен като ми растяха мъдреците почваше да ме боли по едно и също време. А и дори да не и достига кърмата, будейки се в 5, бебето си наваксва. Освен ако не го залъгвате с вода/биберон.

Моето хлапе, за 2 месеца смени три режима на сън и през ум не ми е минало, че кърмата ми намалява.

# 335
Или бебето ти расте и има нужда от по,-голямо количество кърма. Нормално е и това е начинът да го получи. Аз само мога да си мечтая за 6 часа сън без прекъсване. И на друга майка го бях казала: „Ако не ви харесва честото сукане - АМ и Достинекс и край.

# 336
Нормално е да се сменя режима много пъти през целия период на кърмене. На вас ви предстои захранване и тогава може още да зачестят буденията, но всичко е период. Само търпение му е майката. Моето от 3 до 6 месеца правеше хубава голяма нощна пауза и си поспивах, после започна да се буди по 3 пъти на нощ, но пък си хапваше добре и твърда храна. Напоследък е на 5 кърмения нощем и не иска да яде твърда храна....та бебе на почти годинка сега е почти изцяло на кърма. Просто всичко се променя и както беше казвала и Isa_pisa, начинът е ние да се нагодим към бебето, а не да се опитваме да го пречупим през нашите виждания за храненето. Втория вариант гарантирано изостря нервите повече.

# 337
Добре момичета, ми аз мисля да я кърмя до 6 месеца и полека лека да я отбивам и да я отуча от заспиването ма гърда, много голяма драма е. Нацока се стабилно в 22:00 и Спи на гърдата след15 мин цокане после се събуди и я давам на мъжа ми да я приспи. Той я люшка, гушка, всичко прави, ама тя мрънка и не ще , биберонът го плюе и негодува, дам цица , цокне 2 пъти и е заспала, искам просто да спре да заспива с цокане. Трябва да упорствам повече с биберона сигурно, знам ли

# 338
Трябва да упорствате повече без биберона според мен. Кърмете по-рано, така че да няма общо със съня. Създайте ритуал за заспиване и ще стане, но няма да е бързо и няма да е спокойно, ще има рев най-вероятно.

# 339
А като не иска залъгалка, от шише пие ли АМ или кърма?

# 340
АМ е пила само веднъж и то като беше на 2 месеца, иначе кърма пие да.

# 341
Като ще отбиваш на 6 месеца намери АМ, което да харесва ако нямаш складирана кърма във фризер. А не заспива ли докато пие кърна от шише?

# 342
Много рядко пие изцедена кърма , само ако излизам вечер. Бях оставила на майка ми онази вечер да даде в 22:00 изцедена кърма 150мл, изпила я е, майка ми я е приспивала по всякакви начини и тя задреме за 5 мин и ревне и така 1 час докато се прибера, дадох цица, боза два-три пъти и заспа дълбоко.
Като ще отбиваш на 6 месеца намери АМ, което да харесва ако нямаш складирана кърма във фризер. А не заспива ли докато пие кърна от шише?

# 343
Нямаш кой знае какъв избор тогава - или бебето реве една седмица и накрая свиква, че няма да цока повече за приспиване, или се водиш по него, кърмиш до тогава докато то иска и двамата сте спокойни. За мен е абсурдно да оставиш бебето да реве и да се мъчиш да го отбиваш насила преди годинката, но като искаш - давай.

Я да питам и аз нещо. Колко качиха бебетата ви през 9 месец. Моят господинчо нищо не е качил. Храня го на поискване, включително през нощта. Твърда храна яде сам колкото и когато поиска. Не му броя храненията за деня и не гледам часовника. Цока и през нощта по 2-3 пъти. Пълни памперсите с ако и пиш. Беше и болен и изкара горе-долу 10 дена само на гърда, а му беше и страшно запушен носа и се хранеше трудно. Може ли това да е причината? На дължина май е +1см (68см).

# 344
И витамини си поръчах. Отделно и метилирани от групата Б . Тази мая кога я пиеш? Профилактично или като усетиш ,че излиза?

Пчелен прашец и клеева тинктура могат ли да се приемат?

Общи условия

Активация на акаунт