С какво къпете новородените?

• 2 804
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
Сапун и шампоан.

# 61
Шампоан за коса и тяло-Бюбхен
Peace и аз

# 62
От самото начало с гел за вана без изплакване и шампоан-пяна на мустела/серия за новородени/После със специална сериа А-дерма за атопични кожи/от 3 месец/

# 63
  • Варна
До края на първия месец, го къпехме само с вода, след това и досега с гел за коса и тяло на Бюбхен. Peace

# 64
  • София
Тялото със сапун, акосата с шампуан, но като съвсем бебе, ползвах една специална гел-пяна за всичко  Hug  Peace

# 65
  • София-там нейде в западната част
шампоан за коса и тяло

# 66
С шампоан коса и тяло Grinning

# 67
# 68
# 69
Ползвам сапун Джонсън /белият ми най-допада/ от самото начало и съм доволна.Като ни избуя косичката започнах и шампоан на Чико да ползвам.

# 70
  • Бургас
Аз къпя дъщеря си със сапунче, незнам кога да почна с шампоан да и измивам косичката.

П.С. Незнам как да си махна лентичката от бременността Embarassed

# 71
  • Велико Търново
Ние нямаме още месец и се къпем с шампоан за глава и тяло на   Мустела,в началото къпех със сапун Пенаатен резултата е изсушена кожа!

# 72
П.С. Незнам как да си махна лентичката от бременността Embarassed
ами влез на профил после в ляво профил ,след това отиди на лична титла,под нея има подпис изтрии всичко в подпис и после кликни на промени    bouquet

# 73
Шампоан за коса и тяло-Бюбхен

Казва се от глава до пети и е страхотно.Много сме доволни и двамата.Къпем се с него от както сме се родили. smile3501 newsm10 newsm51 newsm62

# 74
вече и ние си имаме на Бюбхен шампоан този с лавандулата(траум....)за лека нощ  и млякото към него-много сме доволни Peace

Общи условия

Активация на акаунт