Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
аз колкото отслабнах толкова и си останах. не мога повече.

# 481
  • София
Според мен, масово се скатаваме, защото няма с какво да се похвалим Grin
16-17 дни писах всяка сутрин кг. и см. Ми то да си скъсаш нервите! 55 - 54.200 - 53.300 - 54.700 - 54.200 - 53.900 и така от месеци. Сантиметъра мърда с до 1-2 см. Все съм била в плато около сто пъти в тоя живот, но като закова някъде и там си седях. Сега при добро хранене и спорт се непомръдват тея кила, а бях около 52 цяло лято и до към ноември.

# 482
Диетувам, ама с какво да се похваля, още съм си дебела.

# 483
Аз съм дебела и в цикъл, та не припарвам до кантара.

И аз нямам с какво да се похваля, да не кажа, че мога само да се оплаквам от себе си.

Довечера съм на танци, обядът - яйца и салата, вечерята още не е ясна.

# 484
Аз съм гладна на тоя АИП където го започнах от понеделник. А уж гледам да ям, ама като вкарам храната във фитнесспала и все малко излиза. Иначе източих водата след МЦ и олекнах с 1 кило и половина.

# 485
Аз тотално вдигнах ръце от темата след коментара към Краси. Франсоа. Такива тъпотии бе ми се четат и рязко ме изнервят.

# 486
Какво съм пропуснала?

# 487
  • София
Аз тотално вдигнах ръце от темата след коментара към Краси. Франсоа. Такива тъпотии бе ми се четат и рязко ме изнервят.
То заядливи коментари има във всяка тема и за мен беше излишен коментар без да съм видяла снимката на Франсоа.
Надявам се да се върне духът на темата. С вас отслабнах веднъж 10 кг, а пак имам нужда.

Ше споделиш ли как ти правиш спаначените кюфтета, ако не бъркам, че ти правеше.

# 488
И аз съм тук и нямам за хвалене (за сега). Паса си тревичката и си трайкам Grinning

# 489
Трая си и аз, не мога да се похваля с нищо. Всяка сутрин пия чаша топла вода с ябълков оцет и мед и ходя редовно до WC, което ме кара да усещам лекота в корема и някак се заблуждавах, че съм добре. Не, не съм, коремът ми е огромен Sad

Днес съм на извара с малко цедено мляко, чия, бадеми и горски плодове. За обяд голяма зелена салата с котидж сирене и шунка, и филия протеинов хляб. Междувременно 100 гр скир и евентуално един грейпфрут. Довечера ще се изтезавам на табата. После не знам какво ще ям, ще гледам да не посягам към ядки и сладки.

# 490
  • Мадрид / София
И аз задържам, че и качих малко (800гр), че се поотпуснах тези дни. То и студа се върна та и това не помага. Няма нищо за хвалене.

# 491
Ния, свалям 100 гр просо и 50 гр киноа. Отделно накисвам 2 с.л. чия.
Задушавам настърган на дребно морков и нарязан много дребно лук с подправки (къри, кимион и тн). Смесвам всичко, оформям кюфтенца и пека. Бях сметнала и макаросите.

# 492
аз днес нещо нямам глад ,а имам жажда ... да видим до кога ще е така
предните дни ми идеше да изям всичко наоколо ... днес нещо не е така .
какво ми става не е ясно.

# 493
Аз постигнах заветната цел тази седмица. Кантарът закова трайно на 55кг. Сега борбата ще е да ги задържа. От юли 2018г. до 01.04.2019г. съм -21 кг., с ВМ-НВХ. Първите три месеци супер стриктно, после основно се придържах към режима, но два пъти седмично ядях каквото ми душа иска (събота и неделя). Това от мен. Simple Smile

# 494
Браво, отличника 🌺
ще напишеш ли колко ядеш 😇🙏

лунувам аз днес, цял ден
ситуацията е да не се стига до бой
ама то сряда съм така, може и да не езащото съм гладна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт