Дневникът - тема 97 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хахаха, Беки! Трябва ти фаст на гинко Hug

# 466
Хахахаха Joy и на мен ми се иска да се върна към фастовете

# 467
  • София
Като се замисля, бих могла да изкарвам от вечеря до обяд без храна ( и без това закусвам зорлем), но тези фастове не забавят ли метаболизма? Извинете, но не съм се интересувала задълбочено. И после как е препоръчително да се храня? Говоря за не повече от 14-15 ч. Повече няма да ми позволи гастритът.... Но това мога да го правя често и без проблем. Само кафе не си представям да не пия сутринта.

# 468
Погледни темата тук, в раздела. Доста си поиграх да я направя. Всичко което питаш е там.

# 469
То гинкото добре, ама има няколко проблема. В момента на дървото още няма ни едно листо и ще трябва да почакам. И после нали съм на моно - като зеленчук или като подправка да ги броя листата? Щото ако са подправка аз съм способна и салата да си спретна от тях само и само да има зеленко до месото Grin
За фастовете можеш да пробваш как ще ти се отразят, но не рискувай прекалено. Една гастритна криза е крайно неприятна и ще те извади от строя...
По този повод и аз се завръщам към фаста. Личната лекарка ми каза, че мога да пия глюкофажа само когато се храня. Не на всяка цена да се храня, за да го пия. И сега ако съм гладна - закусвам, ако не съм - пропускам. Обаче когато се храня три пъти поемам по-малко храна. Та имам да го мисля още.

# 470
Добре че са фастовете, за да ми излезе седмицата на минус
Тръгвайте бавно и полека, свиква организма, моя в понеделник даже не пита ще ядем ли Laughing
Сега остава да наместя вторник-сряда- четвъртък и да спра вечерното хранене, след като се стопли времето
Опита ми показва, че е по- лесно да се яде вечер, но моето хранене с месо и мезе пие много вода през нощта. Другото, което бях забелязала миналата година, като не вечерях, е че източвам лесно водата, а на мен това ми е от проблемите
Вчера така с един сок от моркови се оказах на касата, ама нали е течен, ами нали малко шишенце... нищо де, броих го успешен
Сега в петък пак фаст, има и новолуние Simple Smile

Дух, само да те питам, ти как се наяде с 3 кюфтенца ню-ню Innocent

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 07:59 от Herzen

# 471
Хахахаха луда ли си, тва е гурме снимка. Изядох 10 Heart Eyes всяко има по 28 калории. Тамън ми дойдоха за обяда Wink

# 472
Аз нaпоследък не вечеrям, последно хранене обикновено имам към 15.30, но първото е в 6.30. Ако не ям сутрин съм гладна и зла и след 2-3 часа изяждам света.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 08:18 от Sunny29

# 473
Дух, жива те ожалих и реших, че съм ламя, защото и аз със 7-8 щях да започна

Браво, Съни, снощи аз не ядох и като не съм пила вода през нощта днес съм 60.9 фук- фук Simple Smile
ще яде Хасан скоро торта със Сиска, тъкмо за рд-то Simple Smile

# 474
  • София
Режимът ми започна много добре, но сега съм в пълен застой, а не знам какво да ям следващите дни. Не обичам да нямам план, така се забавя много отслабването. Трябва да си изготвя нов.

Досега ядох повече месо и май ми се яде постно. Въртят ми се в главата спаначени кюфтета на фурна.

Тренировките ми вървят добре. Доволна съм и че се храня здравословно.

# 475
Ния, мин събота и неделя ядой зелено салати и ориз. Гладно чувство ме мъчи два дни, но поне калориите са малко.

Кюфтенца от чия и спанак бих сътворила аз, то Дух показва скоро, аз по асоциации действам Simple Smile

# 476
  • София
Салати и ориз не е за мен, ама тъкмо купих нова чия, та може да пробвам.
Скоро ядох в едно заведение от спанак, киноа, чушка и лимец, много ми харесаха. Бяха плоски и подходих подозрително без протеин, но определено бяха добри и ме наядоха.

# 477
Да, да, за киноа и спанак мислех, но си добави и чия от мен Laughing

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 08:48 от Herzen

# 478
  • София
Хей, всички ли отслабнахте, само аз ли си останах дебела?

Вчера си направих спанапените кюфтета, но ми се разпадаха, трябва да видя куде бъркам, утре ще направя и другата половина от пакета със спанака.

Днес лунувам до утре наобяд. Чудя се дали да ходя на танци довечера или да направя лека тренировка вкъщи, на танците е доста изморяващо, не знам с лунуване дали ще имам сили.

# 479
като гледам как сме през ред- само ние двете останахме  Laughing
лунна диета, пилатес и пътека днес

Общи условия

Активация на акаунт