Отговори
# 360
Пъпки по гърба, интензивно ходене по голяма нужда, отекли глезени, виене на свят и особено наличие на менструално кървене НЕ са признаци на ранна бременност.  Simple Smile

# 361
  • Другата България
Изкушавам се да цитирам целия пост в смешките.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 362
  • в кукувиче гнездо
Пъпки по гърба, интензивно ходене по голяма нужда, отекли глезени, виене на свят и особено наличие на менструално кървене НЕ са признаци на ранна бременност.  Simple Smile
E, глупости сега... Наличието на цикъл пък баш да не е синдром на бременност.. А това интензивно ходене по голяма нужда. Даже, като чета се чудя дали пък и мъжът ми не е беремнен тия дни... Laughing

# 363
Здравейте... Имам един малък проблем или по-точно съмнение. Правихме секс с приятеля ми с презерватив но при смяната на позата разбрах че той е останала в мен. Той не е свършвал, ние тъкмо започвахме, бяхме в началото. Та презервативът ластика му беше навъни малко част от него. Но останалият беше вътре. Та притеснявам да не е станал някъв гаф. И да уточна след тва го смених е с нов не сме продължавали без.

# 364
Дори при бременност,няма как да ги имаш тези симптоми толкова рано.Това,че ти се е завило свят нищо не означава.На мен постоянно ми се виеше свят от кръвното години преди да забременея.А за ходенето по голяма нужда-без коментар.Може ли да сте толкова неинформирани?Срамота е.

# 365
На кой ден от цикъла се случи? По принцип вероятността за бременност е много малка, да не кажа никаква Hands Plus1

# 366
Здравейте с приятеля ми правихме секс преди няколко дена но с презерватив не се е късал не се е изхлузвал.Вчера трябваше да ми дойде но не ми дойде поне според календарчета на телефона ми което е . Имам нередовен цикъл (забравих да добавя че не свършвал в мен ) та въпроса ми е има ли вероятност от бременност или просто си внушавам и за това ми закъснява
Благодаря предварително за отговорите ви

# 367
Здравейте с приятеля ми правихме секс преди няколко дена но с презерватив не се е късал не се е изхлузвал.Вчера трябваше да ми дойде но не ми дойде поне според календарчета на телефона ми което е . Имам нередовен цикъл (забравих да добавя че не свършвал в мен ) та въпроса ми е има ли вероятност от бременност или просто си внушавам и за това ми закъснява
Благодаря предварително за отговорите ви
Защо не се пообразовате малко,преди изобщо да правите секс.Правили сте секс с презерватив,не се е късал,да не говорим,че не можеш да забременееш във всеки един ден от месеца,а точно в определени дни,тоест като си в овулация.Ако изобщо ти говори нещо думата “овулация”-обикновено е около 13-14 ден от деня на предходния цикъл(при нормален цикъл от 28 дни).И при нередовен цикъл какви изобщо са ти притесненията,щом така или иначе не се знае кога точно ще ти дойде.Срамота е да нямате обща култура.

# 368
Ива Атанасова 620742, спокойно, не си бременна. Случва се понякога малко да закъснее, но щом сте взели предпазни мерки, не се притеснявай Simple Smile

# 369
Ива Атанасова 620742, спокойно, не си бременна. Случва се понякога малко да закъснее, но щом сте взели предпазни мерки, не се притеснявай Simple Smile
благодаря ви много

# 370
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 17 години и за пръв път ми се налага да пиша тук, въпреки че постоянно следя въпросите и отговорите. Искам да се обърна към вас с молбата за помощ. Миналият месец пих ескапел и цикълът ми закъсня с 4 дена и най-накрая дойде! Този месец предстои да ми дойде! Остават ми 3 дни, но имах болки в корема сутринта след което имах кафяво зацапване. От тогава не е текло нищо и имам болки в гърдите. Имате ли идеи на какво се дължи това? Благодаря Ви предварително

# 371
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 17 години и за пръв път ми се налага да пиша тук, въпреки че постоянно следя въпросите и отговорите. Искам да се обърна към вас с молбата за помощ. Миналият месец пих ескапел и цикълът ми закъсня с 4 дена и най-накрая дойде! Този месец предстои да ми дойде! Остават ми 3 дни, но имах болки в корема сутринта след което имах кафяво зацапване. От тогава не е текло нищо и имам болки в гърдите. Имате ли идеи на какво се дължи това? Благодаря Ви предварително
А ти какво очакваш да стане като си пила Ескапел?Ако се беше поинтересувала малко щеше да знаеш за страничните ефекти.Може да ти повлияе на цикъла 5-6 месеца след приема.

# 372
За какво да чете за страничните ефекти?! Важното е приятелчето да си свърши работата. Нали не е неговото тяло.
Ескапелчето не е изход. Ползвайте презервативи и бъдете отговорни.
А защо пи Ескапел? Кой ден от цикъла ти беше? Питам, защото може би не е имало нужда от него, ако не си била в дните около овулацията.

# 373
За какво да чете за страничните ефекти?! Важното е приятелчето да си свърши работата. Нали не е неговото тяло.
Ескапелчето не е изход. Ползвайте презервативи и бъдете отговорни.
А защо пи Ескапел? Кой ден от цикъла ти беше? Питам, защото може би не е имало нужда от него, ако не си била в дните около овулацията.
Тя едва ли знае какво е овулация,а камо ли кога е.Страшно необразовани и неинформирани са явно младите.Малко по-нагоре почти същия безумен пост има.Важното е да правят секс,а какви ще са последствията изобщо не им е важно.След това се чудят в кой форум да питат.

# 374
  • Пловдив
А вие при гаф на 17 години бихте ли рискували да изчислявате някаква предполагаема овулация и спрямо това да пиете ескапел?! Въпросът е да е единичен случай, а да не става системно.
И не се палете толкова за "необразованите млади", че в темата за искащите бебе положението е доста по-трагично.

Общи условия

Активация на акаунт