Отговори
# 540
  • Пловдив
Твърде рано е да отчете. Твърде рано е да имаш каквито и да било симптоми. Изчакай закъснение и тогава направи тест.

# 541
  • София
Много рано за тест,а за тия сиптоми хептем.
Вирус нещо може да е.

# 542
Момичета, наистина, извинявайте, ама вземете четете има материало БОЛ, разбирам - притеснявате се, ама задавате направо налудничави въпроси, отговаря ви се и вие продължавате... Прочетете преди да попитате! Успех 😊

# 543
[video][/video]
Момичета, наистина, извинявайте, ама вземете четете има материало БОЛ, разбирам - притеснявате се, ама задавате направо налудничави въпроси, отговаря ви се и вие продължавате... Прочетете преди да попитате! Успех

Всъщност търсих материали в интернет, но това което намерих беше, че има опасност, ако не си е измил ръцете.
Затова и зададох въпроса си тук.

# 544
Здравейте, до сега не съм била бременна, но имам леки съмнения че може да съм, имам 10 дена до цикъл, но ми се появи за два дена розово течение и изчезна , доста често вечер ми се гади, но не повръщам и от една седмица се чустваш доста отпаднала, направих си тест -отрицателен е, чудя се дали е твърде рано за да го отчете ?
Tеста отчита след закъснение, а ти искаш 10 дни по рано да отчете.
Кога ти беше овулацията?

# 545
На мен започна да ми се гади още на 2рата седмица..не ядях и храните които обичам даже.. Сигурно и по този случай качих само 6 килограма.. Според мен ходи на гинеколог!

# 546
  • София
Да,да някои като видят теста и почва гаденето.

# 547
  • Варна
10 дни преди М да ходи на гинеколог? И какво се очаква да види тоя гинеколог? Освен да потвърди имало ли е О или не друго не виждам какво може да се случи. Вие гадатели ги изкарахте тези гинеколози...

# 548
Ама не търсете на готово отговор на безумен въпрос- те и отговорите в интернет са смехотворни, защото са писани от също толкова некомпетентни дами. Прочетете как се случва забременяването от А до Я и така сами ще си отговорите ПРАВИЛНО на въпроса.

# 549
10 дни преди М да ходи на гинеколог? И какво се очаква да види тоя гинеколог? Освен да потвърди имало ли е О или не друго не виждам какво може да се случи. Вие гадатели ги изкарахте тези гинеколози...
Имам предвид, че може да има проблем!

# 550
Всяко неменструално кървене е повод за посещение при гинеколог.

# 551
Ама не търсете на готово отговор на безумен въпрос- те и отговорите в интернет са смехотворни, защото са писани от също толкова некомпетентни дами. Прочетете как се случва забременяването от А до Я и така сами ще си отговорите ПРАВИЛНО на въпроса.
Ок, така е, но тази тема нали е за бързи въпроси и отговори. Вместо отговор, 5 човека ме пратиха да си търся информация в интернет. Като можеше ако искат на напишат нещо по въпроса ми.

# 552
То всеки може да напише, ама нивото на ограмотеност относно процеса по забременяване е меко казано потресаващо. Като 5 човека днес питат "мога ли да забременея през дрехите" защо очаквате нормални отговори? Тъп въпрос- тъп отговор. Съжалявам ама е така.

# 553
Е, не ... "през дрехите" няма нищо общо с моето питане... Смешно е

PS. Знаете ли, понякога човек като се паникьоса, има нужда от странично, трезво мнение, от една-две думи. Което се опитах да намеря и аз тук, ама ..

# 554
Ок. Няма как да си бременна от това, което описваш, успокой се.
Момичетата тук отговарят всекидневно на всякакви въпроси и понякога просто чашата прелива и си казват какво мислят. Реално ти задаваш първи въпрос, но преди теб е имало още 100, на които им се е отговорило, ама те пак си знаят тяхното и всички се чудим, защо изобщо някой се пъне да обяснява, като отсреща никой не вдява.
Та, така....Не е с лоши чувства. Просто бъдете разумни занапред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт