Тайланд 2019, 2020, 2021

• 26 217
  • 347
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря момичета...
Centara много ми харесва, гледах го, обаче от ноември става много скъп. Ще следя цената или ще търся агенция за по-добра цена...
Друго да попитам има ли дневни екскурзии от Пи пи до Краби или Ко Ланта? Понеже ще спим на Пи пи и ако има как от там да видим или Краби или Ко Ланта, просто може да пропуснем спането на Краби....

# 136
Няма какво да гледаш в Краби според мен, освен някой храм и ферма за слонове.

# 137
Няма какво да гледаш в Краби според мен, освен някой храм и ферма за слонове.

Храмове и слонове сме гледали, по скоро плажа да видим, знам ли... Всички ходят на Краби... Satisfied
Май Ко Ланта е по-добре, а и ферито от Пи пи до там пътува по-малко... Аз наистина не знам кое си заслужава да се види... Rolling Eyes

# 138
Всички ходят на Краби, защото е перфектна отправна точка за дневните трипове.
Моят съвет е да разделите няколко нощувки в Ао нанг и няколко в Пи Пи. Така от Краби ще можете да отидете и на трип в джунглата, примерно.
Сентара е много хубав резорт, но да се има предвид, че достъпът до него е единствено и само по вода или по маймунската пътека, по която аз втори път не бих си причинила да мина. Маймунките колко са сладки са толкова и лоши. Ако обичате вечерни разходки не е добър вариант.

# 139
И защото има евтини полети на катарците. Аз не бях чувала за Краби преди да видя офертата миналата година.
Спахме в Ао Нанг, за екскурзиите лодките взимаха хора от Сентара от кея.
Ако решите да спите в Ао Нанг, препоръчвам масажно студио Massage corner. Миналата година беше със сто процента положителни отзиви. Наистина най-добрите масажи получих там. Цената е твърда, не може да се пазариш, но са истински професионалисти. Тия на плажа и в хотела само галеха и пощипваха.

# 140
zigizagi, разбрах за Краби...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нашия полет ще е с Emirates до Пукет и за това питам къде още да ходим наоколо... Дали Пукет - Пи пи и обратно или Пукет - Пи пи - Краби и обратно до Пукет... Ако не спим и на Краби, а само отидем до там единия ден, ще е малко по-лесно връщането до Пукет... Но пък има ферибот до всички, така че ще го мисля още... Просто се чудя как да разделя нощувките... Rolling Eyes

# 141
Здравейте,някой знае ли кой организира екскурзиите на място примерно  до някоя забележителност по евтино от колкото които предлагат туроператорските агенции.Благодаря !

# 142
Тайландските агенции са няколко, а екскурзиите им се продават от тур-агенти на всяка крачка.Може да се пазариш, стигали сме до 50% отстъпка.

# 143
  • София
Пак съм аз  Laughing

Този път с въпроси, но не точно за Тайланд, а Малайзия. Мисля че Смърфиетка живее там, та очаквам включване, ако не греша разбира се.
Освен Куала Лумпур и остров Лангкави кое друго място да посетим. Чудим се например за остров Пенанг с Джорджтаун . Заслужава ли си да направим спирка и там?
А на Лангкави моля за препоръка в коя част да оглеждам за хотел?
Някой посещавал ли е Ко Липе? От Лангкави е сравнително близо, та и за там се чудим newsm78

Ще се радвам на всякакви насоки от посещавали тази част на света Peace

# 144
Пак съм аз  Laughing

Този път с въпроси, но не точно за Тайланд, а Малайзия. Мисля че Смърфиетка живее там, та очаквам включване, ако не греша разбира се.
Освен Куала Лумпур и остров Лангкави кое друго място да посетим. Чудим се например за остров Пенанг с Джорджтаун . Заслужава ли си да направим спирка и там?
А на Лангкави моля за препоръка в коя част да оглеждам за хотел?
Някой посещавал ли е Ко Липе? От Лангкави е сравнително близо, та и за там се чудим newsm78

Ще се радвам на всякакви насоки от посещавали тази част на света Peace

Виж темата за Сингапур и КЛ, там дискутирахме най-накрая за тия острови... Питай и там, смърфиетка се включва... Smile

# 145
Живеех!
Била съм на Ко Липе, на час с бърза лодка/фери е от Ланкави. На мен много ми хареса там - малко е и много спокойно. За там обаче искат визи, защото е тайландски остров. По мое време не можеше виза на място, но някъде четох, че вече може. Слагало се някакъв печат, но нямам повече инфо.

За Ланкави - някъде около Cenang beach, Tengah beach, Pantai Tengah beach

Пенанг - Джорджтаун е макс за 1 ден, не ми е фаворит този остров.

# 146
  • София
Смърфиетка , благодаря за бързия отговор bouquet
lunna pateka , благодаря и на теб! Не знаех, че има такава тема Peace

# 147
Здравейте, предстои ни пътуване до Пукет началото на октомври и четох, че срокът за безплатни визи е удължено до 31 Октомври, може ли някой, който е бил там на скоро да потвърди тази информация.

# 148
zigizagi, разбрах за Краби...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Нашия полет ще е с Emirates до Пукет и за това питам къде още да ходим наоколо... Дали Пукет - Пи пи и обратно или Пукет - Пи пи - Краби и обратно до Пукет... Ако не спим и на Краби, а само отидем до там единия ден, ще е малко по-лесно връщането до Пукет... Но пък има ферибот до всички, така че ще го мисля още... Просто се чудя как да разделя нощувките... Rolling Eyes
Включвам се, защото ние се лутахме между тези 3 дестинации. Спахме на Пипи- за мен това беше най-хубавото място и релакс от там ходихме и до Мая Бей) и наоколо Chicken island И т.н.(От Пипи е по-близо и един вид сте първите там, преди тези от Пукет и Краби). В Краби спахме в АоНанг и го ползвахме по препоръки от тук да го ползваме като отправна точка. Изморително си е всеки ден да плаваш с лодки до различни острови и то по часовник - тук 2 часа, там имате 3 часа - но пък островите са един път. Ние кацнахме в Краби и отлитнахме от там. За това пътя ни беше Краби(директно) до Пипи- 3 нощувки там- Пукет 2 нощувки - Краби 3 нощувки. В Пукет бяхме в Патонг - категорично не става за плаж, ние отидохме там заради тигрите и беше леко драма как да се върнем до Краби, защото всички лодки бяха заети и имаше само с микробус. Редуцирайте си ходенето и спането на много места. Моя съвет е да си разделите на 2 - Пипи и Пукет.
Освен, ако не отивате за 15-20 дена Simple Smile . Задължително последната вечер спане в Пукет, щом ще летите от там.

# 149
wantmenow, благодаря за съветите... Flowers Hibiscus
Аз също мисля, че е добре да се спи на възможно по-малко места и ако може да се обхванат дневните екскурзии ще е добре. Това местене от остров на остров с багаж, трансфери от/до летището, хотелите и фериботите, си струва пари пък колкото и да е евтино. За сега идеята е да спим само на Пукет и Пи пи (повечето нощувки) и от Пи пи да направим дневни екскурзии до Краби или Ко Ланта... За Краби ми е интересен Railay beach... За Пи пи лесно ще избера хотел, обаче за Пукет се колебая на кой плаж да е... Камала или Ката (за тези четох добри отзиви)? Едната вечер ще отидем до Патонг, нали там е нощния живот?

Общи условия

Активация на акаунт