Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

• 44 680
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Аз първо въведох плодовете след това каша ,но купена. Оризова каша в хладилник ще се сгъсти още повече, а дали след това бебето ще може да го яде не знам. Neutral Face

# 661
Трябва да се съхранява в хладилник, но ще стегне, ще стане на пудинг. Тоест, бебето ще трябва да дъвче кашата утре. Което не е проблем само по себе си. Ако те притеснява, направи утре пак оризова каша, просто намали количеството, за да не трябва да го хвърляш/ядеш ти. Всяка каша стяга в хладника /или оставена дълго на стайна температура по принцип.

# 662
Здравейте, какви купички използвате когато храните бебето вкъщи? Търся нещо, което не е от пластмаса.

# 663
Аз използвам керамични.

# 664
Аз използвам керамични.
Бихте ли ми казали какви точно? Някаква марка или магазин, от който сте ги закупили?

# 665
Честно казано идея си нямам каква марка са.
Мисля, че не пазая опаковките от Германия ги купихме.

# 666
Аз използвам бамбукови вмомента( гледам да има някаква картинка на дъното че тя обича да я гледа докато се храни) от кауфланд са

# 667
+1 бамбукови са купичките ни, от комплект от Кауфланд с чашка, чинийка, лъжичка и виличка.И от ДМ съм взела една също.Имаме и разни 4-5 силиконови лъжички

# 668
+1 бамбукови са купичките ни, от комплект от Кауфланд с чашка, чинийка, лъжичка и виличка.И от ДМ съм взела една също.Имаме и разни 4-5 силиконови лъжички
Момата много се радва на виличката. Банан с авокадо яде само от нея Joy

# 669
Използвам комплектите за хранене на WMF

# 670
От такива които ние ядем сега аз я храня. Ако почне да яде сама с лъжичка ще си помисля с какво да и сложа, че вдига чинията и хвърля на земята .

# 671
Какво ви е мнението за маскарпонето в менюто на 14м дете? Днес нямам пр. Мляко и се чудя мога ли дам маскарпоне с банан и  черни боровинки?

# 672
Произвежда се от термично обработено прясно мляко, така че е ок.

# 673
Една позната даде на 9 месечното си бебе тирамису 😹 Паднах!

# 674
11 месечното бебе на една приятелка има 11 зъба и яде шкембе чорба. 

Общи условия

Активация на акаунт