Захранване - въпроси и отговори - ТЕМА 4

• 44 760
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Преварена вода не пие от 6 месечна давам филтрирана вода. Чай съм давала лайка когато беше болна, но не е пила кой знае колко.

# 511
  • Плевен
Половин един час най много. Не че се е развалило, ако седи повече, но за бебеда се спазва по строг санитарен контрол.

# 512
Аз вода и един път не съм преварявала, давам от кана Брита. Но аз и не съм стерилизирала, така че може би не съм за сравнение. С първото дете се бъхтех с тия неща, но сега реших, че хич нямат смисъл и се оказах права, не сме имали проблеми.

# 513
В този ред на мисли - вода от филтрираща кана ок ли е? На 10 месеца е.

Ние също му даваме вода от кана без да я преваряваме,консултирах се специално за това с педиатърката Simple Smile

# 514
Аз вода и един път не съм преварявала, давам от кана Брита. Но аз и не съм стерилизирала, така че може би не съм за сравнение. С първото дете се бъхтех с тия неща, но сега реших, че хич нямат смисъл и се оказах права, не сме имали проблеми.

То и аз не съм стерилизирала много, но нямаме кана, питах за вода директно от чешмата.

# 515
 Ние сме на 6 месеца и половина и откакто се е родила давам бебешка вода на HIPP, не съм преварявала и 1 път.

# 516
Ей това не го разбирам Rolling Eyes
Ние сме на 6 месеца и половина
И майката ли е на 6 месеца?
Не може ли да кажете бебка е на 6 месеца и половина...  

# 517
Е щом е  Hipp, това автоматично променя факта, че е седяла водата нам си колко време в пластмасово шише, мда.

# 518
Лале, при нас водата е кофти на вкус и за това и ние не я пием от чешмата.

# 519
Ние и даваме Бочко и Бебелан от шишета, иначе готвя с вода от каната брита.

# 520
Е щом е  Hipp, това автоматично променя факта, че е седяла водата нам си колко време в пластмасово шише, мда.

И отгоре на всичко е 5 пъти по-скъпа от една обикновена изворна вода и дори бебешка вода с друга марка.
Между другото дори на самите шишета бебешка вода пише, че 48 часа след отварянето й пак трябва да се преварява, та какъв е смисъла от нея? Но аз пък не съм и преварявала. Давам си розов Девин и понякога бебелан. Нямало е проблеми.

# 521
Преварявам водичка в нейна си касеролка. Аз пия само минерална.

# 522
Ей това не го разбирам Rolling Eyes
Ние сме на 6 месеца и половина
И майката ли е на 6 месеца?
Не може ли да кажете бебка е на 6 месеца и половина...  

Ми какво пък толкова не му разбираш?
Не, не мога да кажа бебка, не ме кефи казвам си НИЕ и едва ли ти бърка в здравето, че да го правиш на въпрос.

Да ползвам си водата на HIPP, до 48 часа след отварянето е изпита, нищо не преварявам, не ме бърка, че е скъпа купувам я.

Стояла не стояла в бутилка няма капките да й цедя....Филтрите пък на каните съдържат активен въглен и също са пластмасови ама карай.... Как пък някой не го направи на въпрос, ами розовия Девин и той е в пластмасова бутилка....я как всички си тровят децата.....

# 523
Значи спирам да купувам вода и почвам от каната Grinning Благодаря за включванията!

# 524
Здравейте, захраних бебето преди 2 седмици и давам всели ден звленчуково пюре , поллвин бурканче от 125гр на ХИП или Холи с морков, картоф и пащарнак. Кога да въведа плодовите пюрета? Примерно да заместя едно цяло хранене с пюре зеленчуково на обед и когато вече ми е отпаднало храненето на обяд да почна да давам следобед плодово? Препоръки с кое пюре да започна? Споделете за хубави марки готови пюрета.

Общи условия

Активация на акаунт