Къдрокоси красавици - 3

• 57 746
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • В полите на Пирин планина
Brainbug, ха - ха! Simple Smile
Много добре ти се е получила разресаната прическа.
Иначе косата ти е страхотна!

Моята коса определено не е толкова къдрава, като твоята. Вероятно грешно съм се определяла до сега.

Къдрокоска и твоята е чудесна и много дълга.

# 106
Абе къдрави, чупливи- всички сме супер Simple Smile И вашите коси са страхотни- аз понякога като се размечтая за разнообразие (писват ми тези къдрици от време на време) си стягам косата на много стегнат кок след баня и така суша, за да стане на отпуснати, чупливи вълни Simple Smile

# 107
Brainbug, и аз те определям като 3b, страхотна коса имаш! Моята е същата, но не расте, а винаги съм мечтала да имам като твоята дължина!

# 108
  • Варна
Тези от вас, които ползват гела от ленено семе, как се справят със засъхналото на някои места newsm78
Моята коса е 3b, от около 4-5 месеца ползвам гела, много добре ми се отразява на косата - имам оформени добре къдрици, лъскава и жилава е и расте още по-бързо. Но ... постоянно има някъде засъхнало и когато си я оформям преди излизане, все хвърчи сякаш имам пърхот, което ме влудява  Tired

# 109
Аз не слагам от гела близо до скалпа. По дьлжините я намачквам, след като е изьхнала на 100% с микрофибарна кьрпа и след това не сьм имала пьрхот ефект

# 110
Аз попивам с тениска след като се омажа с гела, в случай че ми е дошъл в повече. Ако не е прекалено количеството не ми засъхва.

# 111
  • Враца
Аз се определям като 3б ама не съм много сигурна всъщност- някой по-запознат може да ме просветли.

А след разговорите за ресането на къдрава коса реших да се среша- ей така да се позабавлявам и се позабавлявах яко Grinning

Божествена, разкошна, невероятна коса Heart Eyes Hug
Направо очите ми останаха, как се отглежда толкова дълга коса, моята като стигне до средата на гърба и става много заплетена.

По отношение на гела от ленено семе, преди да го намажа на косата хубаво го разтърквам между дланите, защото и при мен го имаше този проблем.

# 112
Благодаря ви, момичета , но стига сте ме изчервявали Grinning Извинявам се за заблудата- не е толкова дълга- до долната част на плешките ми е (не знам дали се води средата на гърба) просто на снимката главата ми е леко назад , за да виждам какво снимам Simple Smile Когато стане прекалено дълга масурите се завиват много повече, което е супер, но обемът тотално заминава, затова не я пускам много , много...

# 113
Може ли повече информация за гела с ленено семе?Къде мога да го намеря?

# 114
  • Сливен
Прави се виж тук http://blog.hennafox.com/2015/04/домашен-гел-за-коса/

# 115
Аз искам да изкажа разочарованието си от авокадовата серия на Nature box. Шампоанът и балсамът правят косата ми много мека, но и много пухкава и хвърчаща. После трябва да я зализвам и заглаждам 2 часа, иначе е една лека и хвърчи във всички посоки.

# 116
Аз вчера видях, че има промоции в рибката и си поръчах на aphogee едно протеинче да си направя терапия, че вече май има нужда и една малка разфасофка от на Macadamia маската да я пробвам, че нали след протеина трябва нещо по-хидратиращо така Simple Smile Сега да видим кога ще имам време да се мацам и суша Simple Smile Nature box и аз съм заглеждала, но по-добре че не съм си взела.

# 117
  • Сливен
Извинявам се за глупавия въпрос,но как разбирате че косата ви има нужда от протеин или кератини друг въпрос за гела от ленено семе на суха или мокра коса се слага за по-добър ефект?

# 118
Аз искам да изкажа разочарованието си от авокадовата серия на Nature box. Шампоанът и балсамът правят косата ми много мека, но и много пухкава и хвърчаща. После трябва да я зализвам и заглаждам 2 часа, иначе е една лека и хвърчи във всички посоки.
Хммм странно, аз пък съм много доволна. Хем косата ми е леко къдрава с доста фриз. Даже спря да ми се наелвктризира толкова. Явно всичко е строго индивидуално.

# 119
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите за гела от ленено семе.
Ще пробвам да попивам с тениска, след като се намажа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт