Къдрокоси красавици - 3

• 57 795
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Не, разбира се, къдрава съм си по принцип. Четката явно активира къдриците да се навият още.

# 676
  • В полите на Пирин планина
Коя е тази накъдряща четка?

# 677
# 678
Не, разбира се, къдрава съм си по принцип. Четката явно активира къдриците да се навият още.
е да де. Колко къдрава си? Дали ще има ефект при чуплива коса?

# 679

Благодаря много. Освен да взема да я пробвам, защото моята коса е по-скоро чуплива, а искам повече къдрици... Simple Smile

# 680
Ох, не знам дали не се изразих подвеждащо. Четката не е накъдряща, ако естествената ви коса не е такава, не мисля, че ще се накъдрите. Косата ми е 3b, а отзад, където става този ужас със бруталното скъсяване е 3с. Във всички клипчета за четката се споменава въпросното скъсяване, но това е само, ако си го имате заложено в косата. Четката просто активира истинската къдрица да се покаже такава, каквато е по природа. Моята е на спирали/пружинки, а това, за което ви говоря, че се получава, не е пружинка, а топче - уверявам ви, не искате такъв ефект Grinning

# 681
Благодаря за отговора и насоките, Spiritlight.
Моята коса е 3а - не е на спирали, а на отпуснати къдрици. Simple Smile
Ще я помисля тази четка.

# 682
за финиш пробвах желето на As I am. Като резултат съм много доволна - къдрици и мкогоооо обем, такъв до сега съм нямала. Не знам дали е от жрлето или четката. Ще пиша при следващи опити.
От кой сайт Ви изпратиха мострите? В Бг ли живеете?

# 683
за финиш пробвах желето на As I am. Като резултат съм много доволна - къдрици и мкогоооо обем, такъв до сега съм нямала. Не знам дали е от жрлето или четката. Ще пиша при следващи опити.
От кой сайт Ви изпратиха мострите? В Бг ли живеете?
Да, в Бг. Сайта е хеърмаг. Наскоро го открих и съм много приятно впечатлена.
А коя е най-добрата хидратация, която сте пробвали момичета?

# 684
Е аз гледах в хеърмаг, ама такова желе не видях...

# 685
Момичета, а каква протеинова грижа използвате? Аз съм доволна от протеиновата маска в пакетче от Дъглас ( тези, които са на касите) и май от бялата серия на Елсев.Моята коса не е точно къдрава, 2б-2с. Пускала съм снимки.

# 686
Е аз гледах в хеърмаг, ама такова желе не видях...
Може да го нямат налично. Може да се обадите и да питате. Много подробни консултации правят по телефона.

# 687

А коя е най-добрата хидратация, която сте пробвали момичета?

На мен фаворити за момента са ми https://www.zlatnaribka.com/hidratirasht-balsam-matrix-bio-hydra … matrix&page=2 и https://www.cultbeauty.co.uk/briogeo-don-t-despair-repair-deep-c … tioning-mask.html. На Дева хидратиращата маска също много ми харесва.

Доволна съм от тези протеини Олаплех 3, https://www.zlatnaribka.com/keratinov-2-minuten-rekonstruktor-ap … ml?search=aphogee

# 688
Момичета, а на какво се дължи факта, че когато съм на море и се къпя в морската вода косата ми става по-твърда, но  с разкошни къдрици? Трудно ми е да разбера дали и липсва протеин или е пренаситена. Пробвах експеримента с косъма, но веднъж се къса лесно, веднъж трудно....
Вчера ползвах дълбоко хитратираща маска и шампоан на Brave New Hair, след това на Гарниер храна за коса с макадамия и косата ми стана мека, но по-изправена. Sad

# 689
Аз изпробвах на Балея серията за къдрава коса, включително препоръчания тук крем за къдрици. Не съм доволна, не е моето нещо, да не говорим, че кърдици нямам нито една, наложи се да си среша косата, която се разпръсна от въпросния крем, вместо да оформи къдриците. Сега ще я подаря на приятелка, да видим на нея как ще ѝ се отрази, а аз оставам на ленено семе за оформяне Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт