Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 943
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте Simple Smile записвам се да ви следя Simple Smile вчера си получих пратката от ремикс бг (пола,рокля и яке)-по-късно ще кача снимки,че от телефона нещо не се получава.Много ми харесаха нещата,докато не видях че на якето му липсват две копчета Rage .В сайта беше споменато само за едно,отварям пакета и гледам - пада нещо от якето-не е копчето (него вече го няма) ,а нещо като малък винт Joy Резервно копче няма,етикет също ,нищо ,че уж беше със.Много съм разочарована, ужасно много бях харесала якето и сега хем ме е яд ,че ме минаха и хем ме е жал да го върна.Ще се замисля дали да поръчвам вече от този сайт.

# 496
Колко пари струва това яке?

От ремикс нищо не поръчвам. За мен са огромни измамници, като събират дрехите на хората, уж не ги одобряват и след време ги пускат в сайта за продажба.

# 497
  • София
Наскоро някой беше писал ,че си видял пратена пола към тях- неодобрена, в друг сайт да се продава.
Това е абсолютно възможно, всичко което се оцени като брак ,се препродава на кг на други сайтове.

Здравейте Simple Smile записвам се да ви следя Simple Smile вчера си получих пратката от ремикс бг (пола,рокля и яке)-по-късно ще кача снимки,че от телефона нещо не се получава.Много ми харесаха нещата,докато не видях че на якето му липсват две копчета Rage .В сайта беше споменато само за едно,отварям пакета и гледам - пада нещо от якето-не е копчето (него вече го няма) ,а нещо като малък винт Joy Резервно копче няма,етикет също ,нищо ,че уж беше със.Много съм разочарована, ужасно много бях харесала якето и сега хем ме е яд ,че ме минаха и хем ме е жал да го върна.Ще се замисля дали да поръчвам вече от този сайт.
Пиши им и снимай какво си получила в състояние с етикет. Според мен биха могли да ти предложат да го върнеш за тяхна сметка. В противен случай ако можеш си гопоправи щом ти харесва.

# 498
Не "биха могли да ти предложат", а направо връщай якето за тяхна сметка, няма да имаш проблеми (с подробно описание на проблема).

Имам богат опит с Ремикс и мога да кажа, че съм повече от доволна. Достатъчно добри намаления правят, за да можеш да си купиш супер изгодно дрехи, че и обувки, които изобщо не се предлагат в България, а и Европа. Е не е като кварталната втора употреба 5 неща за 10 лева, но при всички случаи ако знаеш какво търсиш и купуваш, оценяваш сайта. Детските им дрехи обаче са безумно скъпи и реално не си заслужават!

# 499
И аз имам няколко попадения от Ремикс, но и разочарования, и смятам, че пазаруването от сайта изисква прекалено много усилия да не те прецакат, с което ми носи прекалено малко удоволствие

# 500
И детски има чудесни попадения! Просто трябва да се следят промоциите в Ремикс.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 13:35 от Г-жа Рамацоти

# 501
Аз също съм купувала епизодично детски дрехи (2-3 пъти), но на фона на десетките дрехи за мен, не ги смятам за нищо. Ние на работа се комбинираме с колежките и така доставката и връщането ни излизат без пари, та постоянно въртим едни торби и при това положение имам много успешни покупки.

# 502
А някоя от вас ползва ли приложението Shed? Гледам няколко влогъри го рекламират.

# 503
  • София
Е те не го ли затвориха още мин.година?

# 504
Да а беше супер удобно приложение, жалко че го затвориха.

# 505
Последните 3 седмици почти няма нова стока в деня на зареждането. От скоро са с ново име и въобще не е добре работата
Какво им е името сега?Все се каня като отида в Пловдив да ги посетя.

# 506
Ще излъжа...не запомних.
Да речем, че е scandinavia..или нещо подобно

# 507
  • Далечният изток
Момичета, може и да е
коментирано, но не мога да намеря из темите... Въпросът ми е - купих си чанта, мисля, че е естествена кожа, как да я третирам, за да премахна тази миризма и за да ми е чиста разбира се. Мога ли да я изпера и как - на ръка, в пералня, нямам никаква идея... За първи път си купувам чанта от ВУ и наистина не знам какво да я правя.

# 508
Дай я на химическо.

# 509
  • София
Момичета, може и да е
коментирано, но не мога да намеря из темите... Въпросът ми е - купих си чанта, мисля, че е естествена кожа, как да я третирам, за да премахна тази миризма и за да ми е чиста разбира се. Мога ли да я изпера и как - на ръка, в пералня, нямам никаква идея... За първи път си купувам чанта от ВУ и наистина не знам какво да я правя.
Чанта не съм прала, но яке от естествена кожа съм прала в пералнята. С течен сапун на кратка програма. Най- важно е да я сложиш  да съхне на сянка. Може да я обърнеш наопаки при прането, ако е светъл цвят може да се образуват петна при съхнене. Но всичко зависи от вида кожа.

Общи условия

Активация на акаунт