Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 499
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Страхотна!!! Честито!

# 136
Благодаря. Ще ви я снимам утре, че остана в колата. Изглежда запазена.

# 137
  • Mostly in my mind
Аууу, как ти завидях!

# 138
И малко дрехоляк от Мания за 12 лв общо
Скрит текст:
Потник и шал за мен

# 139
От два дни обикалям за някакво олекотено яке да си взема и нищо интересно никъде, само шушляци заредили вече ужас. Затова пък детето естествено намазва - рокля, блуза и клин от Шика миналия ден, днес - яке, суичър и кукла от Мъпет. И всеки път си обещавам, че като търся нещо за мен няма да гледам детското и ...
Сега ще поровя из Ремикса, пак опрях до там.

# 140
В Дрехата, дето е до Плиска, има разпродажби и доста прилични неща в сравнение с другите им магазини. Народът доста пазаруваше, но не можах да разгледам, че бях с бебето. За него забърсах зимно спално чувалче за 50 стотинки. Много съм доволна, че ще го ползва още два месеца, а ми е необходимо, че е почнал да рита и да се отвива.

# 141
Честити находки,момичета!Попадение(за мен) от днес

За сумата от 2.30 двата чифта

Доволна съм!Отдавна не си бях "оцелила" нещо,което ми трябва.

# 142
Браво! И аз имам такива черни гуменки, но постоянно пускат боя и ми цапат чорапите, ужас е. Някой знае ли как да ги "фиксирам"?

# 143
Благодаря!Носени са ,но са запазени,а и рядко си намирам номер.Сега ще ги пера и в последната вода мисля да сложа оцет(да фиксирам боята).Пробвай така и за твойте черни.А Конверса малко ме притесни,че е платформа,но надявам се да са удобни(цвета мн.ми хареса.).

# 144
В Мания Дружба има много и хубави детски дрехи и в двете зали. Не купих нищо, понеже отидох да търся хавлия с качулка, ама нямаше...

Иначе ММ е с находка страхотни нови обувки да 30-ина лева от зала А в ден на зареждане.

# 145
Моля за помощ дамите от Стара Загора:
Кои магазини мога да посетя утре и ориентир как/къде да ги намеря, тъй като планираме разходка по центъра ви?
Благодарности на отзовалите се.

# 146
  • Fort Worth, TX
Silverstone, аз основно от там си купувам нещата.Имам точно до нас 1   и смятам утре да си направя една разходка, че отдавна не съм го посещавала.

# 147
ето реална снимка на новото возило. Съдейки по гумите е чисто ново. Сега остава и дребен да свикне да го кара.

Скрит текст:

# 148
Моля за помощ дамите от Стара Загора:
Кои магазини мога да посетя утре и ориентир как/къде да ги намеря, тъй като планираме разходка по центъра ви?
Благодарности на отзовалите се.
Ако питаш за Стара Загора, мога да ти препоръчам един магазин, но в неделя не работят. Мерлин се казва, малко встрани е от центъра. Адреса е ул. Гурко 94, това е на основната транспортна улица.Едни от най-ниските цени и невероятно качество. Сега са направили и програма нещо, при всяка покупка има и намаление. на 8 март бяха на -25%, и имаше игра за безплатни покупки.

# 149

От Мъпет Маг.

Общи условия

Активация на акаунт