Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 575
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Наскоро реших за подменям пердетата и се разгледах из ву. Ми те ми резнаха по-скъпи, отколкото в Икеа, откъдето си и купих.
От днес. Чисто нови боксерки и слипчета за мъника.

Оооо страхотни са 😁

Аз съм намирала хубави пердета в Мания и то в зала Б. Чак други обзавеждах
И аз влизам с въпрос за пердета, платове - ще ми трябва нещо подходящо за тераса. Във всички магазини Мания ли се предлагат пердета? За София питам.
Понеже съм отскоро в темата и нямам голям опит от магазините ВУ, ще споделя все пак, че от Мания - Красно село миналата година намерих марков дълъг кожух от естествена кожа за 7 лв /една жена от опашката на касата ми услужи с нейната карта за отстъпка, така научих, че мога да си взема карта и аз /. От магазин в подлеза на НДК съм си взимала 3/4 панталон с чудесна за моята фигура кройка. Наскоро минах отново там, но останах много разочарована от изложеното, дрехите бяха сякаш от 80-те години на миналия век.

# 286
  • София/Севлиево
В Галакси трейд център на мястото на био магазина са отворили М Пулс-онзи ден минах оттам ,но нямах време да разглеждам.

# 287
Да, зареждат във вторник. Има добри попадения, аз го посещавам от време на време.

# 288
  • София
Днес от Мания Дружба, си купих страхотни дънки, 3 чифта, една къса рокля, по-скоро есенно-зимна плътност, две летни блузки, едната на цветя, тениска за малката с пеперудки и от хубава материя..., май това е. Едните дънки са светъл деним, слим, другите са с дължина до глезена и цип около глезена, пак слим, но по-тъмни, третите са нещо като 7/8. Около 35 лв. всичко. А, и един флорален панталон, пак слим модел, извинявам се за слим-повторенията Grinning

# 289
И аз днес се разписах без да очаквам
Скрит текст:
Спортна блуза от Хумана за 4 лв

Две прозрачни ризи от Хумана по 4 лв всяка. Стана ми смешно, че бях облечена със същата като синята , само че в черно Wink

Блуза с къс ръкав и черни панталони по 4 лв всяко от Хумана

И една рокля от кварталната втора употреба. Излезе ми 10 лв. Много ми харесва този магазин, защото мацката, която го държи много си подбира дрехите, които предлага

# 290
Аз покрай пердета открих ВУ.Ако в някой магазин са скъпи,просто не ги купувам.Постоянно има в ''шик-шик''.Друг е въпроса колко време ще отнеме да намерите вашите завеси/перде.Купувала съм чисто нови в опаковка.В зиг-заг също има.От хумана съм купувала страхотно за 3кинта.Всичко е въпрос на късмет.
Купих добри спортни дрешки напоследък,но не и нещо ежедневно.С две думи,няма хубава стока напоследък.

# 291
Много ми харесаха ризките. В последно време и аз се запасявам с такива.
И като спомена Хумана се сетих, дълго време търсих миди бохо/флорална рокля и в събота най-сетне попаднах на нещо.
Скрит текст:
Не се сетих да снимам, затова от интернет е снимката. Само ръкавите са преправени на 3/4-ти. Като за 3 лв. перфектна. Детето отмъкна тениска на/с Пепа Пиг, скини лилави дънки, че настоящите такива вече умаляват и лятна рокличка на круши /само такава нямахме от плодовите/.
Пердета и аз имам доста от ВУ, да не кажа почти всички. Но като съзра нещо интересно не се замислям много, та си трупам.

# 292
  • Mostly in my mind
Аз се разписвам със сива лятна рокля на кибритени клечки за мен на Накетано.  Simple Smile

# 293
Събота е и се отчитам Wink
За мен риза на H&M

За детето тениски. Взех различни размери, че май за това лято вече има достатъчно

И една тениска взех на мъжът ми.
Всичко от Мания ми излезе ~ 17 лв

# 294
Днес:два панталона,за двама тийн-а,за един лев (от втория маг.на сп.на Лъвов мост-в събота е 2 лв./кг.)

# 295
  • София
Днес:два панталона,за двама тийн-а,за един лев (от втория маг.на сп.на Лъвов мост-в събота е 2 лв./кг.)

Там намират ли се интересни неща тип битово, обувки?!

# 296
Обувки има,но не винаги заслужават внимание.Битово не съм засичала.

# 297
  • Fort Worth, TX
Както нямаше да купувам дрехи и пак рокля,халат, кристална паничка и урмър за ароматизиран восък.

# 298
Неделен отчет - туника, блуза и пак две жилетки. На детето също блузка от органичен памук на НМ. Общо 8 и нещо лв. от Мания.
Скрит текст:

# 299
Неделен отчет - туника, блуза и пак две жилетки. На детето също блузка от органичен памук на НМ. Общо 8 и нещо лв. от Мания.
Скрит текст:
Бялата жилетка е прекрасна! Останаха ми очите в нея! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт