Нашите second hand находки- Тема 41

• 80 592
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Mostly in my mind
Премиум услугата е 8.90 лв. Wink
Разчитам да ми одобрят нещата. High range марки са повечето. Ама ще видим...

# 361
  • София
Мен ме е яд само за една нелоша чанта, която не пуснаха. Нямаше следи от употреба, актуален беше модела, не знам защо така направиха. Иначе имат клауза, че стоки със стойност под 20 лв. не одобряват. Иначе на около 20 неща, горе-долу 5 одобряват, говоря за дрехи. Обикновено и чанти, особено кожени, та затова тази не мога да я прежаля Joy

# 362
Мене първия път ме беше яд, че изпратих доста бебешки дрешки и нямаше никакви одобрени от тях. Потънаха вдън земя. Можех да си ги намушкам по вакуумните пликове, та ми беше обеца нищо детско да не изпращам.
Лолита, не тръгвай с голямата кошница т.е. не се надявай много.

# 363
Естествено, не мога да съм сигурна, но смятам, че някои хубавки дрешки си ги вземат за тях. Може за това да потъват. И аз имам нови дрехи, които не можах да нося, защото напълнях, но засега си стоят. Не знам дали бих пратила.

Мене първия път ме беше яд, че изпратих доста бебешки дрешки и нямаше никакви одобрени от тях. Потънаха вдън земя. Можех да си ги намушкам по вакуумните пликове, та ми беше обеца нищо детско да не изпращам.
Лолита, не тръгвай с голямата кошница т.е. не се надявай много.
Жалко за дрешките. Могат да се пазят за спомен. В нашия град могат да се даряват много малки бебешки дрешки в родилното отделение. Мисля да го направя, но по нататък.

Последна редакция: нд, 26 май 2019, 04:48 от AnMary

# 364
Eдва намерих темата ... що не пишете. Находки нямате ли, я марш по магазините? Срамота.
Вчера набрах от Мания една ефирна туника за лятото и ризо-рокля до под коляното. Добре, че има ВУ да експериментирам и да не ме е яд после за 6-те лв. Та, не съм носила такива ризо-рокли досега и се замислих. Виждам, че май е по-актуално да се носят свободни и прави, а не с коланчета и прочее. Вие как ги носите?

# 365
😂😂😂 О имааа разбира се , трябва да ги нащракам. Днес си мислих, че всичко по мен е секънд хенд и ми стоят супер придобивките😊

# 366
  • София
Eдва намерих темата ... що не пишете. Находки нямате ли, я марш по магазините? Срамота.
Вчера набрах от Мания една ефирна туника за лятото и ризо-рокля до под коляното. Добре, че има ВУ да експериментирам и да не ме е яд после за 6-те лв. Та, не съм носила такива ризо-рокли досега и се замислих. Виждам, че май е по-актуално да се носят свободни и прави, а не с коланчета и прочее. Вие как ги носите?

Цели торби съм си накупила последно време, ама все нямам време да ги снимам. Обожавам такива рокли тип риза. Нося ги свободно без колан, но много зависи от модела и от фигурата.

# 367
Аз ги нося като туники, върху слим-дънки

# 368
В шах съм - пола, която бях изпратила на Ремикс и не беше одобрена, сега си я открих в Като Нови. И да, абсолютно сигурна съм, че е точно моята, има си нещо отличително. Как ни работят само ...

# 369
В шах съм - пола, която бях изпратила на Ремикс и не беше одобрена, сега си я открих в Като Нови. И да, абсолютно сигурна съм, че е точно моята, има си нещо отличително. Как ни работят само ...

Аз подозирам същото, защото, както съм казвала, изпратих почти нови и нови дрехи, а одобриха само 2 от тях. Останалите над 20 бр. в перфектно състояние и хубави марки уж не отговаряли.

Последна редакция: пн, 03 юни 2019, 16:27 от Natali_

# 370
  • Mostly in my mind
Ужас...
Аз защо съм ЗА платената услуга. Така поне нищо не могат да скрият.

# 371
Лошото е, че е платена от теб и накрая може да си една куриерска услуга назад. Аз като пращах, беше нещо от рода на 12 лв., одобрените ми неща - за 2 лв. за мен.
Повече няма да си правя експерименти, но и няма да купя нищичко от тъпия им сайт!!!!

# 372
  • София
И аз мисля, че е възможно да продават на други сайтове неодобрените дрехи, за които според инфото в страницата им заплащат по 0,01 лв.на започнат килограм /!/. То не е икономически обосновано да рециклират добре запазени дрехи, след като могат да ги препродадат.

Изпращам само с премиум услугата и то неща, които съм пробвала да продам през други канали и Ремикс е останал последната налична опция. От последната торба съм доволна - одобриха ми и трите неща, които изпратих. Но прихода няма да похарча в сайта.

# 373
  • Mostly in my mind
И аз съм насъбрала разни неща. И мисля скоро да пратя. Ще ползвам платената услуга, която е 8.90. Беше 12 лв, но я намалиха.
Досега 2 пъти съм пращала. Доволна съм като цяло, но и аз не изразходвам сумите си при тях. Прехвърлям всичко към банковата сметка.

# 374
Моята придобивка от събота,летен панталон на дороти перкинс.

Общи условия

Активация на акаунт