Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 305
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 14 985
На мен не ми изглеждат изпарител и!Приличат ми на +Дано съм права успех!

# 14 986
Няма смисъл от такива тестове при теб. Пусни си чхг утре, дано ти е нараснало

# 14 987
Здравейте! Принципно съм от търпеливите, но ей ме на! Тази сутрин си направих тест с първа урина, отчетен в указаното време, снимките също са заснети в указаното време. Имам 5 дни до НЕочакваната лелка, тоест осъзнавам колко е рано, но за първи път използвах Лейди тест, и не мога да преценя изпарителна ли е или има мноооого бледа черта. Да поясня - не знам какво точно хваща снимката, но на живо розовее чертата. Следя ову с лентички и ни трябвало да в била на 31.08. Моля за мнения, ще повторя теста в сряда, но дотогава ще откача, а не ми се иска да давам кръв ако според вас е изпарителна. Simple Smile благодаря на всички предварително!

# 14 988
Според мен е изпарителна.

# 14 989
Виждате ли втора бледа черта?

# 14 990
Да вижда се нещо подобно на мойта

Последна редакция: пн, 11 сеп 2023, 11:07 от Tita89

# 14 991

Приличат на изпарителни. Но пояснете кой ден ви е днес, имате ли закъснение, овулацията кога беше?

# 14 992

Приличат на изпарителни. Но пояснете кой ден ви е днес, имате ли закъснение, овулацията кога беше?
Не е засичане овулация, менструацията е нередовна има месеци и на 28 дни има и на 36. Днес е 35 ден, от нетърпение направих още един престо и на 1вата минута си излезе 2ра черта

# 14 993
На предните снимки почти не се забелязва чертичката и мислех, че са изпарителни. След теста с втора черта и на Престо според мен има нещо. Пуснете кръвен тест или изчакайте 2 дни и пак направете тест, за да видите дали ще се насити чертичката.

# 14 994
На предните снимки почти не се забелязва чертичката и мислех, че са изпарителни. След теста с втора черта и на Престо според мен има нещо. Пуснете кръвен тест или изчакайте 2 дни и пак направете тест, за да видите дали ще се насити чертичката.
Благодаря теста е сниман на 1вата минутка, на 5тата чертата се насити  🙂. Утре ще пусна и едно чхг за успокоение. 

# 14 995
Здравейте на всички, ще карам по същество:
Не редовен цикъл, последна менструация на 09.08. Дължина на цикъла около 32-35 дена. Според календарчето(на което не вярвам особено) имам закъснение 1 ден. Сега след работа си направих тест(най-обикновена лентичка) и излезе много бледа втора, но видима чертичка, въпроса е дали на вас теста ви се вижда положителен, защото знам че съществуват и изпарителни чертички...
Снимката на теста е на 4мин:

# 14 996
Положителен , честито

# 14 997
Здравейте, днес си направих кръвен тест и Чхг е 42, което е доста ниско за 16 дена след ову. Някой имал ли е подобен случай ? Малко се притеснявам, защото днес получих кръвотечение не силно колкото цикъл, но почти. Казаха ми че стойностите са прекалено ниски и най-вероятно няма да продължи бременноста. Давайте съвети и мнения, имам час чак за след седмица за нови изследвания. Дотогава ще се изям от притеснение.

# 14 998
  • На изток от Ада
Може да падне чгх. Не ви ли изписаха прогестерон?
Пуснете 2 чгс след 48 ч

# 14 999
Здравейте момичета🤗🌸Не знам дали е пи темата,но вече ще се побъркам.С мм правим опито за бебче от няколко месеца и забелязвам ,че около датата на ову иши в деня по време на полов акт имам болки ,понякога доста силни..според вас на какво може да се дължи ,опасно ли е ? Бях на гонеколог и му споменах,той нищо не ми отговри🥺

Общи условия

Активация на акаунт