Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 042 082
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 700
Ехеееее
Браво ! Супер си е теста !
Честито от мен и всички да е наред!
Да не си пипнала Примулут нора !
Благодаря! Дано да е наред всичко и тази лекарка да греши.

# 2 701
Tedi, теста е очевидно положителен, защо не отидеш на второ мнение при друг лекар с вагинален ехограф. За коремен казват след 9 г.с. че се ползва, то може и преди това, но дали ще се види добре е друг въпрос.

# 2 702
Tedi, теста е очевидно положителен, защо не отидеш на второ мнение при друг лекар с вагинален ехограф. За коремен казват след 9 г.с. че се ползва, то може и преди това, но дали ще се види добре е друг въпрос.
Запазих си час за петък, при този, за когото твърдят, че е най- добрия в града. Помагал е и на няколко мои приятелки. Надявам се да е наред всичко и да се види. А доколкото знам, тук никой не преглежда с вагинален.

# 2 703
  • Бургас

Точно! Моя лекар до 9-10 г.с. ме гледаше само с вагинален. Едва в 12 г.с на феталната ми беше първия преглед с коремен ехограф.

Теди, стискам палци всичко да е наред и в петък да се види точицата!

# 2 704
Много благодаря на всички за отговорите! Наистина ме укоражихте! ☺️

# 2 705
Здравейте закъснява ми с 1 ден. Това е вторият тест.

# 2 706
  • София
Ок Hands Thumbsup

# 2 707
  • На остров
Tedi при този тест няма съменние, че си бременна ! Дано всичко да е наред !

# 2 708
  • София
Здравейте закъснява ми с 1 ден. Това е вторият тест.

Бременна си!

# 2 709
Tedi при този тест няма съменние, че си бременна ! Дано всичко да е наред !
И аз така си мисля. Благодаря ти!

# 2 710
  • София
Честито и от мен! Ясно се виждат чертичките Simple Smile

# 2 711
Пусни си кръвен за най-сигурно,ако и другия лекар не се справи...
Първата бременност лекарката ме гледа с коремен и и отне 20 минути и то само,защото много нахално я карах да търси,иначе да се беше отказала от отдавна.Та явно много рано като отидеш и е много трудно да намерят бебешока.Успех и всичко ще е наред.Чертичките са перфектни.

# 2 712
Пусни си кръвен за най-сигурно,ако и другия лекар не се справи...
Първата бременност лекарката ме гледа с коремен и и отне 20 минути и то само,защото много нахално я карах да търси,иначе да се беше отказала от отдавна.Та явно много рано като отидеш и е много трудно да намерят бебешока.Успех и всичко ще е наред.Чертичките са перфектни.
Да, със сигурност ще си пусна! Надявам се да успее, ако не, задължително кръвен.
Благодаря ти, много!

# 2 713
# 2 714
  • София
Май е положителен...имаш ли симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт