Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 961
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 685
Tedity21, с вагинален ехограф ли те прегледаха?
Не, с коремен.

Това може да е причината да не се е видяло нищо. В ранна бременност прегледите трябва да са с вагинален ехограф. Отиди при друг лекар с добра апаратура.
Тази лекарка е с най-добрия ехограф в града. Притеснява ме и фактът, че не ме извика отново да проследим, а целта ни била отрицателен тест и да ми дойде от Примолута. Според нея, щом не се вижда нищо, значи бременността не се развива правилно.
Според мене  не вземайте хапчетата. По чакайте още няколко дена рано е сигорно и пак отидете. Може да пуснете кръвен тест през 48 часа, ако има бременност стойностите ще се покачват. Бъдете спокойно и успех. Не се отчайвай те

# 2 686
Благодаря много за отговорите! ☺️
Дано всичко е наред.

# 2 687
Здравейте момичета!
Правим ние опити от известно време, но не усилено, ами когато и както можем. Тааа имахме добър опит последният път и до датата на М ми остават 2 дни. И вчера реших да си направя експеримент с тези тестове Престо, защото съм чувала и чела много лоши неща, но и добри де. Тя направих теста следобед и резултата беше мнооооооого бледа втора черта :

И днес сутринта направих другия с този резултат :

Да видим какво ще излезе накрая Grinning
Разбира се много се надявам... Но е Престо и затова не се радвам така да се каже.
Вие какво мислите?

# 2 688
Здравейте момичета!
Правим ние опити от известно време, но не усилено, ами когато и както можем. Тааа имахме добър опит последният път и до датата на М ми остават 2 дни. И вчера реших да си направя експеримент с тези тестове Престо, защото съм чувала и чела много лоши неща, но и добри де. Тя направих теста следобед и резултата беше мнооооооого бледа втора черта :

И днес сутринта направих другия с този резултат :

Да видим какво ще излезе накрая Grinning
Разбира се много се надявам... Но е Престо и затова не се радвам така да се каже.
Вие какво мислите?
Направете си Шуър Чек,иначе на Престо се вижда бледа черта. Дано е това успех

# 2 689
  • Варна
Нямам вяра на престо. Не казвам, че е отрицателен, а че е недостоверен. Вземѝ друга марка.

# 2 690
Скрит текст:
Не, с коремен.

Това може да е причината да не се е видяло нищо. В ранна бременност прегледите трябва да са с вагинален ехограф. Отиди при друг лекар с добра апаратура.
Тази лекарка е с най-добрия ехограф в града. Притеснява ме и фактът, че не ме извика отново да проследим, а целта ни била отрицателен тест и да ми дойде от Примолута. Според нея, щом не се вижда нищо, значи бременността не се развива правилно.

Ужас. За пореден път оставам без думи от лекарски небивалици. Лекарката може да е с най-добрия ехограф, но е важно и тя да е компетентна. На толкова ранен етап, и то само с преглед с коремен ехограф, е просто абсурдно да  се правят заключения, че бременността не се развива. Както казах, в ранна бременност прегледите се правят с вагинален ехограф. Също така никой добър лекар не би направил заключение толкова рано, а би ти казал да изчакаш малко и пак да отидеш.

Wiwanova, чертата изглежда като типичните изпарителни черти на Престо, със снимки на които е пълно в темата. За мен, е отрицателен.

# 2 691
Апарата може да е перфектен, но накрайниците се сменят... и толкова да й стига обучението за ползването му, до коремния сферичен или дъговиден накрайник Sad В този случай, по-добре нова консулатация с по-стар апарат, но с по актуални познания на ползващия го.

# 2 692
  • На остров
Аз напълно споделям мнението на Happy.
Почвам да се замислям как стават лекари толкова некомпетентни, дори и със специалност Гинеколог.

Престо теста е отрицателен за мен.

# 2 693
Ще видим резултата неминуемо ще се появи Grinning

Иии тези черти излязоха до 10та мин, към 3-4 мин... Мислех че изпарителните са следствие на това че са се появили след указаното време.
Иначе разбира се, че ще направя друг тест АКО Hands Pray ми закъснее Simple Smile)

# 2 694
Скрит текст:
Не, с коремен.

Ужас. За пореден път оставам без думи от лекарски небивалици. Лекарката може да е с най-добрия ехограф, но е важно и тя да е компетентна. На толкова ранен етап, и то само с преглед с коремен ехограф, е просто абсурдно да  се правят заключения, че бременността не се развива. Както казах, в ранна бременност прегледите се правят с вагинален ехограф. Също така никой добър лекар не би направил заключение толкова рано, а би ти казал да изчакаш малко и пак да отидеш.

Wiwanova, чертата изглежда като типичните изпарителни черти на Престо, със снимки на които е пълно в темата. За мен, е отрицателен.
А аз ѝ имах голямо доверие, тя следеше първата ми бременност. И ако не беше тя, не знам дали синът ми щеше да се роди жив. Но този път, не знам защо, така ме,, претупа". В кабинета ми направи уринарен тест, от който прецени, че чертата не се насища бързо и хубаво. А когато се прибрах, шуъра показа две черти, още щом капнах. И втората е по- ярка от контролната.

# 2 695
  • На остров
Tedy пусни снимка на теста.

# 2 696
  • Варна
Аз не мога да разбера как тест, направен след първия ще се насити за секунда толкова ярко, а тоя в кабинета "не се насища добре". Също кой е тоя лекар, който няма грам да помисли за възможността "извънматочна бременност" или поне да назначи кръвен тест, а ще кара пациентката си да прави уринарен в кабинета и ще гадае по него дали се развива или не бременността. изобщо нещо ми е странна тая история.

# 2 697
Лекар да съди за развитието на бременността по наситеността на чертичката на уринния тест е смехотворно направо. Ако лекар има съмнение за ниско ЧХГ, ще те прати на кръвен, няма да прави уринен тест. Не се колебай и отиди при друг лекар, защото вероятно с вагинален ехограф ще се види плоден сак.

Скрит текст:
Разказвала съм във форума за моя случай, как в 8г.с. ме прегледаха с коремен ехограф и ме пратиха да правя аборт. После се оказа, че заради много обърнатата ми матка, с коремен ехограф почти нищо не може да се види преди края на 3тия месец, когато матката заема правилна позиция Hands V

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 11:16 от Happy_mommy

# 2 698
# 2 699
  • Пловдив
Ехеееее
Браво ! Супер си е теста !
Честито от мен и всички да е наред!
Да не си пипнала Примулут нора !

Общи условия

Активация на акаунт