Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 184
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Колко време е минало от Шуъра до кръвния?
Нали все пак е „хванал” бременност.

уринният е сутринта в 7ч. А кръвния е вечерта в 17ч

# 436
Смятате ли че този тест е дефектен? Появи се втора черта във времето за отчитане, но ми се струва прекалено далече от контролната.

# 437
Casablanka, а къде прочете, че нивото на ЧХГ е еднакво в кръвта и в урината? Също така, къде прочете, че втората черта трябва да е наситена за да е положителен теста? Нали не мислиш, че като ЧХГ в урината мине 25 и чертата става плътна? Просто уточняващи въпроси, защото в тези теми не сте мнаго наясно как работят тестовете за бременност.

# 438
  • Пловдив
Casablanka, а къде прочете, че нивото на ЧХГ е еднакво в кръвта и в урината? Също така, къде прочете, че втората черта трябва да е наситена за да е положителен теста? Нали не мислиш, че като ЧХГ в урината мине 25 и чертата става плътна? Просто уточняващи въпроси, защото в тези теми не сте мнаго наясно как работят тестовете за бременност.
Не съм от вчера в тези среди и много добре знам разликата между уринарен и кръвен тест. Целта ми беше да обнадежда момичетата които не виждат мечтаната втора черта...никога не е късно и ясно , какъв е истинския резултат. Моля без упреци и надхвърляне...коя , колко знае и чете...нали ? Wink

# 439
  • София
Смятате ли че този тест е дефектен? Появи се втора черта във времето за отчитане, но ми се струва прекалено далече от контролната.
Не е дефектен.
Това не е втора черта, а края на частта, която се потапя в урината.
Този тест е отрицателен

# 440
Това не е втора черта, а грая на частта, която се потапя в урината.
Този тест е отрицателен
Съгласна съм че това е края на часта, НО според мен теста не е направен правилно.Това червеното трябва да се разнесе до края а не да си стои там. НАПРАВИ СИ НОВ ТЕСТ !

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 11:42 от Не се сърди, човече

# 441
Напълно нормално е и не е задължително да се разнесе. Това е началото на химическата лента, която отчита ЧХГ. На другите, които са в кутийки, тази част остава под пластмасата и не се вижда. Отрицателен е тестът.

# 442
Съгласна съм с другите, отрицателен е тестът. Ето при мен също се вижда този розовеещ край, но близо до контролната чертичка има втора, мнооооого бледа

Скрит текст:

# 443
Някой има ли идея след какво закъснение или кога въобще бледите линии се насищат.Направо се побърках вече 5 дни едно и също виждам.

# 444
Аз не мога да ти отговоря, защото правих уринен тест само два последователни дни. След това прибягнах до тежката артилерия - следене на ЧХГ Joy

# 445
Някой има ли идея след какво закъснение или кога въобще бледите линии се насищат.Направо се побърках вече 5 дни едно и също виждам.
Аз съм правила на 3ти, 5ти и 11ти ден.
На 5тия го направих, защото първия ми се виждаше мнооооого бледа, почти въображаема. На 5тия не беше кой знае колко по-наситена (почти същата), а на 11тия го направих, защото на следващия ден имах час за АГ и исках да съм сигурна, че има какво да обсъждаме.
На 11тия ден беше по-плътна от контролната. Може по-рано да се е наситила, но тогава я хванах.

# 446

Аз ще ти покажа моите два теста,единия е от петък,а другия от днес вторник.И аз исках да видя дали ще се насити ,но би трябвало и при теб да има разлика,а щом няма според мен работата не е добре и хормона не расте.Дано не съм права и по-скоро много бавно да ти се повишава.

# 447
  • София
По уринните тестове, не може да се следи покачването на ЧХГ

# 448

Излезе след няколко часа дали е положителен.

# 449
  • София
Не. Ама ако искаш изчакай до утре, може да стане положителен Thinking

Общи условия

Активация на акаунт