Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 242
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 465
Хм,след зацапването,ако е имолантация трябва поне 5 дни да минат ,за да отчете теста макар и бледа черта.Както ти казват отивай на доктор,защото може да е кървене от съвсем друго нещо.Успех!
Ами аз имам бледа черта, вижте по нагоре съм приложила 2 снимки.

# 466
  • Варна
Точно затова ти казват хората, че зацапването ти НЕ може да е имплантационно.

# 467
  • Sofia
Dimi97, аз имах такова зацапване , два дни преди датата , в деня също и след ден спря! Направих тест и беше +! След седмица доктора ( не кой да е , а Калчев от Адела) ми каза , че е напълно нормално....той си го нарече точно имплантация!  Не казвам, да не отидеш на лекар ,за да ти изпише може би прогестерон, но може и съвсем безобидно да е!

# 468

Здравейте! Трябва да ми дойде след 2 дни, но реших от любопитство да си направя тест, понеже ми беше останал един. От 7 месеца опитваме с мъжа ми да имаме бебе, но още не е станало. И двамата сме в отлично здраве. Та въпроса ми е: Това изпарителна черта ли е?( появи се веднага, не след 2 часа😀) 

# 469
Dimi97, аз имах такова зацапване , два дни преди датата , в деня също и след ден спря! Направих тест и беше +! След седмица доктора ( не кой да е , а Калчев от Адела) ми каза , че е напълно нормално....той си го нарече точно имплантация!  Не казвам, да не отидеш на лекар ,за да ти изпише може би прогестерон, но може и съвсем безобидно да е!
Ти колко дни след зацапването си направи теста? Аз утре сутрин ще направя още един и после ще си запиша час за лекар.

# 470
Дими,казваш,че си имала зазапване вчера,онзи  и по-онзи ден.За да е имплантационен зацапването няма как толкова скоро да ти отчете теста бледа черта.Сшед имплантацията поне 5 дни след това най-рано можеш да си направиш тест и да има някакъв резултат.С ти казваш,че вчера си имала зацапване и днес блядс черта.
Според мен е биохимична и скоро ще си ти дойде цикъла и просто отчита наличие на хормона,който така или иначе няма да се покачи след това.Шом не искаш да отидеш на доктор виж сама дали ще ти спре това зацапване и след 3-4 дни направо друг тест.Ско и той е с бледа,а не наситена черта значи бременността не се развива.Както пише това се случва на много жени и те просто не разбират че са били бременни и е приключило всичко,защото не са правили тестове.
И все пак се ново да не съм права и всичко да ти е наред .Надявам се този път да разбра какво искам да ти кажа ,аз тестовете ги виждам и на двете снимки и сега и преди предния ми пост. Хубав ден!

# 471
  • Sofia
Ти колко дни след зацапването си направи теста? Аз утре сутрин ще направя още един и после ще си запиша час за лекар.
Направих го след един ден закъснение! Чертата беше много ярка, но важно е кога е била точно овулация! След + теста имах още един ден зацапване! После пак в 6 седмица , но това вече е друго! Ако можеш звънни на аг и питай да пиеш ли нещо! Успех!

# 472
  • Пловдив

Здравейте! Трябва да ми дойде след 2 дни, но реших от любопитство да си направя тест, понеже ми беше останал един. От 7 месеца опитваме с мъжа ми да имаме бебе, но още не е станало. И двамата сме в отлично здраве. Та въпроса ми е: Това изпарителна черта ли е?( появи се веднага, не след 2 часа😀) 

чертичката е тънка ....не ми се вярва да е положителен:(

# 473

Моята също беше тънка 4 дни преди очаквания Ц, но в момента съм в 10 г.с Blush Единствено да кажа, че правих шуърчек, на престо някак си им нямам вяра.

# 474

И според мен е много тънка! Благодаря за мнението! Ако ми дойде този месец, може би  другия ще имам по хубава черта (дано) 🙂

# 475

Според мен пък е положителен..стискам палци. Все пак изчакай си датата и направи отново тест, тогава трябва да е по-наситена.

# 476
  • На остров
Симона и според мен е положителен !

# 477
Здравейте, ето ме и мен в списъка на нетърпеливите! Тестът е от днес, три дни преди датата на очаквания МЦ. Да, знам, рано е... И все пак. Забелязвам много бледа чертичка, надявам се и някой друг да я вижда освен мен... Ще повторя след 48 часа, в петък, когато реално очаквам началото на новия цикъл.. но дано да не го дочакам ✌️Кажете ми моля дали е възможно да се вижда нещо и дали не си въобразявам 😁

# 478
Здравейте, ето ме и мен в списъка на нетърпеливите! Тестът е от днес, три дни преди датата на очаквания МЦ. Да, знам, рано е... И все пак. Забелязвам много бледа чертичка, надявам се и някой друг да я вижда освен мен... Ще повторя след 48 часа, в петък, когато реално очаквам началото на новия цикъл.. но дано да не го дочакам ✌️Кажете ми моля дали е възможно да се вижда нещо и дали не си въобразявам 😁
Ами аз я виждам.

# 479
От тази марка тестове има много недоволни потребители тук, във форума. Показва им бледа черта без реално да има бременност. На мен също повече ми прилича на изпарителна. Аз бих пробвала след 48 часа с тест от друга марка.

Общи условия

Активация на акаунт