Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 251
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 495
  • Смолян
Не във вас, нещо не успявам да я кача май. Доста време не съм ползвала сайта и съм забравила. Сега?

# 496
Не във вас, нещо не успявам да я кача май. Доста време не съм ползвала сайта и съм забравила. Сега?

Аз виждам нещо, но не ми розовее...

# 497
  • Смолян
Може би от светлината. На живо си е много бледо-розово. Благодаря

# 498
Може би от светлината. На живо си е много бледо-розово. Благодаря

Щом казваш. Blush Моята също беше много, много бледичка и на снимката беше сива, пък иначе беше розова, но бях с шуърчек, на тях им имам най- вяра. Blush

# 499
  • Смолян
За шуърчек е твърдо рано. Ще изчакам поне още 10-12 дни и ще пиша. Христос Воскресе! Нека Господ награди всяка желана с този безценен дар да стане майка.

# 500
Rali_sm, според мен е положителен! Тихичко честито!

# 501
  • София
Здравейте,
Първите две снимки са на тестовете ми от вчера - 2 бр и от днес сутринта.
Мисля, че няма грешка с 3 теста. На 7.05 съм за потвърждение.
Днес е 11-ти ден от доказана овулация. Втората черта се появи след 2 - рата минута и си остана ♥️

# 502
Хубаво се насища чертичката ти. Честито и до финал. ✌🏻

# 503
Здравей,насища се,което е добре. ❤

# 504
  • София
На 7ми може и да е рано да се види неща

# 505
  • София
Здравейте,
Първите две снимки са на тестовете ми от вчера - 2 бр и от днес сутринта.
Мисля, че няма грешка с 3 теста. На 7.05 съм за потвърждение.
Днес е 11-ти ден от доказана овулация. Втората черта се появи след 2 - рата минута и си остана ♥️
Скрит текст:

Честито. Сега вече ясно се вижда 2-рата черта. Обаче на "7.05 съм за потвърждение" - според мен е прекалено рано. По мои изчисления тогава ще си на 5-ти ден закъснение и няма да се види нищо. Измести си прегледа на около 10-ти -13-ти ден закъснение, ако искаш да "се види нещо". Преди това ще чуеш нещо от сорта на или че "нищо не се вижда" или че "може би и да има нещо, ама не е ясно какво". Успех!

# 506
  • София
Благодаря за пожеланията 🤗
Много се надявам всичко да е наред.
Аз съм пациент на болница Надежда. Звънях там и рецепционистката ме разпита кога е била ову, кога ми е дошло и т.н. По принцип каза между 10-ти и 12-ти ден след положителен тест. Явно ме изчисли на магия 7-ми.
Аз съм със СПКЯ и имам нередовен цикъл. Пия в момента дуфастон, за да ми дойде цикъла. Имам още 2 дни с него(от назначени 10).
Ако е нужно ще отида пак след този преглед. Не се издържа 😈

# 507
Просто вземаш друг тест...

# 508
  • София
Просто вземаш друг тест...
Защо да взимам тест от друга марка, след като се предполага, че sure check са най-добрите на нашия пазар и след като три такива ми дават положителен резултат? Аз нямам съмнения в това дали съм бременна. Имам и симптоми. Просто искам видеозон, за да се види пълен сак, който се развива и после да мисля за бъдещите начинания.
 Лека вечер.

# 509
Плоден сак с коремен видиозон може да се види най-рано 10 дни след закъснението. Това е около 24 дни след овулацията. И тогава се вижда само дали е в матката. Нищо друго. Ембрион не се вижда. Сърдечна дейност се чува чак в 8-9 седмица, т.е 2-3 седмици по-късно. Казвам пак че това е с коремен ехограф, за вагинален не съм запозната. Но лекарката при която ходих твърдеше, че не е добре при толкова ранна бременност да се използва вагинален освен в някой редки случай.  Не знам защо, не съм питала.
Казвам ти само да не останеш разочарована на прегледа. Аз бях леко шашната като при първата ми бременност една лекарка ми каза засега бременност има ама дали ще се развие е друг въпрос без повече обяснения. Е повече не отидох при нея, а мислех тя да ми следи бременността.

Общи условия

Активация на акаунт