Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 028 280
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 525
Здравейте момичета.Имам един въпрос закъснява ми с 6 дни,днес направих тест за бременност положителен ли е според вас ?

# 526
  • Варна
И трите ги виждам положителни.

# 527
И на двете ви тестове са положителни.
Честито. Simple Smile
Сега чакате 2 седмици закъснение и на лекар.

# 528
Благодаря,дай Боже всичко да е наред.Това е чакано от 7 години дете .Благодаря ви за отговорите

# 529
Благодаря за бързия отговор. Simple Smile

# 530
Здравейте момичета.Имам един въпрос закъснява ми с 6 дни,днес направих тест за бременност положителен ли е според вас ?
Направете си друг. Контролната черта не е хубава. Според мен теста е дефектен. Това не означава, че не сте бременна. Но проверете с друг тест да се уверите. Успех.

# 531
Направете си друг. Контролната черта не е хубава. Според мен теста е дефектен. Това не означава, че не сте бременна. Но проверете с друг тест да се уверите. Успех.

Бременно си е момичето. Честито и до финал! Hug

# 532
Последните тестове и на двете са положителни според мен. Честито, момичета Simple Smile

# 533
Аз пък днес имах явно невалиден тест. Очаквам днес цикъла си по принцип. Предния месец правихме опити около и по време на овулация, но си имам само симптоми за Мц. Сутринта реших от любопитство да си направя тест с първа сутрешна урина, на които до 5 мин. контролната линия беше супер бледа, до 10та стана прекъсната (излезе само половината). Легнах си отново и след час като станах окончателно го погледнах преди да го изхвърля и беше с изпарителна линия 😒

# 534
  • Пловдив
Аз пък днес имах явно невалиден тест. Очаквам днес цикъла си по принцип. Предния месец правихме опити около и по време на овулация, но си имам само симптоми за Мц. Сутринта реших от любопитство да си направя тест с първа сутрешна урина, на които до 5 мин. контролната линия беше супер бледа, до 10та стана прекъсната (излезе само половината). Легнах си отново и след час като станах окончателно го погледнах преди да го изхвърля и беше с изпарителна линия 😒
да ама хич не прилича на изпарителна линия:)
те са тънки , сиви , все едно драснато с молив , а тази си е дебела Simple Smile
дано да е + черта ...дано Simple Smile

# 535
Здравейте.Днес ми е 20 ден от цикъла,не знам  колко често но имахме два три опита на 9-13-14 ден от цикъла.Днесн сутринта получих слабо кървене,леки болки но така и не стана мензис.Одеве си направих тест и излезе тази бледа чертичка.Дали има шанс да е бременност.

# 536
ох, Casablanca.. дано.Само аз си знам колко години чаках и мъжката половинка да узрее за начинанието..

Ех, не.. дойде ми. Другият месец Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 19:02 от Bu Covet 623454

# 537
Добре, имам нужда от помощ. '' Дойде'' ми на датата, точно 3 капчици. Тестовете са силно отрицателни..?

# 538
Bu Covet
Добре, имам нужда от помощ. '' Дойде'' ми на датата, точно 3 капчици. Тестовете са силно отрицателни..?

Отиди на лекар! Най доброто решение е това! Няма смисъл да гадеш,отиди и успех!

# 539
И какво точно ще види този лекар на датата, на която трябва да ѝ дойде.
Пусни си кръвен тест. И при +, и при -, ако закъснее повечко, тогава на лекар.
В рамките на нормалното е понякога да закъснява с няколко дни, без да има причина.

Общи условия

Активация на акаунт