Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 705
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 415
https://
Сивее ми. На кой ден от цикъла е правен теста? И от коя минута е снимката?

Имам още 5 дена до цикъла. От 3-тата мин.

# 2 416
  • София
Много рано за тест. На живо цвета на бледата черта ярък ли е или по лилавеещ? За по-сигурно направи след 4-5 дена още 1.

# 2 417
Много рано за тест. На живо цвета на бледата черта ярък ли е или по лилавеещ? За по-сигурно направи след 4-5 дена още 1.

Ярък е.

# 2 418
  • София
Значи е положителен /не е изпарителна черта/. Честито! За всеки случай направи още 1 след 5 дена, когато ти е деня на менструацията.

# 2 419
Момичета, здравейте! Нова съм в сайта, но карам директно, с моят мъж опитваме да си направим бебче от 7 месеца, но без успех. Имам вече 8 дни закъснение на менструацията, преди 3 си направих тест - беше съвсем 100% отрицателен. След вече 8 дни, не издържах и си взех нов, но тъй като търпението не ми в сила, го направих веднага (тоест 23ч.) прикачвам снимка - за вас този тест положителен или отрицателен е, не мога изобщо да се зарадвам, защото ме в страх са не се разочаровам, ако се окаже някаква изпарителна линия...

# 2 420
Момичета, здравейте! Нова съм в сайта, но карам директно, с моят мъж опитваме да си направим бебче от 7 месеца, но без успех. Имам вече 8 дни закъснение на менструацията, преди 3 си направих тест - беше съвсем 100% отрицателен. След вече 8 дни, не издържах и си взех нов, но тъй като търпението не ми в сила, го направих веднага (тоест 23ч.) прикачвам снимка - за вас този тест положителен или отрицателен е, не мога изобщо да се зарадвам, защото ме в страх са не се разочаровам, ако се окаже някаква изпарителна линия...
Честитоо, положителен, ако е изпарителна черта ще е сива, лично аз съм я имала и бледа розова и сива Simple Smile

# 2 421
не мога да повярвам 🙊🙈🙉 утре със сигурност ще повторя теста за всеки случай, но сутринта този път!

Честитоо, положителен, ако е изпарителна черта ще е сива, лично аз съм я имала и бледа розова и сива Simple Smile

# 2 422
Положителен е, но явно не си с толкова голямо закъснение щом едва сега ти е отчел теста (т.е. имала си по-късна овулация от обичайното).

# 2 423
Здравейте момичета, преди 2 и малко родих и вече ми мина първия цикъл, който си беше съвсем същия нормален както преди, обаче явно е станала белята. Възможно ли е да показва все още положителен резултат, а всъщност да няма. Ако си пусна кръвен дали ще покаже. Имах съмнения, защото ММ не беше сигурен, че е направил белята "изцяло", че нещо е станало и си направих тест 1 ден преди очаквания МЦ

# 2 424
  • Бургас
Кръвен тест през 48 часа ще ти покаже със сигурност нараства или пада хормона.

# 2 425
  • София
Здравейте момичета, преди 2 и малко родих и вече ми мина първия цикъл, който си беше съвсем същия нормален както преди, обаче явно е станала белята. Възможно ли е да показва все още положителен резултат, а всъщност да няма. Ако си пусна кръвен дали ще покаже. Имах съмнения, защото ММ не беше сигурен, че е направил белята "изцяло", че нещо е станало и си направих тест 1 ден преди очаквания МЦ
Бременна си! Ехх каква хубава беля...

# 2 426
  • На остров
Положителен е теста с кръвен или не няма съмнение !

# 2 427
Боже Господи...ами дали би било проблем това за бременноста ми..дали ще има проблем за износването..на 24 год. съм ако годините са от значение..Ние сме с тежък мъжки фактор и затова не мислех като цяло и да е станала белята, че ще се е случило нещо и бях спокойна..

# 2 428
Скрит текст:
Бременна си! Ехх каква хубава беля...
Боже Господи...ами дали би било проблем това за бременноста ми..дали ще има проблем за износването..на 24 год. съм ако годините са от значение..Ние сме с тежък мъжки фактор и затова не мислех като цяло и да е станала белята, че ще се е случило нещо и бях спокойна..
А това "2 и малко" в месеци след раждането ли е?
И заради мъжкия фактор, и заради скорошното раждане и веднага след първото менструално кървене (може изобщо този цикъл да няма овулация, може да не е веднага със стандартната дължина...) си мисля, че трябва да не се шашкаш, а да си направиш два поредни кръвни, защото по-скоро (според мен) теста е хванал намаляващото ЧХГ. Пък ако е взело, че е станало при този "тежък мъжки фактор", значи ви е късметчето Wink

ПП: Много сте бързи с "хубава беля", ама само картинката гледате без текста... Да, теста е положителен, но срока след раждането има значение Hands V

# 2 429
Здравейте отново, момичета. Вчера си правих тест вечерта (при приблизително 8 дни закъснение, с възможност за по-късна овулация, както и да е). Струва ми се положителен, днес реших да взема още един и го направих с първо пишкане сутринта, но е отрицателен, обърках се малко - не знам на кой са вярвам... и двата са снимани на 5-та Мин.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 11:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт