Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 729
  • 15 079
  •   2
Отговори
# 2 430
  • София

deronii
И аз мисля, че трябват 2 кръвни теста, за да се види дали това чхг е остатъчно от предното раждане, което е било само преди 2 м., или има бремнност.

# 2 431
Аз сега отивам да направя кръвен, но предстоят празници та не знам дали ако направя следващия тест утре би ли показало има ли покачване Simple Smile

# 2 432
Здравейте отново, момичета. Вчера си правих тест вечерта (при приблизително 8 дни закъснение, с възможност за по-късна овулация, както и да е). Струва ми се положителен, днес реших да взема още един и го направих с първо пишкане сутринта, но е отрицателен, обърках се малко - не знам на кой са вярвам... и двата са снимани на 5-та Мин. [/img]
Аз не виждам снимки..

# 2 433
  • Бургас
Аз сега отивам да направя кръвен, но предстоят празници та не знам дали ако направя следващия тест утре би ли показало има ли покачване Simple Smile

Втория тест може да го направиш в понеделник. Работен ден е и ще са минали около 72 часа, което ще е достатъчно показателно.

# 2 434
Здравейте момичета, преди 2 и малко родих и вече ми мина първия цикъл, който си беше съвсем същия нормален както преди, обаче явно е станала белята. Възможно ли е да показва все още положителен резултат, а всъщност да няма. Ако си пусна кръвен дали ще покаже. Имах съмнения, защото ММ не беше сигурен, че е направил белята "изцяло", че нещо е станало и си направих тест 1 ден преди очаквания МЦ
Скрит текст:

Според едно проучване, ЧХГ би трябвало да се изчисти от организма до 3 седмици след раждане, така че, според мен, това абсолютно е нова бременност. Но, както са те посъветвали, най-сигурно е да пуснеш 2 кръвни през 48-72ч за да се види дали хормонът расте.

Ето и проучването:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/2436389/

Съвсем възможно е да се забременее толкова рано. Смята се, че жената не е фертилна само първите около 40-50 дни след раждането. След това, ако не кърмиш, фертилността започва да се възвръща.

Относно менструацията, не си уточнила кога е била и колко време след нея си видяла положителен тест. Тоест не става ясно дали е била нормална менструация, след това овулация и после положителен тест или си имала извънменструално кървене, след като вече си видяла положителен тест. Това са съвсем различни неща.

Редактирам се: Прочетох, че си видяла + теста ден преди датата на очакваната М, т.е. си изглежда като нормално забременяване в периода, когато трябва да е била овулацията.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 11:55 от Happy_mommy

# 2 435
  • София
Направи един днес и един в понеделник /работен ден е/. Така ще разбереш със сигурност. Или направи понеделник и петък, ако по празниците няма да има дежурен в някоя лаборатория. Хубаво е да минат поне 48ч. за да се види движението на хормона. Реално на теб ти е нужно точно това - да видиш намаля или се увеличава, така че не мисля, че е проблем, ако е през повече от 48ч.

# 2 436
Благодаря момичета. Погледнах сега календара на 23.11 ми е бил първия ден на МЦ, и преброих дните някъде около 12 ден е станало нещото беля. Егати. Пуснах кръвен, в понеделник ще пусна пак. Тази природа майтап си прави. Ако наистина е истина ще сме най-щастливите и най-уплашените хора на света. Ще пиша по-късно как е резултата.

# 2 437
не мога да повярвам 🙊🙈🙉 утре със сигурност ще повторя теста за всеки случай, но сутринта този път!

Момичета, здравейте! Нова съм в сайта, но карам директно, с моят мъж опитваме да си направим бебче от 7 месеца, но без успех. Имам вече 8 дни закъснение на менструацията, преди 3 си направих тест - беше съвсем 100% отрицателен. След вече 8 дни, не издържах и си взех нов, но тъй като търпението не ми в сила, го направих веднага (тоест 23ч.) прикачвам снимка - за вас този тест положителен или отрицателен е, не мога изобщо да се зарадвам, защото ме в страх са не се разочаровам, ако се окаже някаква изпарителна линия...
Честитоо, положителен, ако е изпарителна черта ще е сива, лично аз съм я имала и бледа розова и сива Simple Smile
Явно не е за честито работата... днес сутринта направих нов тест (с първа урина) и беше съвсем отрицателен. Мисля си, че ако наистина има нещо, нямаше как да не отчете. Та сега съм малко разочарована...

# 2 438
LiFi, вероятно е биохимична бременност, защото чертичката си изглежда съвсем реална, а не изпарителна.

# 2 439
LiFi, вероятно е биохимична бременност, защото чертичката си изглежда съвсем реална, а не изпарителна.
Според вас има ли все пак някакъв шанс тестът, който направих днес, да не е толкова чувствителен колкото вчерашния? За жалост не мога да ви кажа марките на тестовете, защото живея в чужбина и са някакви странни, тукашни, но като цяло бяха 2 различни. Струва ми се малко странно за толкова кратка разлика от 7-8 часа, да има положителен и съвсем отрицателен тест. Лелката още не ме е навестила, ако до понеделник няма никакво развитие, отивам на кръвен. Благодаря много за разбирането и отговорите ви, оценявам го, наистина.

# 2 440
Да, напълно е възможно единият тест да е по-малко чувствителен. Аз помислих, че си правила същата марка тест и днес. Дори и различни марки тестове да са с еднаква чувствителност(най-често са с 25 единици)то това изобщо не означава, че е така. Просто някои марки са по-добри от други. Ако си бременна, обаче, би трябвало до 2 дни вече всички тестове да са положителни(без значение наситеността на чертичката). Затова най-добре изчакай 1-2 дни за нов тест.

# 2 441
Да, напълно е възможно единият тест да е по-малко чувствителен. Аз помислих, че си правила същата марка тест и днес. Дори и различни марки тестове да са с еднаква чувствителност(най-често са с 25 единици)то това изобщо не означава, че е така. Просто някои марки са по-добри от други. Ако си бременна, обаче, би трябвало до 2 дни вече всички тестове да са положителни(без значение наситеността на чертичката). Занова най-добре изчакай 1-2 дни за нов тест.

Точно така мисля да постъпя. Ако до понеделник все още нямам менструация, давам последен шанс ма тестовете и после ще чакам каквото дойде - или бебче или лелка. Както се казва, нямам избор, но пък важното е, че все още имам надежда!

# 2 442
Момичета резултатите излязоха..аз съм в шок. Възможно ли е наистина да е остатъчно в организма. Dizzy Face

# 2 443
  • Sofia
Момичета резултатите излязоха..аз съм в шок. Възможно ли е наистина да е достатъчно в организма. Dizzy Face
Ще знаем само като пуснеш нов, но според мен си бременна и расте отново Simple Smile

# 2 444
Ехххх, всеки път като ви видя положителните тестове и настръхвам, завиждам благородно! 🎀😁

Общи условия

Активация на акаунт