Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 631
  • 15 079
  •   3
Отговори
# 2 490

Този тест е от сега, на снимка отново не се вижда много добре, но със сигурност от вчера до днес чертата се е наситила доста. Това кафеникавото течение спря, единствено болката вдясно ме притеснява.
За да ми отчете толкова рано предполагам датата на М е 25.12, а не 27.12

# 2 491
  • Sofia

Този тест е от сега, на снимка отново не се вижда много добре, но със сигурност от вчера до днес чертата се е наситила доста. Това кафеникавото течение спря, единствено болката вдясно ме притеснява.
За да ми отчете толкова рано предполагам датата на М е 25.12, а не 27.12
Радвам се за кафявото течение. Болката в ляво най-вероятно е от яйчника, който е овулирал. Не се притеснявай, леки болки и неразположения са нормални

# 2 492
Да, точно десния ме придърпва от 15 дни, другото което мисля че може да е причина е, че съм оперирана от апандисит и може да има някакво срастване, операцията беше преди 5 години..

# 2 493
  • Варна
Най  добре е да се правят сутрин тестовете защото тогава е най концентрирана урината.
Точно затова НЕ се правят сутрин, защото могат да дадат заблуждаващ положителен резултат. Това не е тест за бременност, той показва пик на хормон, който така или иначе присъства в урината. За да не даде фалшив пик изрично на опаковката пише, че не се правят с първа урина.

# 2 494

Трябва да ми дойде утре, дали съм бременна?

# 2 495

Честито, страхотен подарък Бременна сииии 🍼

# 2 496

Честито, страхотен подарък Бременна сииии 🍼

Благодаря! 😍😍

# 2 497
  • На остров
Месечинка, аз коментирах тестове за бременост. 

# 2 498
  • Варна
Ами в постовете преди твоя се коментират тестове за овулация, затова останах с впечатление, че и ти пишеш за тях.

# 2 499
  • На остров
Аз си мислих, че се коментират тестове за бременност. Няма значение и двете сме наясно кой тест как се прави Simple Smile .

# 2 500
?

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 19:19 от Янислава Димитрова 652689

# 2 501
Момичета в петък пуснах чхг ден преди закъснение на Мц и излезе 312,80 реф.до 1 , а днес вече е  1317 чудя се дали нараства добре, дали ако отида на преглед би се видяло нещо. Благодаря ви.

# 2 502
Дерони, според мен нараства чудесно! Може да идеш на преглед в петък или другата седмица 🍀
Янислава, колко дена закъснение имаш? За да има смисъл от изследването, то трябва да се повтори след 48-72 часа. За мен е ок тази стойност.

# 2 503
Дерони, според мен нараства чудесно! Може да идеш на преглед в петък или другата седмица 🍀
Янислава, колко дена закъснение имаш? За да има смисъл от изследването, то трябва да се повтори след 48-72 часа. За мен е ок тази стойност.
5 дни закъснение имам

# 2 504
Момичета в петък пуснах чхг ден преди закъснение на Мц и излезе 312,80 реф.до 1 , а днес вече е  1317 чудя се дали нараства добре, дали ако отида на преглед би се видяло нещо. Благодаря ви.
Може и с 2-3 дни по-голямо да ти е закъснението с тези стойности... (не си сигурна колко ти е продължителността на цикъла веднага след раждане). Бих изчакала до петък Hands V

Общи условия

Активация на акаунт