Втора бледа черта на теста за бременност

• 1 041 417
  • 15 079
  •   1
Отговори
# 2 505
Момичета в петък пуснах чхг ден преди закъснение на Мц и излезе 312,80 реф.до 1 , а днес вече е  1317 чудя се дали нараства добре, дали ако отида на преглед би се видяло нещо. Благодаря ви.
Може и с 2-3 дни по-голямо да ти е закъснението с тези стойности... (не си сигурна колко ти е продължителността на цикъла веднага след раждане). Бих изчакала до петък Hands V
Според мен е рано, изчакай още малко.

# 2 506
Момичета в петък пуснах чхг ден преди закъснение на Мц и излезе 312,80 реф.до 1 , а днес вече е  1317 чудя се дали нараства добре, дали ако отида на преглед би се видяло нещо. Благодаря ви.
Може и с 2-3 дни по-голямо да ти е закъснението с тези стойности... (не си сигурна колко ти е продължителността на цикъла веднага след раждане). Бих изчакала до петък Hands V
Според мен е рано, изчакай още малко.

Да, прави сте момичета, рано е, а и цикълът ми може още да не се е регулирал. Разбрахме се да отида на преглед на 27ми. Видя, че има нещо, но не успя да види точицата. Дано всичко е наред. Simple Smile

# 2 507
.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 20:51 от Янислава Димитрова 652689

# 2 508
На 5 ти ден от закъснението на МЦ стойност на ЧГХ- 236.9 ниска ли е според вас ?

Янислава, рабирам че си притеснена и нетърпелива, но няма нужда да питаш едно и също нещо в 4 теми. Едни и същи хора ги следят тези теми и едни и същи хора ще ти отговорят. На базата на едно изследване на ЧХГ може единствено да се каже дали има бременност или няма. При теб очевидно има. Да, знам празници са и не можеш да пуснеш второ ЧХГ след 48ч, кофти тайминг, няма как и да знаеш дали се удвоява. Според мен стойността е ок. Да речем, че се удвоява нормално, то ако си пуснеш в петък(27.12) би трябвало да е около 1000+. Най -добре е около 30.12 да отидеш на преглед, би могло да се установи и пулс. Стискам ти палци и весели празници.

# 2 509
Искам да попитам при някоя от вас случвало ли ви си е при преглед на гинеколог имах фоликул който беше 12мм на  следващия ми преглед след цикала я нямаше.и гинеколога ми каза че нямам овулация.моля някой да каже мнение.

# 2 510

Трябва да ми дойде утре, дали съм бременна?
Честито, страхотен подарък Бременна сииии 🍼

Благодаря! 😍😍
Здравейте, ако има бременност, какво трябва да оказва теста за овулация 2 дни преди да настъпи?
Като ранно установяване на бременност..

# 2 511
  • На остров
Не разбирам какво точно се пита в последният пост ?
Ако има бременност, то тя се установява с тестове за бременност, липса на менструация, кръвни тестове и/или преглед при гинеколог със вагинален ехограф( около две седмици след закъснение).

Тестовете за бременност имат различна чувствителност и някои от тях биха могли да покажат резултат до 4-5 дни преди очакваната менструация.
Процента на вярност е по висок колкото по близо до датата на МЦ се прави теста.
Много марки не препоръчват и не гарантират достоверен резултат преди датата на МЦ.

Тестовете за овулация за да се установи наличие на овулация в домашни условия.

# 2 512

Момичета, днес ми е датата на М. Направих тест и излезе това. Обаче имам чувството, че не се насища много. Побърках се вече. Всеки ден правя тестове и очаквам по-наситени черти. Какво е вашето мнение? Този тест е правен с втора урина.

# 2 513
  • София
Тестът е положителен и няма смисъл да правиш постоянно. 2 седмици закъснение и на преглед.

# 2 514
  • София
Гери*, моите тестове така и не се наситиха до 2 еднакви черти. И аз правех всеки ден и се притеснявах. Не исках да правя кръвен, но накрая не издържах. Е, резултатът беше над 2000 единици, а, както обичах да чета във форума-сега спи до мен 😍 Но теста го правих на седмица, или 10 дни закъснение, не помня точно, а Вие още нямате закъснение, така че тестът си е супер.

# 2 515

Момичета , този тест го направих на обяд.След инсеминация съм , днес е 10 ден от инсето , и 12 от инжекция Хориомон.Утре сутрин ще го повторя , но все пак исках да питам според вас дали е изпарителна?

# 2 516
  • София
Направи друга марка. Тези Престо не искам да ги коментирам. И розови изпарителни са показвани.

# 2 517
  • София

Момичета , този тест го направих на обяд.След инсеминация съм , днес е 10 ден от инсето , и 12 от инжекция Хориомон.Утре сутрин ще го повторя , но все пак исках да питам според вас дали е изпарителна?
Направи Шуърчек.

# 2 518
Със сигурност ще направя , просто днес съвсем спонтанно (затова и на обяд) го направих и имах само от тези вкъщи

# 2 519
Сивее ми малко,като на изпарителна.

Общи условия

Активация на акаунт